Celebrity Choice: Johnny Depp

447

Τον αγαπήσαμε ως Edward Ψαλιδοχέρη, Charlie στο «Charlie και το εργοστάσιο σοκολάτας» και φυσικά ως Jack Sparrow στους πειρατές της Καραϊβικής και αυτοί αποτελούν μόνο μερικούς από τους ρόλους που έχει κατά καιρούς υποδυθεί. Ξεκίνησε τα βήματά του τη δεκαετία του 1980 στην τηλεοπτική σειρά «21 Jump Street» και απέκτησε τον τίτλο του «teen idol» και στη συνέχεια οι ταινίες στις οποίες συμμετείχε – πρωταγωνίστησε τον καθιέρωσαν ως «idol». Το 2012, μάλιστα, κατάφερε να μπει στο Βιβλίο Guinness ως ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός, με κέρδη 75 εκατομμυρίων δολαρίων. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε ποιο είναι το αγαπημένο του φαγητό και σας το παρουσιάζουμε.

Η αδυναμία του Johnny Depp, λοιπόν, φαίνεται να είναι το μεξικάνικο φαγητό, κάτι που δε μας εκπλήσσει ιδιαίτερα, αφού πολλοί stars του Hollywood φαίνεται να το επιλέγουν (όπως η Jennifer Aniston). Κάτι μια tortilla με κοτόπουλο, κάτι τα enchiladas και τα flautas, δε θέλει και πολύ να πειστεί κάποιος. Παρόλα αυτά, μέσα στα αγαπημένα του φαίνεται επίσης να είναι το χοιρινό και το Kentucky Fried Chicken (KFC) ενώ από επιδόρπια προτιμάει την «φθηνή» σοκολάτα και την Sticky Toffee Pudding, ένα αγγλικό γλυκό που μοιάζει με παντεσπάνι.

Για να απολαύσετε κι εσείς τα αγαπημένα σας πιάτα, μπείτε στο e-table.gr και κάντε κράτηση στο μεξικάνικο της επιλογής σας απολαμβάνοντας μοναδικές προσφορές.

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close