4 Fish Restaurants στην Σαντορίνη

602

Για την Σαντορίνη δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, πρόκειται για ένα από τα πιο διάσημα νησιά των Κυκλάδων που έρχεται σχεδόν πάντα πρώτο στις προτιμήσεις των Ελλήνων αλλά και ξένων επισκεπτών από όλο τον κόσμο.  Η Καλντέρα , το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα, το λευκό και το μπλε των Κυκλαδίτικων και το καλό φαγητό είναι μερικοί μόνο λόγοι για μερικές μέρες διακοπών στην Σαντορίνη.  Και αφού τα πρώτα τρία μπορείς να τα απολαύσεις χωρίς ιδιαίτερο κόπο από πλευρά μας θα σας προτείνουμε τέσσερα fish restaurants στην Σαντορίνη για φρέσκο ψάρι και νόστιμες εμπειρίες.

Ένα από αυτά είναι το 1500 BC στα Φηρά που θεωρείται ένα από τα καλύτερα  εστιατόρια της Σαντορίνης, με καλό φαγητό και μοναδική θέα στην Καλντέρα. Φρέσκο ψάρι ημέρας αλλά και θαλασσινά από ντόπιους ψαράδες με best seller τον ψητό αστακό με λαδολέμονο και μπόλικη ρίγανη!

Αν βρεθείτε στο Καμάρι επιλέξτε το Summer Time, πάνω στην παραλία,  για νόστιμη γαριδομακαρονάδα, καλαμάρι γεμιστό και άλλα νόστιμα πιάτα με θαλασσινά και ψάρια ιδανικά για μετά το μπάνιο σας, με μοναδική θέα στην θάλασσα.

Άλλος ένα προορισμός για λάτρεις του ψαριού είναι και o Fratzeskos στην Περίσσα  με μεσογειακή κουζίνα κυρίως αλλά και πολλές ελληνικές σπεσιαλιτέ. Εκεί θα δοκιμάσετε εξαιρετικά μπαρμπούνια τηγανητά και ψητά ψάρια, αχνιστά μύδια με τραπεζάκι πάνω στην άμμο!

Για το τέλος αφήσαμε το Filippos Restaurant στον Περίβολο, επίσης πάνω στο κύμα, όπου θα δοκιμάσετε κλασικά ελληνικά πιάτα ψαρικών και θαλασσινών, στα κάρβουνα ή στο τηγάνι. Καλό φαγητό σε λογικές τιμές σε ένα όμορφο περιβάλλον, ιδανικό για όμορφες στιγμές!

 

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close