Αλμύρα στην Κηφισιά

587

Αν αναρωτιέστε που θα φάτε καλό ψάρι στην Κηφισιά τότε δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το Almyra. Πρόκειται για μια σύγχρονη ταβέρνα/εστιατόριο ψαροφαγίας όπου το καλό ψάρι είναι μόνο η αρχή. Ο σεφ Γιάννης Λιάκου, ο οποίος έχει και την ευθύνη του μενού, έχει δημιουργήσει έναν κατάλογο που παραπέμπει στο σύγχρονο μεζέ και όχι μόνο.

Τα ψάρια είναι αποκλειστικά από τις ελληνικές θάλασσες και οι συνταγές παραδοσιακές  αλλά δοσμένες με σύγχρονο τρόπο. Πρωταγωνιστές τα φρέσκα ψάρια και τα θαλασσινά που παντρεύονται με παραδοσιακά και μη υλικά και δημιουργούν ένα πολύ γευστικό αποτέλεσμα.

Φαγητά που βρείτε στο μενού είναι γάμπαρη Αμφιλοχίας με τσίλιαχνιστά μύδια με τζίντζερ, παπουτσάκια με μαγιάτικο, “σπιτική” λακέρδα από παλαμίδα και πολλά άλλα!
Φυσικά από ένα ολοκληρωμένο μενού δεν λείπει το επιδόρπιο όπου μέσα στα highlights του καταλόγου είναι η λίγο διαφορετική πορτοκαλόπιτα του σεφ και ο διάσημος σιμιγδαλένιος χαλβάς με παγωτό τριαντάφυλλο.

Αν σας ανοίξαμε την όρεξη λοιπόν, δεν έχετε παρά να κάνετε κράτηση στην Aλμύρα στην Κηφισιά μέσα από το e-table.gr και να κερδίσετε έκπτωση 20% κάθε Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη!

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close