Celebrity Choice: Το αγαπημένο φαγητό της Beyoncé

444

Ξεκίνησε να τραγουδάει, όταν ακόμα ήταν μικρή και μόλις σε ηλικία 7 ετών κέρδισε σε ένα σχολικό talent show την πρώτη θέση χάρη στις φωνητικές της ικανότητες. Στα 8 της δημιούργησε το group «Girl’s Tyme», το οποίο μετονομάστηκε το 1996 σε Destiny’s Child κι έκτοτε η πορεία ήταν μόνο ανοδική.  Τα βραβεία Grammy δεν άργησαν να έρθουν ενώ ηχογράφησε το πρώτο της solo album (Dangerously in Love) το 2002 με μεγάλη επιτυχία. Εμείς, ψάξαμε και σας βρήκαμε ποιο είναι το αγαπημένο φαγητό της διάσημης τραγουδίστριας.

Η Beyoncé, λοιπόν, όπως έχει πει πολλές φορές, έχει αδυναμία στο soul-food που ουσιαστικά είναι ένα είδος κουζίνας πολύ διάσημο στην Αφρικάνικη-Αμερικάνικη παράδοση. Χαρακτηριστικά της αποτελούν οι καυτερές σάλτσες και τα έντονα μπαχαρικά, οπότε, αν δεν είστε λάτρεις των πικάντικων, μάλλον δεν είναι για εσάς. Προερχόμενη από τα αποφάγια που έδιναν στους σκλάβους, στην κουζίνα αυτή τίποτα δεν είναι για πέταμα. Το μπαγιάτικο ψωμί, για παράδειγμα, γίνεται γέμιση ή πουτίγκα ψωμιού ενώ τα πολύ ώριμα φρούτα μετατρέπονται σε νόστιμες πίτες ή κέικ.

Και μπορεί, μάλιστα, η ίδια να είναι «καταστροφή στην κουζίνα», όπως έχει πει, το σίγουρο είναι ότι απολαμβάνει τα soul food πιάτα που της αρέσουν από τη μαμά της, όπως το cornbread (ψωμί που γίνεται από βουτυρόγαλα και καρυκεύεται με λίπος από bacon).

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close