7 Αθηναϊκές Αφίξεις στο E-table.gr

565

Επτά νέες γαστρονομικές προτάσεις για ποιοτικό φαγητό στην Αθήνα έρχονται στο e-table.gr και προσφέρουν πολλές αξέχαστες εμπειρίες. Από Μεσογειακή μέχρι Γαλλική και Ιαπωνική κουζίνα, όλα περιλαμβάνονται στα εστιατόρια που ακολουθούν.

Το AVENUE Bistro & Bar βρίσκεται στο ξενοδοχείο Metropolitan στο Παλαιό Φάληρο και είναι έτοιμο να προσφέρει στους πελάτες που θα το επιλέξουν υψηλή γαστρονομία κλασικών Γαλλικών πιάτων μαζί με μία προσεγμένη λίστα από Ελληνικά και ξένα κρασιά.

Το εστιατόριο Olive Garden είναι τοποθετημένο στο rooftop του ξενοδοχείου TITANIA και αποτελεί ένα από τα καλύτερα fine dining εστιατόρια στο κέντρο της πόλης. Εκεί θα δοκιμάσετε πιάτα με ιδιαίτερες γεύσεις κάτω από τους ήχους της lounge μουσικής.

Το L’Abreuvoir στο Κολωνάκι είναι ένα από τα πιο παλιά γαλλικά εστιατόρια της Αθήνας και αγαπημένο σημείο των καλοφαγάδων και των φίλων του καλού κρασιού. Προτείνονται το φιλέτο ταρτάρ, μπουτάκι πάπιας, καρδιά από μπριζόλα γάλακτος με τρούφες και φιλέτο σφυρίδας.

Το Cibo Matto στην Κηφισιά διαθέτει ένα πλούσιο μενού με Ιταλικό χαρακτήρα, βασισμένο στην υψηλή ποιότητα των Μεσογειακών προϊόντων και προερχόμενα κατά βάση από Έλληνες μικρούς παραγωγούς.

To Rakkan Bar Restaurant βρίσκεται στην Κηφισιά και είναι ένα εντυπωσιακό εστιατόριο βασισμένο στον Ιαπωνικό μινιμαλισμό. Πρόκειται για έναν διεθνή προορισμό, όπου θα απολαύσετε νόστιμα γεύματα, ελαφριά πιάτα αλλά και signature dishes.

Στα Ιλίσια θα βρείτε το εστιατόριο CTC, το νεότερο degustation εστιατόριο της Αθήνας. Διαθέτει ελληνική δημιουργική κουζίνα με ποικιλία, από νόστιμες σαλάτες μέχρι βελουτέ καλαμποκιού με αστακό αλλά και δύο δελεαστικά set menu 6 και 9 πιάτων αντίστοιχα.

Το εστιατόριο Prosopa βρίσκεται στο Ρουφ δίπλα στις γραμμές του τρένου και αποτελεί τόπο συνάντησης γευσιγνωστών και καλοφαγάδων. Σε έναν χώρο με βιομηχανική αισθητική και όμορφη θέα θα βιώσετε μια ιδιαίτερη Μεσογειακή γευστική εμπειρία.

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close