Εστιατόρια με Βιολογικές Πρώτες Ύλες στην Αθήνα

959

Τον τελευταίο καιρό παρατηρείται πως όλο και περισσότερα εστιατόρια προτιμούν βιολογικά προϊόντα, κρέας και αυγά από ζώα ελευθέρας βοσκής και από ζώα που τρέφονται με φυσικές τροφές. Όταν οι έμπειροι σεφ εκτελούν τις συνταγές τους χρησιμοποιώντας ποιοτικές πρώτες ύλες και βιολογικά προϊόντα τότε νομίζω ότι το αποτέλεσμα αποκτά άλλη αξία.  Ανακαλύψαμε τέσσερα εστιατόρια στην Αθήνα με βιολογικά προιόντα που αξίζει να επισκεφτείτε για να δοκιμάσετε αληθινό φαγητό!

Στο Κολωνάκι, βρίσκουμε το Rosebud, ένα ξεχωριστό εστιατόριο που απευθύνεται σε vegan και vegetarian κοινό και όχι μόνο και ξεχωρίζει από τις πρώτες κιόλας μέρες του για τα βιολογικά προιόντα που χρησιμοποιεί. Στο Rosebud θα δοκιμάσετε vegan και vegetarian παραλλαγές από αγαπημένα πιάτα που θα σας αφήσουν άφωνους με την νοστιμιά τους.

Στην ίδια περιοχή βρίσκουμε το πολύ αγαπητό στο κοινό Nice ‘n Easy, ένα all day στέκι όπου όλα τα συστατικά που χρησιμοποιούνται στην κουζίνα είναι αγνά και αποκλειστικά βιολογικής παραγωγής. Εδω θα βρείτε ένα πλούσιο μενού με επιλογές για όλα τα γούστα αλλά και χρήσιμες πληροφορίες με της διατροφική αξία κάθε πιάτου. Αν σημειώσουμε επίσης ότι αν βρίσκεται στα βόρεια προάστεια μπορείτε να επισκεφτείτε το Nice ‘n Easy στην Κηφισιά.

Αν κινήστε προς τα νότια, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το Pere Ubu στην Γλυφάδα. Ένα πολυσυλλεκτικό bar restaurant όπου εκτός από τις πρώτες ύλες βιολογικής προέλευσης , συμβατικά υλικά έχουν αντικατασταθεί από εναλλακτικά όπως αλεύρι χωρίς χωρίς γλουτένη, βούτυρο από ξηρούς καρπούς και πολλά άλλα.

Άλλο ένα εστιατόριο που υιοθετεί την φιλοσοφία των βιολογικών προίόντων είναι το T.O Testaccio Organic στην Βουλιαγμένη. Οργανικά προϊόντα από Έλληνες παραγωγούς αλλά και από όλο τον κόσμο, πιστοποιημένα και 100% αγνά χρησιμοποιούνται για την παρασκευή των πιάτων στο μεσημεριανό αλλά και στο βραδινό μενού. Στα συν ότι μπορείς να προμηθευτείς όχι μόνο τρόφιμα βιολογικά από το παντοπωλείο που βρίσκεται μέσα στο εστιατόριο αλλά ακόμα και οικολογικά καθαριστικά για το σπίτι αλλά και προϊόντα ομορφιάς.

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close