5+1 εστιατόρια που αξίζουν στη Λάρισα

2.1K

Ψάχνετε ένα καλό εστιατόριο στη Λάρισα που να μπορεί να σας προσφέρει νόστιμο φαγητό, ευχάριστο χώρο; Βρήκαμε μερικές από τις καλύτερες επιλογές στο χώρο της εστίασης για αυτό.

Τα Κίτρινα Γάντια βρίσκονται στο Φρούριο και διαθέτουν ένα μενού με ελληνική – παραδοσιακή κουζίνα και σπιτικές συνταγές σε έναν χώρο με λειτουργικότητα και φινέτσα. Το μαγαζί προτείνει στους πελάτες του κότσι, γεμιστό κοτόπουλο με λιαστή ντομάτα και μανούρι.

Το εστιατόριο Εν Λαρίση στις όχθες του Πηνειού είναι εξοπλισμένο με ελληνική – μεσογειακή κουζίνα με έμφαση στα μυρωδικά και τις ξεχωριστές σος. Στο μενού θα βρείτε ποικιλία, από γεμιστές αγκινάρες και σαρμάδες με γαρίδες, μέχρι ταλιατέλες με σολωμό, γεμιστό κοτόπουλο με σάλτσα δυόσμου-άνιθου και παϊδάκια με πέστο βασιλικού.

To εστιατόριο Μόστρα βρίσκεται στο Φρούριο και προσφέρει ελληνική κουζίνα σε έναν μοντέρνο χώρο με φωτεινά χρώματα και λιτή διακόσμηση. Οι επιλογές που θα βρείτε περιλαμβάνουν πιάτα, όπως χταποδάκι στα κάρβουνα, καλαμαράκια, φρέσκα κυδώνα, εκλεκτά καβούρια και ψητά κρεατικά.

Το Casa Della Pizza είναι μια κλασική πιτσαρία στη Λάρισα με ιταλική κουζίνα και αυθεντική ιταλική πίτσα. Στο εστιατόριο θα δοκιμάσετε πίτσα με αλλαντικά, με διάφορα τυριά, vegetarian, χωριάτικη αλλά και άλλα λαχταριστά ζυμαρικά σε μεγάλη ποικιλία.

Το εστιατόριο 12 Ώρες στην Κουζίνα είναι ένα μεζεδοπωλείο στο κέντρο της πόλης με ελληνική κουζίνα και νόστιμες σπεσιαλιτέ από αγνά ελληνικά προϊόντα. Το μενού δίνει έμφαση στους ελληνικούς μεζέδες με την καλή παρέα του κρασιού, του τσίπουρου, του ούζου και της ρακής.

Το Living Room είναι ένα εστιατόριο με μεσογειακή κουζίνα κι ένα μενού προσανατολισμένο στην κρεατοφαγία. Στο μαγαζί σας περιμένει ένα πλήρες μενού με μεγάλη ποικιλία, όπου το χοιρινό, ο μαύρος χοίρος και το κοτόπουλο είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που θα έχετε.

Για να φέρετε την επόμενη έξοδό σας ένα βήμα πιο κοντά, μπείτε στο e-table.gr και κάντε κράτηση στο εστιατόριο που επιθυμείτε, κερδίζοντας προσφορές ειδικά για εσάς.

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close