Jessica Biel: Λάτρης της Ιαπωνικής Κουζίνας;

769

Η Jessica Biel ξεκίνησε την καριέρα της ως τραγουδίστρια σε μουσικές παραγωγές, μέχρι που έλαβε τον πρώτο της ρόλο στην ηλικία των δεκατεσσάρων ετών και στη σειρά «7th Heaven» ως Mary Camden, για τον οποίο έλαβε εξαρχής μεγάλη αναγνώριση. Αυτό, όμως, που της έδωσε διεθνή δημοσιότητα ήταν η topless φωτογράφισή της για το περιοδικό Gear το 2000. Έκτοτε, άρχισαν να έρχονται ρόλοι σε επιτυχημένες ταινίες, όπως «The Texas Chainsaw Massacre», «Blade», «Total Recall» και «The A-Team».

Η ηθοποιός τα τελευταία χρόνια είχε απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας με τη σχέση της με τον Justin Timberlake ενώ πλέον, συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο όμορφες αλλά και sexy παρουσίες του Hollywood.

Ποιο είναι, όμως, το αγαπημένο της φαγητό;

Όπως η ίδια η Jessica Biel έχει ομολογήσει, πρώτο στις προτιμήσεις της έρχεται ένα από τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα της ιαπωνικής κουζίνας, το κοτόπουλο Teriyaki. Πρόκειται για την αγαπημένη ιαπωνέζικη συνταγή, από τρυφερό φιλέτο κοτόπουλο, καλυμμένο από καραμελωμένη σάλτσα teriyaki. Η sauce είναι συνήθως γλυκιά αλλά μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να είναι και πικάντικη, ενώ ο ανανάς που χρησιμοποιείται μπορεί όχι μόνο να γλυκάνει τη σάλτσα αλλά να μαλακώσει και το κρέας.

Τι θα έλεγες, λοιπόν, για μια μερίδα κοτόπουλο και σάλτσα teriyaki;

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close