8 +1 εστιατόρια με low budget Χριστουγεννιάτικo μενού

863

Νομίζουμε ότι όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε στο ότι οι γιορτινές μέρες μας εμπνέουν  να βγούμε έξω και να γιορτάσουμε με αγαπημένα άτομα, πόσο μάλλον τα Χριστούγεννα. Κι επειδή γνωρίζουμε πόσο δύσκολη και χρονοβόρα μπορεί να γίνει η αναζήτηση του κατάλληλου εστιατορίου, εμείς ψάξαμε και βρήκαμε 9 από τα πιο ενδιαφέροντα εστιατόρια με Χριστουγεννιάτικα μενού σε low budget τιμές.

Απολαύστε τη μαγεία της Μεσογειακής κουζίνας στο Στάχυ στην Ελευσίνα με ένα Χριστουγεννιάτικο μενού 4 πιάτων στα 32 ευρώ/άτομο.

Στο παραλιακό Swell στη Βουλιαγμένη θα βρείτε ένα μενού διεθνούς κουλτούρας στην τιμή των 36 ευρώ/άτομο.

Για τους Italian lovers προτείνουμε το Cosca στο Κουκάκι, όπου θα βρουν το μενού ακριβώς που χρειάζεται για να ικανοποιηθεί ο ουρανίσκος τους.

Εάν ψάχνετε κάποιο εστιατόριο στα Βόρεια, μια καλή επιλογή είναι ο Κήπος της Εδέμ στο Μαρούσι, με ένα πλούσιο λιβανέζικο μενού υπό τη συνοδεία του πιανίστα συνθέτη Νίκου Αβατάγγελου, στα 40 ευρώ/άτομο.

Στο ξεχωριστό μενού του Πηνελόπη και Μνηστήρες στο Γκάζι σας περιμένει -ανάμεσα στα άλλα- αγριογούρουνο μαρινέ σε σάλτσα κυνηγιού. Τιμή 40 ευρώ/άτομο.

Το Green Park μέσα στο άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι προσφέρει ένα extra low budget μενού στην τιμή των 28 ευρώ/άτομο.

Ένα πλούσιο μενού 5 πιάτων σας περιμένει στο Cross στα Ιλίσια με σιγομαγειρεμένο χοιρινό γάλατος και μωσαϊκό σοκολάτας, στα 30 ευρώ/άτομο.

Στην περιοχή των Βριλησσίων ο ιδιαίτερος χώρος της Ψαρομαγείας θα σας κάνει να πιστέψετε ότι περνάτε τα Χριστούγεννα στο εσωτερικό ενός πλοίου. Τιμή μενού 30 ευρώ/ενήλικα, 20 ευρώ/παιδί έως 12 ετών.

Επιλέξτε το εστιατόριο Βασιλικός & Μέλι στη Νέα Σμύρνη ένα οικονομικό, value for money Χριστουγεννιάτικο μενού Ελληνικής κουζίνας, στα 25 ευρώ/άτομο.

Τα Χριστούγεννα είναι σχεδόν εδώ. Γι’ αυτό μπείτε e-table.gr και κάντε δωρεάν κράτηση στο εστιατόριο που επιθυμείτε για τη γιορτινή έξοδο.

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close