7 +1 Πρωτοχρονιάτικα Μενού σε Καλά Εστιατόρια

301

Η Πρωτοχρονιά είναι σχεδόν εδώ και – όπως είναι λογικό – υπάρχει μια αναταραχή για την επιλογή του κατάλληλου χώρου που θα φιλοξενήσει την αλλαγή του χρόνου. Γι’ αυτό κι εμείς βρήκαμε και σας προτείνουμε 8 Πρωτοχρονιάτικα μενού από καλά εστιατόρια της Αθήνας για εσάς και τους δικούς σας.

O Ioannis στο Royal Olympic στο κέντρο της Αθήνας  υπόσχεται ένα Πρωτοχρονιάτικο μενού υψηλού επιπέδου.

Το μενού του Sale & Pepe στο Κολωνάκι θα βρείτε tournedos alla Rossini με foi-gras, μαύρη τρούφα και πουρέ γλυκοπατάτας, στα 58 ευρώ/άτομο.

Μοσχαρίσια σπαλοελιά με πουρέ γλυκοπατάτας και σεβίτσε τσιπούρα με κρέμα κολοκύθα στο διάσημο Βαρούλκο στο Μικρολίμανο, στα 80 ευρώ/άτομο.

Πρωτοχρονιάτικο μενού και πιάτο όλη η Αθήνα στον υπέροχο χώρο του La Suite Lounge του ξενοδοχείου St George Lycabettus στο Κολωνάκι.

Επιλέξτε το εστιατόριο Première στο 10ο όροφο του ξενοδοχείου Athenaeum InterContinental και δοκιμάστε μους από τριαντάφυλλο και σαμπάνια με λίτσι και κόκκινα φρούτα σορμπέ. Τιμή 160 ευρώ/άτομο.

Εάν καταλήξετε στο Ledra Kai στο Νέο Κόσμο, θα παρακολουθήσετε στο Πρωτοχρονιάτικο μενού μια ιαπωνική ιεροτελεστία μαγειρικής, με 105 ευρώ/άτομο.

Πηγαίνοντας Βόρεια Προάστια και –πιο συγκεκριμένα- στην Κηφισιά και στο Artisanal Lounge & Gardens, θα βρείτε ένα άκρως δημιουργικό μενού, στην τιμή των 80 ευρώ/άτομο.

Το 360 Degrees στο Μοναστηράκι προσφέρει ένα δημιουργικό Πρωτοχρονιάτικο μενού, αποτελούμε από έξι λαχταριστά πιάτα. Τιμή 60 ευρώ/άτομο.

Ανυπομονείτε για το Πρωτοχρονιάτικο δείπνο; Μπείτε στο e-table.gr και κάντε δωρεάν κράτηση στο εστιατόριο που σας ενδιαφέρει!

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close