Πέντε εστιατόρια για να γιορτάσετε την γιορτή της μητέρας!

710

Ήρθε, λοιπόν, η δεύτερη Κυριακή του Μαΐου και μαζί με αυτήν και μία από τις πιο διάσημες και γλυκές γιορτές, η γιορτή της μητέρας. Εάν ψάχνετε για ένα όμορφο δώρο για τη δική σας, τι καλύτερο από ένα ζεστό οικογενειακό τραπέζι με μαμαδίστικο φαγητό και φυσικά τη συνοδεία των αγαπημένων της προσώπων; Γι’ αυτό κι εμείς σας βρήκαμε πέντε λαχταριστές επιλογές με εστιατόρια της Αθήνας όπου μπορείτε να γιορτάσετε.

Το μενού του Nonna στο Μοναστηράκι περιλαμβάνει στο δυναμικό του παραδοσιακές συνταγές και γνήσιο σπιτικό φαγητό που εναλλάσσεται καθημερινά με μεγάλη γκάμα ανάμεσα όσπρια, σαλάτες, πίτες, ζυμαρικά, λαχταριστά σπιτικά γλυκά, όπως η καρυδόπιτα και το ραβανί και πολλά άλλα.

Στο La Suite Lounge Restaurant του St George Lycabettus στο Κολωνάκι θα απολαύσετε νόστιμο brunch σε μορφή buffet με μοναδική θέα της Αθήνας και με δημιουργική απασχόληση των παιδιών σας υπό την επίβλεψη παιδαγωγού τις Κυριακές.

Ο Ανθός Γεύσεων στην Καλλιθέα είναι το café restaurant που προσφέρει σε έναν όμορφο ρετρό χώρο σπεσιαλιτέ της γιαγιαδίστικης ελληνικής κουζίνας με gourmet αισθητική. Εκεί θα συναντήσετε πολλές ενδιαφέρουσες επιλογές, όπως το χειροποίητο βουβαλίσιο μπιφτέκι με πουρέ πατάτας, ο κόκκορας τηγανητός με τραχανότο και η φάβα Φενεού.

Μια μοντέρνα γαστρονομική πρόταση στο Παλαιό Φάληρο αποτελεί το Cookouchi με τις νόστιμες προτάσεις του καταλόγου του. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τη φέτα σε κρούστα ξηρών καρπών συνοδεία γλυκού περγαμόντου, το μοσχαράκι ραγού σε σάλτσα μανιταριών με χειροποίητες χυλοπίτες ή τη διάσημη σιφνέικη ρεβυθάδα.

Στην όμορφη ταβέρνα Το Καλωσόρισμα του Αντώνη στην Κηφισιά θα ταξιδέψετε στις γεύσεις των αισθήσεων με παραδοσιακά πιάτα και χορταστικούς μεζέδες με τη συνοδεία καλού κρασιού και διασκέδασης.

Εάν με τα παραπάνω εστιατόρια σας ανοίξαμε την όρεξη, μπείτε στο e-table.gr και κάντε δωρεάν online κράτηση στο εστιατόριο της επιλογής σας.

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close