Πάμε για εξωτικές γεύσεις με Έκπτωση ως 30% στο Asian Cuisine Specials;

465
14 με 20 Σεπτεμβρίου μπορείς να κλείσεις τραπέζι σε 10 εστιατόρια στην Αθήνα και να απολαύσεις Asian Cuisine Specials με Έκπτωση ως και 30%!
Ετοιμάσου για: 🍣 Ιαπωνικά fusion πιάτα,  🥟 Ινδικές νοστιμιές, 🍤 Φοβερό Tαϊλανδέζικο, 🍜 Ευφάνταστη Ασιατική-Πολυνησιακή κουζίνα και 🥢 Εκλεκτές Kινέζικες γεύσεις.

🥟 Για Ινδικό

Tarka, Κέντρο Αθήνας

Μοντέρνος και φιλόξενος χώρος, μίνιμαλ στοιχεία, άψογη εξυπηρέτηση και γνήσια ινδική κουζίνα, είναι αυτά που προσφέρει το εστιατόριο Tarka στο κέντρο της Αθήνας. Μόλις μία ανάσα από το μετρό του Συντάγματος, στην οδό Φιλελλήνων 4, θα κατακτήσει την καρδιά σου, με τις αυθεντικές ινδικές του συνταγές. Το όνομά του, περιγράφει τη στιγμή που τα μπαχαρικά της ινδικής κουζίνας πέφτουν στο καυτό λάδι και σε ταξιδεύει να γνωρίσεις την ινδική κουλτούρα στα καλύτερά της. Διαθέτει έναν πλούσιο κατάλογο, γεμάτο γεύσεις και άρωμα Ινδίας, προσφέροντας γνήσια Ινδικά πιάτα πικάντικα και μη.

e-table tip: Αγαπημένο μας πιάτο, το κοτόπουλο Korma, το οποίο θα σου δώσει απευθείας εισιτήριο για τη μακρινή πόλη της Ινδίας. Δοκίμασε επίσης τα νόστιμα και φρέσκα ψωμάκια naansamosas (γεμιστά τηγανιτά πιτάκια) και το λαχταριστό κοτόπουλο tandoori.

 

 

Κάνε κράτηση στo Tarka

 


Bollywood Masala, Κέντρο Αθήνας

To ινδικό εστιατόριο Bollywood Masala επίσης στο Σύνταγμα προσφέρει ινδική κουζίνα σε προσιτές τιμές. Ο chef του εστιατορίου με πάνω από δεκαπέντε χρόνια εμπειρίας στην ινδική κουζίνα ετοιμάζει για εσάς μεγάλη ποικιλία πιάτων τα οποία μπορούν να χωριστούν σε δύο μεγάλες κατηγορίες,  Βόρειας και Νότιας Ινδίας, έτσι μπορείτε να απολαύσετε και τις δύο κουζίνες στο ίδιο σημείο. Δοκιμάστε το ξακουστόινδικό σουβλάκι με σάλτσα μέντας και την αφράτη φρεσκοψημένη ινδική πίτα.

e-table tip: Διάλεξε ανάμεσα στο jalfrezi (κρέας μαγειρεμένο σε μπαχαρικά, ντομάτα και μπόλιο κρεμμύδι ) και στο tandoori (μαριναρισμένο κρέας ή ψάρι σε μπαχαρικά και γιαούρτι, ψημένο σε παραδοσιακό πήλινο φούρνο). Από το μενού δεν λείπουν και πιάτα για vegetarian καθώς η ινδική κουζίνα είναι πλούσια σε αυτά. Δοκίμασε τη samosa λαχανικών με πατάτες, φασόλια, λαχανικά και μπαχαρικά, τη σαλάτα με μανιτάρια και λαχανικά, σούπα λαχανικών, το allo gobi (κουνουπίδι και πατάτες σοταρισμένα με σπόρους και μπαχαρικά) και το dal makhni (μαύρες φακές με κρεμμύδια, τζίντζερ, σκόρδο και ντομάτες).

 

Κάνε κράτηση στo Bollywood Masala

 


Indi Go, Γλυφάδα

Το εστιατόριο Indi Go στη Γλυφάδα αποτελεί μια σταθερή επιλογή για καλή Ινδική Κουζίνα. Ο χώρος είναι χαρακτηριστικός της ινδικής κουλτούρας και διακόσμησης. Έντονα και ζεστά χρώματα, πίνακες και αναπαραστάσεις του ινδικού πολιτισμού, έθνικ διακόσμηση και φιλική ατμόσφαιρα, συνθέτουν το ξεχωριστό περιβάλλον που θα σε ταξιδέψει μέχρι τη μακρινή Ινδία, τα αρώματα και τις γεύσεις της. Το μεγάλο μυστικό για τα νόστιμα πιάτα του είναι ο πήλινος φούρνος Ταντούρι που σιγοψήνει τα μαριναρισμένα προϊόντα και τα κρεατικά.

e-table tip: Δοκίμασε κεμπάπ αρνιούπικάντικο κοτόπουλο τίκα μασάλαγαρίδες βινταλούμε πικάντικα μπαχαρικά, ψάρι με κάρυ, ρύζι μπασμάτι με μπαχαρικά και μανιτάρια, πίτες νάαν με κιμά ή με πατάτα και φρέσκα βότανα και πολλές ακόμα γνωστές ινδικές σπεσιαλιτέ, που θα συνοδεύσετε με καλό κρασί. Μην παραλείψεις να πιεις λάσι (κρέμα παγωτού με μάνγκο ή ζάχαρη ή και σκέτο) και να δοκιμάσεις για επιδόρπιο το γνωστό κούλφι και γκουλάπ τζαμούν.

 

Κάνε κράτηση στo Indi Go 

 



 

🥢 Για Κινέζικο

Asian Noodles, Άλιμος

Το εστιατόριο Asian Noodles σερβίρει εξαιρετική ασιατική και πολυνησιακή κουζίνα. Χαρακτηρίζεται από ποιότητα και πλούσιες γεύσεις των παραδοσιακών συνταγών της κινέζικης κουζίνας, που θα σε ταξιδέψουν γευστικά!  Δοκίμασε λαχταριστά noodles Σινγκαπούρης, sushi, καραμελωμένο κοτόπουλο, γλυκόξινες και πικάντικες σούπες και πολλές ακόμα αυθεντικές κινέζικες σπεσιαλιτέ .

e-table tip: Δοκίμασε Τραγανές γαρίδες butterfly, σούπα με γλυκό καλαμπόκι, Noodles με πάπια & πορτοκάλι, ρύζι Ινδονησίας με αυγό, καρότα, αρακά, φρέσκα κρεμμυδάκια και σως φυστικιών και το φοβερό κοτόπουλο με κάσιους με πράσινες πιπεριές, κόκκινες πιπεριές, ginger, μπαπμού και φρέσκα κρεμμυδάκια.

 

 


Fan Fan, Ηλιούπολη

Στο Fan Fan, το κινέζικο εστιατόριο στην Ηλιούπολη θα ταξιδέψεις στην Ανατολή δοκιμάζοντας τα νόστιμα πιάτα του. Εκεί θα γευτείς αυθεντική κινέζικη κουζίνα και πολλά αγαπημένα πιάτα, όπως σούπα με κοτόπουλο και καλαμπόκι, διάφορα πιάτα με νουντλς, κοτόπουλο με μπαμπού και μανιτάρια, μοσχάρι σε σως κόκκινου κάρυ και γάλα καρύδας και το περίφημο επιδόρπιο τηγανητής μπανάνας με παγώτο!

e-table tip: Μη διστάσεις να δοκιμάσεις πάπια Πεκίνου ή Σετσουάν, διάφορα sushi rolls, nigiri και sashimi τόνου ή σολωμού, αλλά και κοτόπουλο στήθος Κομπάο με τσίλι και φυστίκια, το μοσχάρι με αβοκάντο, ντομάτα και καβούρι, γαρίδες με κάρυ, το Φαν Φαν Chow mein με κρεμμύδι, αγγούρι, καρότο και σουσάμι και ιαπωνέζικα μακαρόνια με γαρίδες

 

Κάνε κράτηση στο Fan Fan

 

 

 


Saipan, Χαλάνδρι

Αν θες τώρα να απολαύσεις αυθεντικά πιάτα από την κουζίνα της Κίνας, της Ταϋλάνδης, της Ινδονησίας, της Κορέας αλλά και της Ιαπωνίας, θα πας στο Saipan, το γνωστό κινέζικο εστιατόριο στο Χαλάνδρι. Στο Saipan θα δοκιμάσεις εξαιρετικά πιάτα κινέζικης κουζίνας αλλά και πολύ καλό σούσι. Η εξωτική ατμόσφαιρα, τα χρώματα και οι αυθεντικές ασιατικές συνταγές, θα σε ταξιδέψουν! Η καρδιά της Ανατολής σε περιμένει στο Χαλάνδρι!

e-table tip: Θα ξετρελαθείς με τις γλυκόξινες πανέ γαρίδες, τα τηγανητά κομμάτια πάπιας με ανανά και λαχανικά, το teriyaki κοτόπουλο, το μοσχάρι με μάνγκο και το χοιρινό με κάρυ, μπαμπού, snow peas και γάλα καρύδας!

 

Κάνε κράτηση στo Saipan

 

 



🍣 Για Ιαπωνική Κουζίνα

wagamama στην Κηφισιά και wagamama στο Golden Hall

wagamama στην Κηφισιά

Στη γραφική οδό Κασσαβέτη στη Κηφισιά, σε περιμένει το Wagamama με την καλύτερη πολυασιατική κουζίνα.  Δεν είναι τυχαίο που το σύνθημα του Wagamama είναι ότι οι γεύσεις του “αγγίζουν την ψυχή”.  Με ένα πλούσιο κατάλογο από δροσερές σαλάτες, κινέζικων σπεσιαλιτέ, φανταστικού σούσι και φοβερών γλυκών, ταξιδεύεις στη γευστική Ανατολή, δοκιμάζοντας τις καλύτερες ιαπωνικές fusion γεύσεις.

wagamama στο Golden Hall

Το αδερφάκι του Wagamama στην Κηφισιά βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο του Golden Hall στο Μαρούσι. Μετά τη βόλτα στα μαγαζιά, στον 2ο όροφο σε περιμένει το Wagamama, με νόστιμο φαγητό υψηλής διατροφικής αξίας με ασιατικές επιρροές. Σε ένα πολύ φιλικό περιβάλλον και πάντα με φρέσκα υλικά, ετοιμάσου να απολαύσεις εκλεκτές ανατολίτικες γεύσεις και φρεσκότατο sushi.

e-table tip: Να δοκιμάσεις σούπες ramen, κοτόπουλο teriyaki donburi και τη σαλάτα με πορτοκάλι και σουσάμι. Από σούσι μας άρεσε το Volcano Salmon Roll με καβουρόψιχα, αβοκάντο και μαγιονέζα wasabi, καλυμμένο με ταρτάρ σολομού, πορτοκαλί tobiko και φύτρες κόλιανδρο και το Mango, Avocado and Cucumber με μάνγκο, αβοκάντο, αγγούρι και ανάμεικτους σπόρους σουσαμιού. Θα δοκιμάσεις επίσης λαχταριστές συνταγές με νούντλς, κοτόπουλο με τζίντζερ, teriyaki soba με χοιρινό, το φοβερό τηγανητό ρύζι με κοτόπουλο και γαρίδες. Και μην ξεχάσεις να παραγγείλεις σίγουρα φρέσκους χυμούς, με τζίντζερ, μήλο και lime!


🍤 Για Ταϊλανδέζικο

Royal Thai, Κηφισιά

Το εστιατόριο Royal Thai στην Κηφισιά αποτελεί σταθερή αξία για ταϊλανδέζικη κουζίνα. Σε έναν προσεγμένο χώρο με μπαρόκ διακόσμηση και στοιχεία από την Άπω Ανατολή, όπως χρυσά αγαλματίδια, κεντητά χαλιά, σερβίτσια με λουλουδάτα σκεύη από πορσελάνη και σε έναν δροσερό κήπο, θα απολαύσεις όλες τις σπεσιαλιτέ της Άπω Ανατολής. Θα βρεις επίσης μπουφέ κάθε Κυριακή 19:00 – 21:00 με 18€/άτομο.

e-table tip: Δοκίμασε Thai Satay Chicken/Shrimps, λεπτές φέτες από κοτόπουλο ή γαρίδες σε σουβλάκι με κλασική ζεστή σως από φυστίκιαTom Yum Goong που είναι η πιο δημοφιλής Ταϊλανδέζικη γαριδόσουπα σερβιρισμένη σε μπολ benjarong, πάπια με μανιτάρια, πιπεριές και κίτρινο κάρυ, ψητές λωρίδες χοιρινού με σάλτσα λεμονόχορτου και λαχταριστά παραδοσιακά επιδόρπια όπως cashew nut pie ή τηγανητή μπανάνα με παγωτό.

 

 

Κάνε κράτηση στο Royal Thai

 



🍜 Για Ασιάτικη-Πολυνησιακή Κουζίνα

Wasabi, Χαλάνδρι

Το εστιατόριο Wasabi βρίσκεται στο Χαλάνδρι και από το 2012 σερβίρει κυρίως κινέζικη κουζίνα και μεγάλη ποικιλία απο sushi. Στο μενού θα βρεις όλα τα αγαπημένα κινέζικα πιάτα όπως spring rolls, dumblings, πάπια και κυρίως πιάτα με χοιρινό, κοτόπουλο και μοσχάρι. Απο τον κατάλογο του δεν λείπουν τα φοβερά πιάτα με Noodles. Ο μοντέρνος εσωτερικός χώρος με λιτά στοιχεία σε κόκκινο και μαύρο χρώμα για τις χειμωνιάτικες νύχτες, αλλά και ο δροσερός εξωτερικός χώρος για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού, είναι ιδανικοί για τις μικρές αποδράσεις της καθημερινότητας.

e-table tip: Δοκίμασε τα Moo shu noodles με χοιρινό με λαχανικά, κινέζικα μανιτάρια, αυγό σε hoisin sauce, teriyaki chicken wings, τα Duck skewers φιλετάκια ψητής πάπιας σε καλαμάκι με teriyaki sauce και σουσάμι, το Almond & cashew chicken με φιλετάκια κοτόπουλο με λαχανικά, μανιτάρια, baby corn, κάσιους και αμύγδαλα, το Mango Beef με μάνγκο και πιπεριές,  από sushi τα Golden Roll, Rainbow Roll και Lollipop Roll.

 

Κάνε κράτηση στo Wasabi

 

 


 

Κλείσε Τραπέζι για Asian Cuisine Specials

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close