The Art of Making Fish

454

Το καλό ψάρι είναι τέχνη και θα το επιβεβαιώσετε όταν επισκεφθείτε το must εστιατόριο θαλασσινών Ai Nikolas στη Συγγρού. Τέχνη να το επιλέξεις, Τέχνη να το μαγειρέψεις και Τέχνη να το σερβίρεις.

Για τους ειδικούς του καλού ψαριού στο εστιατόριο Ai Nikolas, το ψάρι είναι μία ολόκληρη τελετουργία μέχρι να φθάσει στο πιάτο του επισκέπτη. Ο Δημήτρης Πανταζής, General Manager του must εστιατορίου θαλασσινών, επιλέγει ο ίδιος τα ψάρια που έρχονται στο μαγαζί με μία εμπειρία 40 χρόνων και φροντίζει να είναι της ημέρας.

Εάν επισκεφθείτε το εστιατόριο Ai Nikolas θα διαπιστώσετε ότι το ψάρι που τρώτε είναι της ημέρας και μάλιστα θα σας το εγγυηθεί όλο το προσωπικό. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι ψαράδες που φέρνουν απευθείας τα ψάρια από τη θάλασσα θα περάσουν από δίπλα σας, ενώ οι αστακοί θα είναι ακόμη ζωντανοί.

Δεν φτάνει όμως να έχεις το πιο φρέσκο ψάρι της Αθήνας στο εστιατόριό σου, αλλά να ξέρεις καλά πώς να το μαγειρέψεις. Γι’ αυτό φροντίζει ο Σεφ Φώτης Κουτάντος με εμπειρία από το εξωτερικό και μακροχρόνια πορεία στο γνωστό Πρυτανείο στο Κολωνάκι για να σας προσφέρει ένα γευστικό ταξίδι που αποτελεί πραγματική εμπειρία ζωής.

Η τέχνη όμως δεν εξαντλείται στο μαγείρεμα. Στο Ai Nikolas Restaurant επιθυμία των ανθρώπων στην κουζίνα είναι να επιτύχουν ένα άριστο αισθητικό αποτέλεσμα πιάτου που θα δώσει σε μία ομαδική δημιουργία την εικόνα που αξίζει στον πελάτη του Ai Nikolas Restaurant που έχει τις περισσότερες φορές αυξημένες προσδοκίες.

To πάθος του Καλλιτέχνη σε συνδυασμό με την ανασφάλεια του πραγματικού δημιουργού κυριαρχούν και συνυπάρχουν στο εστιατόριο ως αναπόσπαστο στοιχείο της κεντρικής φιλοσοφίας του γνωστού fish restaurant. Γι’ αυτό και κάθε πιάτο αποτελεί πρωτότυπη δημιουργία, αφού συνδυάζεται με την καλλιτεχνική φλέβα των δημιουργών του Ai Nikolas Restaurant, οι οποίοι επιζητούν την αναγνώριση και την ικανοποίηση όσων επιλέγουν το εστιατόριο απέναντι στο γνωστό ξενοδοχείο Athens Ledra.

Το άψογο service του μαγαζιού σε συνδυασμό με την φιλική προσέγγιση όλου του προσωπικού θα σας κάνει να ξεχάσετε ότι βρίσκεστε σε must εστιατόριο θαλασσινών και θα σας εντάξει αυτόματα στο οικογενειακό κλίμα που χαρακτηρίζει την φιλοσοφία Ai Nikolas.

Γιατί για το εστιατόριο Ai Nikolas το ψάρι είναι τρόπος ζωής, ενώ το ιδανικό ψάρι είναι ο ιδανικός τρόπος ζωής.

Μπείτε κι εσείς στην οικογένεια του Ai Nikolas και θα διαπιστώσετε ότι δε θα μπορείτε να συμβιβαστείτε με τίποτα λιγότερο από ολόφρεσκο ψάρι, μαγειρεμένο από κορυφαίους ΣΕΦ σε ανταγωνιστικές τιμές σε ένα πραγματικά ειδυλλιακό περιβάλλον, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι το Ai Nikolas στη λεωφόρο Συγγρού είναι το ιδανικό στέκι για τους λάτρεις του ψαριού και όχι μόνο.

Κάντε Κράτηση στον Άι Νικόλα

 

Επισκεφθείτε την ανανεωμένη ιστοσελίδα του Άι Νικόλα με το ξεχωριστό layout φιλοδοξεί να προσφέρει στους επισκέπτες της μία ολοκληρωμένη εικόνα για το εστιατόριο και τον κατάλογο Μενού και κρασιών αλλά και στη σελίδα του εστιατορίου στο FΒ ανεβαίνουν καθημερινά τα τελευταία νέα για το εστιατόριο αφού οι περισσότεροι τακτικοί πελάτες διαμορφώνουν με το εστιατόριο μία σχέση ζωής.

 

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close