7 + 1 εστιατόρια για φαγητό στο Ωραιόκαστρο

1.8K

Επειδή ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να βρείτε ωραίο φαγητό κι επειδή πολλές φορές δεν έχετε πολύ χρόνο για να διερευνήσετε τις επιλογές σας, εμείς ψάξαμε για εσάς 8 εστιατόρια με καλό φαγητό στο Ωραιόκαστρo  και σας τα παρουσιάζουμε.

Το OpenHouse είναι ένα εστιατόριο που σας περιμένει όλη μέρα για καλό ελληνικό φαγητό. Η ποικιλία που θα βρείτε περιλαμβάνει από ορεκτικά και κυρίως πιάτα μέχρι finger food σε ευφάνταστους συνδυασμούς.

Το Ντέρτι είναι μια παραδοσιακή επιλογή που προσφέρει στους πελάτες του σπιτικές και ντόπιες σπεσιαλιτέ από μπακαλιάρο σκορδαλιά και μπιφτέκι χειροποίητο μέχρι μαριναρισμένο σουβλάκι και γευστικά κρεατικά της ώρας.

Το Τσιπουράδικο Γερμανός διαθέτει έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο όπου μπορείτε να απολαύσετε ξεχωριστές λιχουδιές και ποιοτικούς μεζέδες με τη συνοδεία καλών ποτών (ούζου, τσίπουρου ή κρασιού).

Στο εστιατόριο La Trattoria Estia θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από ιταλικές γεύσεις με χειροποίητα ζυμαρικά, καλοφτιαγμένες σάλτσες και ιταλικά τυριά και αλλαντικά, με τη χρήση φρέσκων υλικών και την ιταλική φινέτσα.

Η ταβέρνα Σοφός είναι έτοιμη να σας κερδίσει με νόστιμες συνταγές, όπως κοτόπουλο σούβλας ή κοντοσούβλι αλλά και με τηγανιές ή σπεσιαλιτέ, όπως λουκάνικα και σουτζουκάκια βουβαλίσια, σασλίκ και χοιρινά πλευρά στη σχάρα.

Στην ψησταριά Μπάμπης θα συναντήσετε ωραίες παρασοδιακές συνταγές και σπιτικό φαγητό. Ανάμεσα στα άλλα, σας περιμένουν μοσχαρίσια μπριζόλα γάλακτος, ζουμερό μπιφτέκι, ψητά λαχανικά και μανιτάρια και φρέσκιες σαλάτες.

Το εστιατόριο Χρυσικός είναι ένα εστιατόριο με διεθνή κουζίνα κι ένα χαλαρό ατμοσφαιρικό περιβάλλον με πολύ όμορφη θέα στο δάσος. Ζυμαρικά σε ποικίλους συνδυασμούς, ριζότο, σαλάτες, ποικιλίες, και πολλά άλλα θα τα βρείτε στον κατάλογό τους.

Το Quattro είναι ένα εστιατόριο μεσογειακής κουζίνας, γνωστό για τη νόστιμη πίτσα του, όπου η ιταλική παράδοση έχει την τιμητική της. Το μαγαζί είναι εξοπλισμένο επίσης και με πιάτα ημέρας – σπεσιαλιτέ ιταλικών συνταγών μαγειρεμένα σε βιολογικό λάδι δικής τους παραγωγής.

Σας ανοίξαμε την όρεξη; Μπείτε στο e-table.gr και κάντε δωρεάν κράτηση στο εστιατόριο της επιλογής σας, απολαμβάνοντας μοναδικές προσφορές!

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close