5 + 1 Μουσικά Μεζεδοπωλεία στην Αθήνα

1.3K

Τα μεζεδοπωλεία είναι ξεκάθαρα μία από τις αγαπημένες μας κατηγορίες για πολλούς λόγους. Μπορούμε να φάμε ωραίες λιχουδιές και να έχουμε την επιθυμητή ποικιλία χωρίς να μας έρθει στο τέλος κάποιος δυσάρεστος λογαριασμός. Όταν έχει και μουσική δε, ακόμη καλύτερα! Γι’ αυτό κι εμείς, βρήκαμε και σας προτείνουμε μερικά από τα πιο καλά μουσικά μεζεδοπωλεία της Αθήνας για την έξοδό σας.

Η ταβέρνα Άγγελος βρίσκεται στο Χαϊδάρι και από το 1996 προσφέρει ελληνική κουζίνα με σημασία στην παράδοση και αυθεντικές γεύσεις. Από τον κατάλογο ξεχωρίζουν – ανάμεσα στα πολλά- η τυρόπιτα Σκοπέλου, οι τυροκροκέτες με τέσσερα τυριά, οι κολοκυθοκεφτέδες, τα μπουρεκάκια μελιτζάνας, κ.α.

Στη Σαλαμίνα θα βρείτε το Χοντρό Αλάτι με ένα φιλόξενο περιβάλλον και όμορφη θέα στη θάλασσα. Διαθέτει ένα πλούσιο μενού με ποικιλία, από ζουμερά μπιφτεκάκια μέχρι χταπόδι, γαύρο τηγανητό και γαριδομακαρονάδα.

Ο Ναργιλές στο Περιστέρι είναι το εστιατόριο που θα σας προσφέρει καλή ελληνική κουζίνα σε ζεστή ατμόσφαιρα και φιλικές τιμές. Εκεί θα δοκιμάσετε γεύσεις, όπως λουκάνικο χωριάτικο και γεμιστά μανιτάρια και –φυσικά- ναργιλέ σε πολλές γεύσεις.

Επιλέξτε τη Σκάντζα στην Κηφισιά για νοστιμότατα πιάτα ελληνικής κουζίνας. Στο μενού θα συναντήσετε σφακιανόπιτες, κεφτεδάκια ζυμωμένα με ούζο και δυόσμο, κοτόπιτα σφολιάτα και δροσερές σαλάτες.

Οι Μουριές στους Αγίους Αναργύρους συνδυάζουν έναν φρέσκο και καλαίσθητο χώρο με εκλεκτά κρεατικά στα κάρβουνα, ψάρια και θαλασσινά, σαλάτες και κυρίως πιάτα. Δοκιμάστε γευστικούς κολοκυθοκεφτέδες, μπριζόλα γάλακτος, σουβλάκι κοτόπουλο, ξεχωριστή χοιρινή τηγανιά, σαρδέλα στα κάρβουνα και πολλά άλλα.

Το Νταβαντούρι στην Αγία Παρασκευή διαθέτει προσεγμένες γεύσεις από διαλεχτά κρητικά υλικά και μία πλήρως ενημερωμένη κάβα για να καλύψει τις ανάγκες σας. Μεγάλα hit του μαγαζιού αποτελούν οι αφροδισιακοί ασκορδουλάκοι με κουνουπίδι, μπρόκολο, μαυροσούσαμο και σάλτσα από μέλι και ταχίνη και η κρητική «Μαραθιανή».

Σας ανοίξαμε την όρεξη; Απλά μπείτε στο e-table.gr και κάντε δωρεάν κράτηση στο μεζεδοπωλείο της επιλογής σας, απολαμβάνοντας μοναδικές προσφορές.

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close