4 + 1 εστιατόρια στη Θεσσαλονίκη

485

Δε νομίζουμε ότι υπάρχει κάποιος που να μπορεί να πει όχι σε μία ωραία έξοδο με καλό φαγητό κι ωραίο περιβάλλον. Ευτυχώς, η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη με άφθονες τέτοιες επιλογές, τόσες που δεν ξέρεις ποια να πρωτοδιαλέξεις. Εμείς βρήκαμε πέντε από αυτές και σας τις παρουσιάζουμε.

Η Παλιά Σαλαμίνα στην Ανάληψη της Θεσσαλονίκης διαθέτει ένα πλούσιο μενού από λαχταριστούς μεζέδες, ψάρια και θαλασσινά, με τη συνοδεία καλού τσίπουρου. Εκεί μπορείτε να βρείτε φιλέτο σαρδέλα στη σχάρα, ριζότο θαλασσινών, φάβα με χταπόδι, πατάτα πιπερονάτη Σύρου και πολλά άλλα.

Στο Comunale στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα συναντήσετε ένα μενού με προσεγμένα πιάτα της Ιταλικής κουζίνας. Ραβιόλια γεμιστά με ντομάτα και μοτσαρέλα και ζυμαρικά γεμιστά με πορτοκάλι και λεμόνι αποτελούν μόνο ένα δείγμα ενώ τελευταία προσθήκη αποτελεί το Ιαπωνικό μενού.

Το εστιατόριο Σοφοκλέους στην Σταυρούπολη αποτελείται από έναν φιλόξενο και φωτεινό χώρο σύγχρονου design και σας περιμένει με σπιτικές συνταγές και γευστικές σπεσιαλιτέ από τη Μεσόγειο. Δοκιμάστε –ανάμεσα στα διάφορα- κερκυραϊκό σοφρίτο με μοσχαράκι γάλακτος και σάλτσα βελουτέ σκόρδου και μοσχαρίσια μάγουλα κοκκινιστά στη γάστρα.

Το Arabica Middle Eastern Bar and Kitchen είναι εστιατόριο εξοπλισμένο με εκλεκτή αραβική κουζίνα και γεύσεις Ανατολής. Το μαγαζί προτείνει να δοκιμάσετε κεμπάπ με ταχινοσαλάτα, φιλέτο κοτόπουλο με γλυκόξινη σάλτσα, φαλάφελ, χούμους με κιμά και άλλες νοστιμιές.

Το εστιατόριο Soul Kitchen Square σας περιμένει με καλό φαγητό σε έναν χώρο με ιδιαίτερο κινηματογραφικό στυλ. Οι δημιουργίες που θα βρείτε εκεί περιλαμβάνουν από χειροποίητα ψωμάκια με λιαστή ντομάτα και ρίγανη μέχρι κοτόπουλο γεμιστό με χαλούμι και πέστο και καραμελωμένα χοιρινά παϊδάκια.

Εσείς ακόμα να κλείσετε; Μπείτε στο e-table.gr και κάντε δωρεάν κράτηση στο εστιατόριο της επιλογής σας, απολαμβάνοντας μοναδικές προσφορές.

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close