Coca-Cola treats: Ένα κέρασμα σε περιμένει

687

Από 3/5 ως 2/6 απολαμβάνεις μία Coca-Cola και κεράσματα σε περιμένουν σε 10 μοναδικά εστιατόρια της Αθήνας. Ανακάλυψε παρακάτω τα εστιατόρια και τα νοστιμα κεράσματα που συγκεντρώσαμε για εσάς.

Portofino, Χαλάνδρι

Όλοι οι Έλληνες λατρεύουμε την ιταλική κουζίνα. Για να την απολαύσεις όμως, δε χρειάζεται να πας στην Ιταλία, αλλά στο εστιατόριο Portofino στο Χαλάνδρι! Ανάμεσα στις εκπληκτικές, παραδοσιακές πίτσες με συνδυασμούς φρέσκων υλικών, θα βρείτε πλούσια ζυμαρικά και ορεκτικά με τη γνήσια ιταλική υπογραφή του chef Papa Tango. Ο χώρος του εστιατορίου είναι χαλαρός και φιλόξενος, με ακούσματα jazz και lounge μουσικής.

Coca-Cola Treat: Panna cotta με βύσσινο (ατομικό)
 

Κάνε Κράτηση στο Portofino

 

 

Oroscopo, Ιλίσια

Το ιταλικο εστιατόριο Oroscopo στα Ιλίσια είναι ένα από τα πλέον καθιερωμένα της περιοχής. Το εστιατόριο ανακαινίστηκε πρόσφατα και η κουζίνα που προσφέρει είναι κυρίως ιταλική με πίτσα και ζυμαρικά ενώ δεν λείπουν πιάτα μοντέρνας ελληνικής κουζίνας. Ποιοτικό φαγητό που εδώ και 30 σχεδόν χρόνια διατηρεί την ποιότητά του σταθερή σε υψηλά επίπεδα.

Coca-Cola Treat: Χειροποίητο Tiramisu
 

Κάνε Κράτηση στο Oroscopo

 

 

Oppen, Βούλα

Aν σας αρέσει η american style κουζίνα σας το προτείνουμε, για ζουμερά black angus burgers αλλά και για brunch στην κεντρική πλατεία της Βούλας. Χαλαρό design με βιομηχανικές πινελιές, δροσερή αυλή και ενημερωμένη μπάρα, άριστη φιλοξενία και άνεση είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του εστιατορίου.

Coca-Cola Treat: Σαλάτα coleslaw (ατομική) ή Σκορδόψωμο (ατομικό)
 

Κάνε Κράτηση στο Oppen

 

 

La Esquina, Κολωνάκι

Μετά τα ψώνια στο Κολωνάκι, πριν τη βραδινή έξοδο για ποτό ή ακόμα και για ένα lunch break, μπορείς να επισκεφθείς το εστιατόριο La Esquina στον πεζόδρομο της Χάρητος, το οποίο έχει γίνει το νέο στέκι της πόλης για american style κουζίνα. Ευφάνταστα κοκτέιλ, chili con carne με τηγανητό αυγό, burritos, empanadas, steak με πουρέ και μανιτάρια, αλλά και τα μοναδικά του γνωστά burger ετοιμάζονται καθημερινά από τα πιο αγνά υλικά.

Coca-Cola Treat: Οreo Cheesecake με μαρμελάδα φράουλα (ατομικό)
 

Κάνε Κράτηση στο La Esquina

 

 

Ο Άμπακος, Κέντρο Πειραιά

Θέλεις να βρεις ένα steakhouse για να γίνει το νέο στέκι με την παρέα; Ζήσε την αποθέωση του απόλυτου BBQ στο εστιατόριο Άμπακος στη θρυλική Τρούμπα, ακριβώς στο κέντρο του Πειραιά. Μεγάλος και φωτινός χώρος, μοντέρνα διακόσμηση, out of the wood decor και urban πινελιές συνδυασμένα με διεθνή πιάτα, για τους λάτρεις του κρέατος.

Coca-Cola Treat: Cheesecake με πραλίνα φουντουκιού ή Σπασμένο μιλφέιγ με παγωτό
 

Κάνε Κράτηση στον Άμπακο

 

 

Darling – The bar, Κέντρο Πειραιά

Το αριστοκρατικό και κομψό ‘’Darling’’ σας υποδέχεται στον Πειραιά. Μια βόλτα στην καρδιά του Πειραιά, στο ιστορικό του κέντρο, ανάμεσα στο Λιμάνι, τον λόφο του Προφήτη Ηλία και την Πειραΐκή έχει το δικό της χρώμα και ενδιαφέρον, πόσο μάλλον αν επισκεφθείτε το Darling. Το νεο talk of the town σας περιμένει στον πεζόδρομο της οδού Δραγάτση σε απόσταση αναπνοής από το Δημοτικό θέατρο της πόλης.

Coca-Cola Treat: Εκμέκ κανταΐφι με αρωματισμένη κρέμα μαστίχας
 

Κάνε Κράτηση στο Darling – the bar

 

 

Frankie, Κολωνάκι

Το Frankie στο Κολωνάκι είναι ένα καινούργιο εγχείρημα της ομάδας του Nice ‘n Easy, που μεταμόρφωσε τον χώρο του πρώην Rosebud σε μια εντυπωσιακή trattoria με ύφος Νέας Υόρκης. Το στυλ της κουζίνας ακολουθεί αυτό της κεντρικής Ιταλίας, με ξυλόφουρνο στο ισόγειο, ενώ στο δεύτερο επίπεδο υπάρχει ανοιχτή κουζίνα που φτιάχνονται τα φρέσκα ζυμαρικά μπροστά στους πελάτες.

Coca-Cola Treat: Panna cotta με καραμέλα γάλακτος, άρωμα cola και εκχυλίσματα βανίλιας
 

Κάνε Κράτηση στο Frankie

 

 

Pr1AmO, Νέα Ιωνία

Χειροποίητα ιταλικά ζυμαρικά, το καλύτερο σπαγγέτι της πόλης, μοναδικά γλυκά, ιδιαίτερες προτάσεις, δεν ξέρει κανείς τι να πρωτοδιαλέξει από το μενού. Τα νόστιμα πιάτα πλαισιώνει η ενημερωμένη κάβα με ελληνικές και ξένες ετικέτες ενώ η εκπαιδευμένη ομάδα βοηθών κι σερβιτόρων φροντίζει να μένει ευχαριστημένος ο κόσμος που επιλέγει το Pr1AmO.

Coca-Cola Treat: Panna cotta (ατομικό) ή Semifreddo tartouf (ατομικό)
 

Κάνε Κράτηση στο Pr1AmO

 

 

Ο Μπαχτσές, Άγιος Δημήτριος

Το νέο πολίτικο εστιατόριο των Νοτίων Προαστίων ακούει στο όνομα Μπαχτσές. Άνοιξε στην περιοχή του Αγ. Δημητρίου τον Σεπτέμβριο του 2017 και έκτοτε έχει καταφέρει να κερδίσει μία από τις πρώτες θέσεις στην καρδιά μας. Βρίσκεται στην οδό Μεταμορφώσεως 2, διαθέτοντας ένα μοντέρνο και παρεΐστικο χώρο, προσφέροντας πέρα από τις χειροποίητες πολίτικες και ελληνικές του γεύσεις, αξέχαστες βραδιές με live μουσική και κέφι.

Coca-Cola Treat: Xειροποίητο γλυκό Σέκερ με παγωτό καϊμάκι και γλυκό του κουταλιού βύσσινο (ατομικό)
 

Κάνε Κράτηση στο Μπαχτσέ

 

 

Steak Alive, Κορυδαλλός

Σε μία νεοκλασική μονοκατοικία του 1936 στην περιοχή του Κορυδαλλού, βρίσκεται ο απόλυτος προορισμός για κρέας, το εστιατόριο Steak Alive. Στο Steak Alive μπορείτε να απολαύσετε κρέατα εξαιρετικής ποιότητας, όπως 2κιλη μπριζόλα τόμαχοκ, Porterhouse steak, Τ-bone γάλακτος, ζουμερό rib eye, Picanha, Hanger, ενώ καλό είναι να μην παραλείψετε να δοκιμάσετε μπουράτα και ταρτάρ μοσχάρι με λάδι τρούφας!

Coca-Cola Treat: Κρύα σούπα Σοκολάτας (ατομικό)
 

Κλείσε τραπέζι στο Steak Alive

 

Θυμήσου να παραγγείλεις μία Coca-Cola όταν επισκεφθείς το εστιατόριο για να απολαύσεις τα υπέροχα κεράσματα. Κάθε άτομο της παρέας σου (όσα και τα άτομα της κράτησης) παραγγέλλοντας μία Coca-Cola λαμβάνει ένα μοναδικό κέρασμα από το εστιατόριο. Κάνε το γεύμα σου ξεχωριστό με μία Coca-Cola! Διάβασε τους όρους της προσφοράς στο www.e-table.gr/coca-cola-treats.

Coca-Cola treats

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close