4 + 1 Eστιατόρια με Θέα στην Ακρόπολη

631

Η θέα στην Ακρόπολη είναι σίγουρα ένα από τα πιο ωραία πράγματα που μπορεί κάποιος να αντικρίσει, όταν βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, ειδικά όταν πρόκειται να συνοδέψει με αυτόν τον τρόπο το φαγητό του. Γι’ αυτό κι εμείς βρήκαμε 4 + 1 εστιατόρια της Αθήνας που μπορούν να σας δώσουν την εξαιρετική αυτή θέα.

Το Skyfall στο Καλλιμάρμαρο προσφέρει μια από τις πιο ειδυλλιακές θέες της Αθήνας αλλά και έναν χώρο υψηλής αισθητικής διακόσμησης. Εκεί θα βρείτε ευφάνταστες σαλάτες από φρέσκα λαχανικά και αποξηραμένα φρούτα, ορεκτικά με κρεατικά και θαλασσινά, σπεσιαλιτέ ημέρας και πολλά άλλα.

Το εστιατόριο 360 Degrees στο Μοναστηράκι, με θέα την Ακρόπολη, την Πλάκα και τη Ρωμαϊκή αγορά, διαθέτει ένα μενού με εκλεκτές συνταγές δημιουργικής κουζίνας, νόστιμα ζεστά και κρύα ορεκτικά αλλά και ένα φανταστικό brunch ενώ μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τα ιδιαίτερα cocktails τους.

Το Συν Αθήνα στο Θησείο βρίσκεται σ’ ένα τριώροφο νεοκλασικό κτίριο υπό την σκιά του Παρθενώνα, όπου μπορείτε να απολαύσετε λαχταριστές λιχουδιές, γευστικά πιάτα και πρωτότυπα cocktails μαζί με την παρέα σας.

Το La Suite Lounge στον 6ο όροφο του ξενοδοχείου St George Lycabettus είναι ένα εστιατόριο με δημιουργική ελληνική κουζίνα, μοναδική θέα της Αθήνας αλλά και εξαιρετικά made in Greece cocktails. Τις Κυριακές επίσης το μαγαζί διαθέτει και πλήρες brunch.

Ο Ioannis στη Μακρυγιάννη βρίσκεται στο roof garden του ξενοδοχείου Royal Olympic και είναι μαγαζί εξοπλισμένο με υπέροχη θέα στην Ακρόπολη, το Καλλιμάρμαρο, τον Εθνικό Κήπος και τον Λυκαβηττό. Το υψηλό επίπεδο της κουζίνας του θα σας κερδίσει σίγουρα.

Για να έχετε κι εσείς στο επόμενο γεύμα σας την εξαιρετική θέα της Ακρόπολης, δεν έχετε παρά να μπείτε στο e-table.gr και να κάνετε κράτηση στο εστιατόριο που επιθυμείτε, απολαμβάνοντας μοναδικές προσφορές.

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close