Ένα βράδυ στο Balthazar

707

Tο bar restaurant Balthazar είναι ένα από τα αγαπημένα μου εστιατόρια και θα σας πω και γιατί! Πρώτον βρίσκεται στο κέντρο, δίπλα σχεδόν από το μετρό των Αμπελοκήπων, στην γωνία των οδών Βουρνάζου και Τσόχα. Και δεύτερον για τον πανέμορφο χώρο του, εσωτερικά και εξωτερικά! Το εσωτερικό είναι “ζεστά” design-άτο ενώ τους καλοκαιρινούς μήνες ο κήπος είναι πραγματικά μαγικός!

Το Balthazar στεγάζεται σε ένα πανέμορφο νεοκλασικό με  κήπο που με το που μπαίνεις σου αλλάζει την διάθεση! Είναι ιστορικό μαγαζί μιας και άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό στα early 70s,ενώ πριν γίνει στέκι διασκέδασης ήταν το σπίτι της μεγάλης ηθοποιού Κυβέλης!  Από το πρώτο καιρό που άνοιξε το Balthazar ήταν το μέρος to be seen και αυτό φυσικά ισχύει μέχρι και σήμερα.

Από το περασμένο Μάϊο, τα ινία της κουζίνας έχει αναλάβει ο μοναδικός  Χριστόφορος Πέσκιας δίνοντας την δικές του νότες ελληνικής fusion κουζίνας αξιοποιώντας άριστα τα υλικά που επιλέγει. Φυσικά, δεν ξεχνάμε το εξαιρετικό sushi από το Freud Oriental που προσφέρεται σε αυτούς που προτιμούν να τσιμπήσουν κάτι με το ποτό τους στο μπαρ και τα μοναδικά γλυκά του Διονύση Αλέρτα.

Το μενού νομίζω πως είναι σημαντικός λόγος για να επισκεφτείς το Balthazar,μαζί με το φανταστικό περιβάλλον, τη μουσική και τα καλά κοκτέιλς.

Κάνε Κράτηση στο Balthazar

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close