Για δείπνο με τον Michel Roux στο Avenue Bistro & Bar

575

Πριν μερικές μέρες είχα την χαρά να επισκεφθώ το Avenue Bistro & Bar του ξενοδοχείου METROPOLITAN, με σκοπό να δοκιμάσω το νέο μενού δια χειρός του παγκοσμίου φήμης Chef Michel Roux, με την ευκαιρία του χειμερινού opening του εστιατορίου.  

Kariotoglou -Roux

Εμείς είχαμε την χαρά να δοκιμάσουμε μερικά πιάτα από το νέο μενού όπως την υπέροχη σούπα από μύδια με βασιλικό καβούρι σχάρας, κρέμα και κρόκο Κοζάνης, λαβράκι ποσέ και μενταγιόν αστακού, φινόκιο και μια υπέροχη πραγματικά sauce hollandaise, φρέσκα νιόκι πάνω σε πουρέ κολοκύθας και σάλτσα coulis μαϊντανού, σολομό φιλέτο πάνω σε ένα ελαφρύ πουρέ από κουνουπίδι με μια σάλτσα verduette με πίκλα αγγουριού και άλλα. 

lavraki pose

Δεν μπορώ να επιλέξω ποιο πιάτο μου άρεσε περισσότερο μιας και όλα ήταν πραγματικά υπέροχα και πολύ νόστιμα! Ο χώρος είναι ζεστός με ύφος  bistro, έχει ανοικτή κουζίνα με μια παραδοσιακή rôtisserie όπου ετοιμάζονται ψητά κρέατα όπως πάπια ή χοιρινό. Εκτός από το προσεγμένο φαγητό, την γευστική εμπειρία συμπληρώνει η καλά ενημερωμένη κάρτα κρασιών, με επιλεγμένες ετικέτες και σε επιλογή σε ποτήρι αλλά και τα χειροποίητα γλυκά και παγωτά!

Η φιλοσοφία του σεφ είναι η δημιουργία πιάτων της κλασικής γαλλικής κουζίνας χρησιμοποιώντας φρέσκα υλικά της ελληνικής φύσης.  Ο Michel Roux σε συνεργασία με τον chef Ηλία Καριώτογλου βρίσκονται στο Avenue Bistro & Bar και δημιουργούν ενδιαφέροντα πιάτα  για τους λάτρεις του καλού φαγητού, του comfort food και της Γαλλικής κουζίνας!

Το όμορφο περιβάλλον, το προσεγμένο φαγητό και την άριστη εξυπηρέτηση κάτι άλλο που κάνει το εστιατόριο Avenue μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση εξόδου είναι οι προσιτές τιμές του. Μην διστάζετε λοιπόν  να το επισκεφθείτε, ο chef Ηλίας Καριώτογλου σας περιμένει για να σας ξεναγήσει στις gourmet γεύσεις του μενού του Avenue Bistro & Bar. 

Κάνε Κράτηση στο Avenue Bistro & Bar

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close