Celebrity Choice: Ελένη Μενεγάκη

450

Είναι αντικειμενικά η πιο διάσημη και πετυχημένη παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης με μια καριέρα που πλέον μετρά πάνω από 20 χρόνια. Ξεκίνησε ως συμπαρουσιάστρια με τον Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη στην εκπομπή Κοκτέιλ και μετά από άλλες εξίσου επιτυχημένες δουλειές ανέλαβε ως η κεντρική παρουσιάστρια στον Πρωινό καφέ του ΑΝΤ1 για 10 χρόνια, ίσως η πιο χαρακτηριστική της δουλειά. Πλέον, από το 2011, την παρακολουθούμε στη μεσημεριανή ζώνη του Alpha και στην εκπομπή Ελένη. Ποιο είναι, όμως, το αγαπημένο φαγητό όμορφης Ελληνίδας παρουσιάστριας;

Όπως έχει αποκαλύψει στη γνωστή ψυχαγωγική εκπομπή «Όλα Τρέλα» ο chef Βασίλης Καλλίδης, η Ελένη Μενεγάκη «ξετρελαίνεται με τους κεφτέδες». Ένα απλό, σπιτικό και νόστιμο φαγητό, εύκολο και γρήγορο στην παρασκευή του. Όπως, όμως, συνέχισε τρελαίνεται επίσης και με μία ταϋλανδέζικη σούπα που φτιάχνει ο ίδιος.

Εδώ που τα λέμε, πώς να αντισταθεί στις λαχταριστές συνταγές του διάσημου chef;

Εάν θέλετε κι εσείς να απολαύσετε το αγαπημένο αυτό φαγητό, η λύση είναι απλή. Μπείτε στο e-table.gr και κάντε δωρεάν κράτηση στην ταβέρνα της επιλογής σας, απολαμβάνοντας μοναδικές προσφορές.

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close