Celebrity Choice: Robert de Niro

401

Έχει κερδίσει επάξια τη θέση του στους καλύτερους και πιο δημοφιλείς ηθοποιούς του Hollywood με τους ρόλους του σε ταινίες που άφησαν εποχή, όπως «Ο Νονός», με τη δεύτερη ταινία του οποίου κατάφερε να αποσπάσει το πρώτο του Academy Award. Έκτοτε συνέχισε δυναμικά με πληθώρα ταινιών, από το «Raging Bull» (όπου και το δεύτερο Όσκαρ) και το «Goodfellas» μέχρι το πρόσφατο «Silver Linings Playbook», καταλήγοντας να έχει συγκεντρώσει -μέχρι στιγμής- ένα σύνολο 7 υποψηφιοτήτων για Όσκαρ.

Εκτός από το χώρο της υποκριτικής, βέβαια, το βιογραφικό του περιέχει και το ρόλο του ως συνιδρυτή των διάσημων εστιατορίων Nobu, των οποίων έχει αναλάβει και την καλλιτεχνική διεύθυνση. Ποιο είναι, όμως, το αγαπημένο του φαγητό;

Όπως έχει ο ίδιος δηλώσει δεν είναι άλλο από τη σαλάτα με μπακαλιάρο και αγκινάρα. «Υπάρχουν τόσα ωραία πιάτα και πολλά που δεν έχω δοκιμάσει. Πάντα γυρίζω πίσω στο ίδιο.», ομολόγησε σε δημοσιογράφο ξένου μέσου.

Ο μπακαλιάρος αποτελεί ένα κλασικό υλικό για την βασκική και ισπανική κουζίνα , αν θέλετε να δοκιμάσετε κι άλλες λιχουδιές της Ιβηρικής χερσονήσου δεν έχετε παρά να κάνετε κράτηση σε ένα από τα εστιατόρια ισπανικής κουζίνας και να ανακαλύψετε κι εσείς το αγαπημένο σας πιάτο!

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close