Εστιατόρια της Πάτρας δίπλα στην θάλασσα

2.2K

Είναι αλήθεια ότι θέλουμε να είμαστε ενημερωμένοι για ωραία παραθαλάσσια εστιατόρια που αξίζουν την επίσκεψή μας, όπου και να βρισκόμαστε και ανά πάσα στιγμή. Όπως έχουμε ξαναπεί, άλλωστε, η χαλαρωτική αίσθηση της θάλασσας δεν συγκρίνεται με καμία άλλη. Γι’ αυτό και το e-table.gr, σας προτείνει πέντε εστιατόρια στην Πάτρα που θα εκπληρώσουν τις επιθυμίες σας.

Το W  με θέα την γέφυρα του Ρίου έχει να σας προσφέρει πολλές γευστικές προτάσεις, από ζυμαρικά και πίτσες μέχρι ζουμερά κρεατικά σχάρας και λαχταριστά burgers. Είναι κατάλληλο τόσο για επαγγελματικό όσο και για ρομαντικό γεύμα.

Το Δημοριρί διαθέτει ελληνική κουζίνα που βασίζεται στη μεσογειακή διατροφή. Εκεί θα βρείτε επιλογές από ορεκτικά, θαλασσινά, μαγειρευτά, ψητά της ώρας, καφέ ή ποτό με θέα τη γέφυρα του Ρίου ενώ παράλληλα μπορείτε να κάνετε το μπάνιο σας στην παραλία.

Το Με Άλλη Αύρα βρίσκεται στα Βραχνέικα της Πάτρας και είναι πλήρως εξοπλισμένο με σπεσιαλιτέ θαλασσιών και μοναδικά μεσογειακά πιάτα από αγνά και ντόπια προϊόντα σε μια φιλική ατμόσφαιρα πάνω στην άμμο. Ακόμη κι αν είστε χορτοφάγοι, μην ανησυχείτε. Υπάρχουν σπεσιαλιτέ ειδικά για εσάς.

Στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πατρών θα απολαύσετε δίπλα στη θάλασσα γνήσια ελληνική κουζίνα, φρέσκα ψάρια και θαλασσινά. Ο κατάλογος αποτελείται –εκτός από τα παραπάνω- από εκλεκτά ορεκτικά και μεζεδάκια, χορταστικά ζυμαρικά με θαλασσινά, μύδια και φρέσκα κρέατα.

Η Μπηνιάτα είναι ένα ουζερί – μεζεδοπωλείο, όπου μπορείτε να δοκιμάσετε, ανάμεσα στα άλλα, ψητές γαρίδες, καλαμάρι στη σχάρα, αχινούς από τον Πατραϊκό Κόλπο και χταπόδι ψητό ή ξυδάτο. Φυσικά, τους μεζέδες σας μπορείτε να συνοδεύσετε με κρασί, τσίπουρο ή ούζο.

Εάν σας ανοίξαμε την όρεξη για φαγητό δίπλα στη θάλασσα, μπείτε στο e-table.gr και κάντε δωρεάν κράτηση στο εστιατόριο της επιλογής σας, απολαμβάνοντας μοναδικές προσφορές.

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close