5+1 bar restaurants στη Γλυφάδα με καλό φαγητό

4.5K

Είσαι και εσύ παιδί των Νοτίων Προαστίων ή απλά σου αρέσουν οι έξοδοι στα Νότια; Μήπως τυχαίνει να σου αρέσει και ο συνδυασμός καλού φαγητού με ποτό και μουσική; Τότε σου παρουσιάζουμε τα 6 top bar restaurants στη Γλυφάδα που μπορείς να απολαύσεις καλό φαγητό.

Feedέλ Asador

Βγήκαμε και επισκεφθήκαμε αρκετά bar restaurants στη Γλυφάδα, ένα όμως από αυτά που ξεχωρίσαμε, ήταν το Bar Restaurant Feedέλ Asador. Πρόκειται για το νέο εγχείρημα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, το οποίο προσφέρει Ελληνική – Δημιουργική κουζίνα και ξεχωρίζει για τη μοντέρνα του διακόσμηση και τις πρώτες ύλες άριστης ποιότητας που χρησιμοποιεί στην κουζίνα του. Το ατού του όμως, είναι το Food and Cocktail Pairing Project που διαθέτει, το οποίο συνδυάζεται άψογα με τις γεύσεις του.

e-table tip: Δοκίμασε τορτελίνι γεμιστόμε κόκκορα και ανθότυρο, ριζότο με χτένια, καλαμπόκι, κάρυ, τσίλι και παστουρμά, πεϊνιρλί με γλυκάδια, ψητά ντοματίνια και μανιτάρι και ρώτησε οπωσδήποτε για τα πιάτα ημέρας.

 

Κλείσε Τραπέζι στο Feedέλ Asador

 


 

Bella Vespa

Συνεχίζοντας με τα bar restaurants στη Γλυφάδα, σου παρουσιάζουμε το αγαπημένο ιταλικό εστιατόριο Bella Vespa. Βρίσκεται σε έναν μοναδικό, φωτεινό και ξεχωριστό χώρο, ο οποίος σε κάνει να νιώθεις ότι είσαι ταξίδι στη γειτονική Ιταλία. Η κουζίνα του διαθέτει όλες τις κλασικές και μη ιταλικές σπεσιαλιτέ, οι οποίες είναι και αυτές άλλωστε που το κάνουν να ξεχωρίζει. Αγαπημένες μακαρονάδες, φρέσκες πίτσες με παραδοσιακή ιταλική ζύμη καθώς επίσης και μυρωδάτα ριζότι, ετοιμάζονται καθημερινά με τα πιό φρέσκα και προσεκτικά επιλεγμένα  υλικά της αγοράς.

e-table tip: Δοκίμασε την αγαπημένη σε πολλούς καρμπονάρα με ποσέ αυγό, ραγού μανιταριών με λουκάνικο Salsiccia και αυγό ποσέ και τη Bistecca Fiorentina με γλασαρισμένα λαχανικά, αρωματικό βούτυρο και τραγανή κρούστα παρμεζάνας και συνόδευσέ τα με ένα από τα εκλεκτά κρασιά του καταλόγου.

 

Κλείσε Τραπέζι στο Bella Vespa

 



Dames

(Πηγή Φωτογραφίας noupou.gr)

Και φυσικά, δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε από τα top bar restaurants στη Γλυφάδα, το Dames. Πρόκειται για έναν μοντέρνο πολυχώρο, με lounge ατμόσφαιρα και μια εντυπωσιακή μπάρα, ιδανικό για να απολαύσεις το πρωινό σου, το γεύμα ή το δείπνο σου, συνοδεία από εξαιρετικά ποτά. Ο χώρος του είναι ιδιαίτερος και μοντέρνος, ενώ το μενού του διαθέτει διάφορες μεσογειακές γεύσεις για όλα τα γούστα, όπως ελαφριές σαλάτες και finger food, λαχταριστά κυρίως πιάτα και μια καλά ενημερωμένη wine list που θα σε κάνουν να το αγαπήσεις. Τα βράδια μάλιστα έχεις τη δυνατότητα να απολαύσεις εκεί το δείπνο και το ποτό σου με ζωντανή μουσική, από διάσημα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

e-table tip: Μη φύγεις χωρίς να δοκιμάσεις τη σπέσιαλ σαλάτα quinoa με γαρίδες, ελιές, πορτοκάλι και πικάντικη βινεγκρέτ, το μυρωδάτο του ριζότο με γαρίδες, αλλά και φρεσκότατο το sushi, california inside out και tuna roll που διαθέτει.

 

Κλείσε Τραπέζι στο Dames

 


 

Ark

Η καλύτερη λέξη που μπορεί να χαρακτηρίσει το μαγευτικό εστιατόριο Ark, είναι η λέξη ‘μοναδικό’, αφού διαθέτει μοναδικό χώρο, μοναδική θέα, μοναδική κουζίνα και μοναδικά ποτά. Τι άλλο να ζητήσει κάποιος από ένα εστιατόριο; Και για να σε βοηθήσουμε να καταλάβεις λίγο καλύτερα, βρίσκεται στα παλιά γνωστά Αστέρια και πρόκειται για ένα bar υψηλών επιδόσεων με ψαγμένα cocktails, gourmet απολαύσεις, μεσογειακή κουζίνα, lounge ατμόσφαιρα και εκπληκτική θέα στη θάλασσα που εξιτάρει τις αισθήσεις.

e-table tip: Για αρχή παράγγειλε λουκουμά φέτας Παρνασσού με σορμπέ κόκκινης πιπεριάς Φλωρίνης, σαλάτα μυρωδικών και λάδι βασιλικού, στη συνέχεια δοκίμασε φρέσκο άγριο φιλέτο λαυράκι Μεσσολογγίου ή μία ταλιάτα από διάφραγμα με αρώματα Ανατολής, σαλάτα σπανάκι και οφτή πατάτα και συνδύασέ τα με επιλεγμένες ετικέτες κρασιών, μπύρας και αποσταγμάτων από Έλληνες παραγωγούς,

 

Κλείσε Τραπέζι στο Ark

 


Pere Ubu

Συνεχίζοντας δυναμικά με τα top bar restaurants στη Γλυφάδα, αξίζει να κλείσεις τραπέζι και στο  γνωστό σε πολλούς Pere Ubu. Βρισκόμενο στην καρδιά της Γλυφάδας, το Pere Ubu κατάφερε να ξεχωρίσει, λόγω των bio-organic και υγιεινών γαστρονομικών προτάσεων που προσφέρει, καθώς και για το ξεχωριστό concept φαγητού και ποτού που διαθέτει, το οποίο απευθύνεται σε όλα τα γούστα. Πρόκειται για δύο χώρους ενωμένους που προσφέρουν ο καθένας ξεχωριστά νόστιμη διεθνή κουζίνα, με διαφορετικές επιλογές, χρησιμοποιώντας εναλλακτικά υλικά.

e-table tip: Μπορείς να επιλέξεις να καθίσεις ανάλογα με τα γούστα σου, είτε στο χώρο του Pere, στον οποίο μπορείς να απολαύσεις ένα μενού εμπνευσμένο από τις κουζίνες του Αμερικανικού Νότου, με στοιχεία soul food αλλά και από την Βραζιλία, το Περού και κάποια πιάτα από Ασία ή στο χώρο του Ubu pure food που όπως μαρτυρά και το όνομά του, είναι ένας χώρος ο οποίος προσφέρει πιάτα των οποίων πολλά υλικά έχουν αντικατασταθεί από εναλλακτικά υλικά όπως αλεύρι χωρίς χωρίς γλουτένη, βούτυρο από ξηρούς καρπούς και άλλα.

 

Κλείσε Τραπέζι στο Pere Ubu

 


Mikaello

Το τελευταίο που θα σου προτείνουμε είναι το Bar Restaurant Mikaello,ένα γνωστός γευστικός προορισμός για διεθνή πιάτα. Ο χώρος του μοντέρνος, με lounge ατμόσφαιρα και όμορφα χρώματα, ο οποίος αποπνέει την ιδανική χαλαρότητα για να απολαύσετε gourmet γεύσεις εμπνευσμένες από τα γευστικά ταξίδια του σεφ και ιδιοκτήτη Μιχάλη Χιώτη. Οι συνταγές του είναι όλες βασισμένες σε βιολογικά προϊόντα χωρίς συντηρητικά, δίνοντας έμφαση στα αγνά και ποιοτικά υλικά. Εκεί θα βρεις διεθνείς σπεσιαλιτέ, μοναδικά χειροποίητα burgers και χορταστικές πίτσες.

e-table tip: Αγαπημένη μας επιλογή, ο διάσημο Mikaello burger στο γευστικότατο μαύρο ψωμάκι από μελάνι σουπιάς, η λαχταριστή pizza black parma, από χαρουπάλευρο και τα δροσιστικά του cocktail.

 

Κλείσε Τραπέζι στο Mikaello

 


 

Εσύ ακόμα να κάνεις κράτηση;

 

Κλείσε Τραπέζι σε bar restaurants στην Αθήνα

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close