4 +1 εστιατόρια σε Πετράλωνα και Κουκάκι

927

Τα Πετράλωνα και το Κουκάκι έχουν εξελιχθεί σε τοπ στέκι για καλό φαγητό στην Αθήνα και εξελίσσονται ραγδαία με νέα εστιατόρια και ταβέρνες να ανοίγουν τις πόρτες τους κάθε εβδομάδα .  Εμείς επιλέξαμε να σας παρουσιάσουμε 5 εστιατόρια στο Κουκάκι και στα Πετράλωνα  που θεωρούμε ότι αξίζουν να επισκεφτείτε σήμερα κιόλας για να περάσετε όμορφες στιγμές με την παρέα σας.

Η Φάπρικα του Ευφρόσυνου είναι ένα όχι και τόσο νέο μεζεδοπωλείο στο Κουκάκι, παρόλα αυτά κλέβει τις εντυπώσεις με ιδιαίτερους μεζέδες αλλά και κυρίως πιάτα που αρέσουν και στους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Μια ολοκαίνουργια άφιξη στην περιοχή των Πετραλώνων είναι η ταβέρνα Βόλτα, με ένα κατάλογο γεμάτο παραδοσιακές γεύσεις και νόστιμα πιάτα από όλη την Ελλάδα, σε λογικές τιμές για σήμερα.

Αν θέλετε να επισκεφθείτε ένα εστιατόριο με ιστορία επιλέξτε την ταβέρνα του Οικονόμου με παραδοσιακά καλό φαγητό που από το 1930 συνεχίζει να προσφέρει καλομαγειρεμένα πιάτα της Ελληνικής κουζίνας όπως λαδερά φασολάκια, μελιτζάνες ιμάμ αλλά κόκκορα κρασάτο, κουνέλι στιφάδο και πολλά άλλα.

Αν είστε λάτρεις του κρέατος, το εστιατόριο Κρέας είναι σίγουρα ο ιδανικός προορισμός για εσάς. Στο Κρέας θα δοκιμάσετε ιδιαίτερα πιάτα κρεατικών σε όχι και τόσο παραδοσιακές κοπές όπως prime rib και black angus, χοιρινά spare ribs και φιλέτο ιμπέρικο ωρίμανσης 21 ημερών, αρνάκι Πυρηναίων κ.ά.

Αν έχετε αδυναμία στις ανατολίτικες γεύσεις και στα μικρασιάτικα φαγητά, το Γιαβρί είναι το μέρος για να δοκιμάσετε εξαιρετικό καβουρμά σαγανάκι, μύδια καπνιστά και πολλά φαγητά, φτιαγμένα από υλικά που φτάνουν στο μεζεδοπωλείο από την  Κομοτηνή, Ξάνθη και αλλού.  Οι νόστιμες γεύσεις του θα σας ταξιδέψουν σίγουρα στην Θράκη και την Πόλη!

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close