Τρία Εστιατόρια για Ρομαντική Έξοδο στο Κολωνάκι

759

Καλό φαγητό σε ωραίο περιβάλλον είναι πάντα ο στόχος μας όταν πηγαίνουμε σε ένα εστιατόριο, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για μία πιο ρομαντική έξοδο με το έτερον ήμισυ. Το Κολωνάκι γι’ αυτήν την περίπτωση είναι μία από τις καλύτερες επιλογές, όταν πρόκειται για Κέντρο, αφού και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την καρδιά της πόλης και έχει τη σωστή απόσταση, ώστε μην έχει την ενοχλητική βοή. Εμείς βρήκαμε και σας προτείνουμε μερικά από τα ρομαντικά εστιατόρια της Αθήνας που μπορείτε να επιλέξετε για όλα τα παραπάνω.

Το Sale & Pepe είναι ένα πολυβραβευμένο gourmet εστιατόριο με ιταλική κουζίνα, του οποίου η άριστη φιλοξενία και το επίπεδο του φαγητού θα σας πείσουν. Το μενού δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο κυνήγι, τα φρέσκα ψάρια, τα χειροποίητα ζυμαρικά, τα λαχανικά και τις βιολογικές πρώτες ύλες.

Το La Suite Lounge στον 6ο όροφο του ξενοδοχείου St George Lycabettus προσφέρει στους πελάτες του μοναδική πανοραμική θέα της Αθήνας, σερβίροντας δημιουργικά πιάτα υψηλής γαστρονομίας από το μοναδικό πολυβραβευμένο chef team του!

Για τους λάτρεις της Γαλλικής κουζίνας, το Σπύρος και Βασίλης θα έχει το γευστικό αποτέλεσμα που αναζητούν. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τη σπεσιαλιτέ του μαγαζιού, Αντρεκότ Café de Paris, στην αυθεντική της εκτέλεση.

Προγραμματίστε γρήγορα και εύκολα τη ρομαντική σας έξοδο και κάντε δωρεάν κράτηση σε ένα από τα ρομαντικά εστιατόρια του e-table.gr.

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close