It’s Burger Time!

568

Όσο και να αγαπώ  τα ελληνικά φαγητά και την γαστρονομική παράδοση της χώρας μου άλλο τόσο λαχταράω μερικές φορές ένα καλό burger και δεν είμαι η μόνη. Νομίζω πως όλοι μας στην θέα ενός burger, ψημένο ψωμί , ντομάτα , δροσερό μαρούλι και ένα ζουμερό μπιφτέκι είναι μόνο η βασική συνταγή και μπορείς να προσθέσεις ότι σου αρέσει . Επίσης εκτός από το κλασικό μοσχαρίσιο μπιφτέκι μπορείς να επιλέξεις κοτόπουλο, μπιφτέκι γαλοπούλας ή ακόμα ένα μεγάλο μανιτάρι πορτομπέλο στην θέση του κλασικού μπιφτεκιού.  Μπορείς να το φας κλασικό, με τυρί , με μπέικον αλλά και να το κάνεις gourmet με λάδι τρούφας, κατσικίσιο τυρί , και ότι άλλο φανταστείς.

Αν σου αρέσουν κι  εσένα δες παρακάτω δύο επιλογές όπου μπορείς να φας τέλεια burgers και να τα συνοδεύσεις με ότι άλλο τραβάει η όρεξή σου.

Αποθήκη ( Βριλήσσια)

αποθηκη

 

Νομίζω ότι έχει τις πιο ωραίες πατάτες σε burger-αδικο στην Αθήνα.  Πεντανόστιμα burgers και για πολλούς εθιστικά. Κατά την γνώμη μου το μέρος για να μαζευτεί αντροπαρέα για  να δει μπάλα.   Ο χώρος θυμίζει και λίγο bachelor pad σε industrial ύφος που σερβίρει μεγάλη ποικιλία σε μπύρες ελληνικές και ξένες ετικέτες.  Και το καλύτερο στο άφησα για το τέλος κάθε μέρα έχει Happy Hour (18:00-20:00) στις βαρελίσιες μπύρες, παραγγέλνεις μία και παίρνεις μια δεύτερη βαρελίσια δώρο.  Το απόλυτο Beer Burger Bar!

Collection Barbeque (Πειραιάς)  

collection bbq

Δοκίμασε το κλασικό burger που σερβίρει ή αν σου αρέσουν τα καυτερά παράγγειλε ένα chilli burger να το ευχαριστηθείς! Καραμελωμένο κρεμμύδι, ώριμο τσένταρ, πιπεριές τσίλι και πολλά άλλα υλικά θα κάνουν το burger που θα επιλέξεις πολύ λαχταριστό!  Αξίζει να το δοκιμάσεις, μην ξεχνάς ότι πολύ Αθηναίοι κατεβαίνουν στον Πειραιά για ένα τέτοιο burger! Σερβίρεται με τα όλα του, πατάτες , σαλατικά και τα λοιπά …α και να μην ξεχάσω αν θέλεις να το συνοδεύσεις με αναψυκτικό, θα το πάρεις δωρεάν!

Ξέρω ξέρω σου άνοιξα την όρεξη … τι κάθεσαι ; Κάνε δωρεάν την κράτησή σου online μέσω του e-table.gr και κέρδισε έκπτωση μέχρι 20%

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close