Ο Μεξικάνικος πολιτισμός του Aguador’s

Καλαμπόκι, πιπεριές chili, κόκκινα φασόλια, αβοκάντο…

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σας έρχετε στο μυαλό; Η Μεξικάνικη κουζίνα φυσικά! Ο συνδυασμός γεύσεων από όλον τον κόσμο, όπως την Ινδία, την Κίνα, την Ιταλία, τη Γαλλία και την Τουρκία, είναι αυτό που την κάνει εξωτική κι ακαταμάχητη για οποιονδήποτε επίδοξο γευσιγνώστη θελήσει να την προσεγγίσει. Ένας από αυτούς τους τόπους γνωριμίας με την Μεξικάνικη παράδοση είναι και το Aguador’s.

Guacamole

Το Aguador’s βρίσκεται τοποθετημένο στο Περιστέρι και, πιο συγκεκριμένα, στο νούμερο 33 της Ελευθερίου Βενιζέλου. Οι δρόμοι τριγύρω είναι πολύ ευνοϊκοί για parking και συνήθως βρίσκεις σχεδόν έξω από τον πόρτα του, αφού είναι σε πολύ ήσυχο σημείο και από άποψη κίνησης και από άποψη ζωής. Ως επί το πλείστον πέρα από το Aguador’s δεν υπάρχουν τόσο μαγαζιά όσο σπίτια και πολυκατοικίες. Για να αρχίσουμε, τώρα, –κυριολεκτικά και μεταφορικά- να μπαίνουμε στο εστιατόριο ο χώρος είναι αυθεντικά μεξικάνικος από τη διακόσμηση μέχρι τη μουσική και τους καταλόγους με ξύλινη επένδυση.

Για την εξυπηρέτηση δεν έχετε να ανησυχείτε για τίποτα… Το προσωπικό είναι άρτια εκπαιδευμένο και εκτός από το ότι είναι ευγενέστατο κάθεται πάντα διακριτικά στη μέση του μαγαζιού. Έτσι, δεν ενοχλεί αλλά βρίσκεται εκεί σε περίπτωση που οι πελάτες του το χρειαστούν.

Περνώντας στο φαγητό, από τον κατάλογο δε λείπει τίποτα. Fajitas, chimichangas, burritos είναι όλα εκεί. Και φυσικά η taco salad με κιμά που σερβίρετε σε φωλιά τραγανής τορτίγιας, και την οποία ανεξαρτήτως του τι θα επιλέξετε για κυρίως, πρέπει να δοκιμάσετε.

Tacos on a platter with tortillas shot with natural light - mexi

Σίγουρα σας ανοίξαμε την όρεξη για μεξικάνικo οπότε δεν έχετε παρά να κάνετε κράτηση δωρεάν, εύκολα και online μέσα από το e-table για να απολαύσετε όλες αυτές τις μεξικάνικες νοστιμιές!

 

 

 

Σχετικά με τον Αρθογράφο

e-table.gr
Author with 998 posts
Περισσοτερα για e-table.gr

Σχετικά Άρθρα