Celebrity chefs: Έκτορας Μποτρίνι

754

Πολύς κόσμος γνώρισε τον σεφ Έκτορα Μποτρίνι μέσα από τις επιτυχημένες τηλεοπτικές του εκπομπές όμως η πορεία του ξεκινά από το εστιατόριο Etrusco στην Κέρκυρα από τα πρώτα χρόνια ενασχόλησής του με την μαγειρική, όπου μαθητεύει δίπλα στον πατέρα του Etrusco Botrini.

Στην συνέχεια, μαθητεύει σε κορυφαία εστιατόρια ανά την Ευρώπη πολλά από τα οποία είναι βραβευμένα με αστέρια Michelin. Συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του ανοίγοντας ένα νέο εστιατόριο στην Aθήνα, το Botrini’s στο Χαλάνδρι.

Ο σκοπός του νέου εστιατορίου ήταν να δώσει την ευκαιρία σε νέα παιδιά που αγαπούν την μαγειρική να ασχοληθούν επαγγελματικά με αυτή.

Το 2014 ξεκινά μια χρονιά επιτυχίας για το εστιατόριο, ο οδηγός Michelin απονέμει στο Botrini’s το πρώτο του αστέρι Michelin και το περιλαμβάνει στο οδηγό του για τις κύριες ευρωπαϊκές πόλεις ενώ την αμέσως επόμενη χρονιά (2015) βραβεύεται για ακόμα μια φορά και περιλαμβάνεται ξανά στον οδηγό Michelin:  Michelin Guide Main European  Cities 2016.

Αν θέλετε κι εσείς μια εμπειρία Michelin από τον διάσημο σεφ Έκτορα Μποτρίνι για να πάρετε μια γεύση από το βραβευμένο μενού του, δεν έχετε παρά να κάνετε κράτηση στο Botrini’s μέσα από το e-table.gr.

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close