Το e-table βραβεύτηκε στα Apps Awards 2015

498

Στις 2 Απριλίου 2015 έγινε η εκδήλωση απονομής  Apps Awards 2015, στο Divani Caravel, όπου το etable.gr, η μεγαλύτερη υπηρεσία ηλεκτρονικών κρατήσεων σε εστιατόρια στην Ελλάδα, βραβεύτηκε με:

  • Gold award στην κατηγορία Βest Location Based App,
  • Silver award  στην κατηγορία Βest Startup App και τέλος,
  • Bronze award στην κατηγορία Βest Τravel and Τourism app

Το γεγονός αυτό αποδεικνύει ότι το mobile app του e-table.gr είναι καινοτόμο και έχει στοιχεία με προοπτική διάρκειας στην Ελληνική αγορά! Αυτό μας δίνει μεγάλη ώθηση για τα νέα μας πλάνα και μας αποδεικνύει ότι με εσάς μπορούμε να προχωρήσουμε!  Σημαντικό είναι να αναφερθεί ότι το mobile app του e-table.gr αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την εταιρία Invoke.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Μη χάνετε χρόνο! Κατεβάστε τώρα το e-table App για να μπορείτε να βρίσκετε τα κοντινά σας εστιατόρια και να κάνετε δωρεάν κράτηση με αποκλειστικά προνόμια on the go!

Τα Apps Awards 2015 διοργανώνονται από την ETHOS EVENTS, το περιοδικό bIT & MOBILE και το portal bITdaily.gr υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδας (ΣΕΚΕΕ). Βασικό μήνυμα των βραβείων ήταν όπως πάντα η παρακίνηση και η επιβράβευση των ταλαντούχων δημιουργών και καινοτόμων εταιριών στη σύγχρονη τεχνολογική εποχή.
Ανάμεσα στις εταιρείες που συμμετείχαν στο διαγωνισμό ήταν η Τράπεζα Πειραιώς, το Traveplanet24, το Skroutz.gr, η Εθνική Τράπεζα και πολλές άλλες εταιρίες.
Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close