Απολαύστε την πανσέληνο με θέα την Ακρόπολη!

Τα βράδια δεν υπάρχει κάτι πιο χαλαρωτικό και απολαυστικό από το να αγναντεύεις το φωτισμένο Παρθενώνα από κάποια ταράτσα ή μπαλκόνι. Ειδικά όταν έχει πανσέληνο και είναι καλοκαίρι!

Τα εστιατόρια που έχουν αυτή την θέα είναι ο ιδανικός προορισμός για τις ημέρες αυτές έτσι κι εμείς βρήκαμε μερικά από τα καλά εστιατόρια με την πιο εντυπωσιακή θέα στην Ακρόπολη και σας τα παρουσιάζουμε!

Πρώτο στην λίστα μας είναι το Point A, στο roof garden του ξενοδοχείου Herodion στου Μακρυγιάννη, με ελληνική δημιουργική κουζίνα όπου τα τραπέζια βρίσκονται ανάμεσα σε ένα κήπο σε ένα με ελληνικά αρωματικά βότανα και με τον Παρθενώνα “στο πιάτο”!

Λίγο πιο πέρα, βρίσκεται το Kuzina στο Θησείο, ένα εστιατόριο με ελληνική δημιουργική κουζίνα δοσμένη με τον ιδιαίτερο τρόπο του γνωστού σεφ Άρη Τσανακλίδη, όπου θα έχετε την ευκαιρία να γευματίσετε υπό το φως των κεριών με θέα την φωτισμένη Ακρόπολη.

Στο πεζόδρομο της Ηρακλειδών, υπάρχει άλλο ένα εστιατόριο με καλή ελληνική κουζίνα, το Συν Αθηνά στο Θησείο με το roof garden του να διεκδικεί την πρώτη θέση ανάμεσα στις  απολαυστικές θέες στην πόλη.

Άλλο ένα εστιατόριο ξενοδοχείου που κλέβει τις εντυπώσεις με την μοναδική του θέα είναι το εστιατόριο Ioannis με ελληνική δημιουργική κουζίνα και εκλεκτή λίστα κρασιών, θεματικές βραδιές ελληνικής κουζίνας και πανοραμική θέα σε όλη την Αθήνα και φυσικά στην Ακρόπολη.

Από την λίστα μας δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι Ορίζοντες Λυκαβηττού, με ενδιαφέρουσες γαστρονομικές προτάσεις σύγχρονης ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας και την απέραντη θέα όλης της πόλης και φυσικά της Ακρόπολης! 

Ανακαλύψτε ακόμα περισσότερα εστιατόρια με θέα μέσα από τo e-table.gr, κάντε την κράτησή σας online και δωρεάν, κερδίζοντας εκπτώσεις και προνόμια μέσα από το πρόγραμμα πελατών.

Σχετικά με τον Αρθογράφο

e-table.gr
Author with 994 posts
Περισσοτερα για e-table.gr

Σχετικά Άρθρα