Πάμε ξανά για Brunch στο La Suite Lounge

570

Τα Σαββατοκύριακα είναι για να καλομαθαίνουμε τον εαυτό μας!  Πως θα σου φαινόταν να αναζητήσεις αυτή την καλοπέραση σε ένα υπέροχο brunch με πρωταγωνιστές το καλό φαγητό και θέα όλη την Αθήνα; Όταν φτάσεις στο «La Suite Lounge» του St. George Lycabettus, πραγματικά δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου. Ανέβα στον έκτο όροφο που σερβρίρεται το brunch, απόλαυσε την καθηλωτική θέα και είναι σίγουρο ότι θα σου φτιάξει η διάθεση, ακόμη και πριν ακόμη τον εκπληκτικό μπουφέ που επιμελείται ο executive σεφ Βασίλης Μήλιος.

Το αγαπημένο Κυριακάτικο Brunch της πόλης!

Πρόκειται για έναν από τους πιο πλούσιους και περιποιημένους μπουφέδες brunch στην Αθήνα!

Μην βιαστείς, έχεις αρκετό χρόνο μπροστά σου, ξεκίνα με έναν καφέ, τσάι ή έναν φρεσκοστυμένο χυμό και ζεστά, βουτυράτα κρουασάν που θα συνοδεύσεις με τις εξαιρετικές μαρμελάδες.

Ζήτησε να σου ετοιμάσουν το αυγό όπως επιθυμείς και χαλάρωσε απολαμβάνοντας αφράτα pancakes επιτόπου. Δοκίμασε τις πίτες, τις τάρτες και τα bagels σε κάθε εκδοχή, τα οποία θα συνδυάσεις με φρέσκες σαλάτες!

Όσο απολαμβάνεις φαγητό και θέα, μην ξεχάσεις να αφήσεις λίγο χώρο για τα ακαταμάχητα γλυκίσματα! Ειδικά το σιντριβάνι σοκολάτας, που σίγουρα σου «τράβηξε» την προσοχή και είναι στην διάθεση σου να το απολαύσεις με ολόφρεσκα φρούτα!

Στο St. George Lycabettus έχει δημιουργηθεί ένα περιβάλλον φιλικό, τόσο στα ζευγάρια όσο και στα παιδιά, σε συνδυασμό με όλα τα παραπάνω κάθε Κυριακή γίνεται δίκαια το αδιαχώρητο.

και το καλύτερο, στο αφήσαμε για το τέλος…

Το La Suite Lounge προσφέρει Κυριακάτικο Brunch 12:00 – 16:00 με Buffet (μαζί με καφέ φίλτρου): 25€ για τους μεγάλους και 10€ για παιδιά έως 12 ετών.

A Sunday well spent brings a week of content!

Στον πλούσιο buffet θα βρείτε φρέσκες σαλάτες, croissants, quiche, tortillas, eggs benedict, mini burgers και άλλα πολλά! Στα γλυκά δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε στα pancakes, donuts, cheesecake, apple crumble αλλά και το εντυπωσιακό συντριβάνι σοκολάτας.

Για πιο light & healthy επιλογές, vegan croissant με μύρτιλλο, gluten free brownies αλλά και energy & detox smoothies Αλλά και a la carte μενού με τα αγαπημένα μας eggs benedict με σολομό, croque monsieur & madame, οργανικά αυγά ποσέ με σπαράγγια , la Suite juicy burger και πολλά άλλα.

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close