3 Εστιατόρια για Καλό Φαγητό στις Τζιτζιφιές

1.2K

Οι Τζιτζιφιές είναι μια περιοχή με παράδοση στις καλές ταβέρνες και τα μεζεδοπωλεία οπότε τι καλύτερο τρόπο να βρούμε να την τιμήσουμε από το να προτείνουμε μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα εστιατόρια της περιοχής. Τα τρία που ακολουθούν σίγουρα θα σας βάλουν στη διαδικασία να κλείσετε άμεσα την πρώτη σας επίσκεψη.

Η ψαροταβέρνα Θαλασσινός βρίσκεται στις παρυφές του παλιού Ιπποδρόμου περιμένει όλους τους καλοφαγάδες που ξέρουν από καλό ψάρι και ελληνική κουζίνα να τους προσφέρει μεγάλη ποικιλία από σαλάτες κι οστρακοειδή μέχρι ψαρόσουπα και αχινοσαλάτα.

Το Ρακί Μεζέ είναι ένα μεζεδοπωλείο/ρακάδικο με θαλασσινές γεύσεις και μεζέδες που αναδεικνύονται από ένα μενού με έμφαση στην ελληνική κουζίνα. Συνοδεύστε το φαγητό σας με ρακί, ούζο ή κρασί για μια ολοκληρωμένη εμπειρία.

Ο Πεζούλας είναι μια ψαροταβέρνα με καλή ελληνική και μεσογειακή κουζίνα, φτιαγμένη με μεράκι από τους ιδιοκτήτες της. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τη σούπα τη βραστή σαλάτα με πατάτα, κολοκύθι και κρεμμυδάκι, τα αχνιστά μύδια ή την πέστροφα με το πλιγούρι.

Για να απολαύσετε το φαγητό σας, μπείτε e-table.gr, διαλέξτε ένα από τα εστιατόρια και κάντε δωρεάν κράτηση, απολαμβάνοντας μοναδικές προσφορές.

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close