Σε 4 ρομαντικά εστιατόρια στη Λάρνακα

2.6K

Θες να κανονίσεις μία έξοδο με το έτερον ήμισυ σε ρομαντικά εστιατόρια στη Λάρνακα; Σου βρήκαμε 4 αγαπημένα και άκρως ρομαντικά εστιατόρια που αξίζει να κλείσεις τραπέζι!

Mulan Chinese Restaurant, Κέντρο Λάρνακας

Πρώτη πρόταση για ρομαντικά εστιατόρια στη Λάρνακα είναι το Mulan Chinese Restaurant στο κέντρο της Λάρνακας. Πρόκειται για ένα φοβερό κινέζικο εστιατόριο με ιδιαίτερα προσεγμένο χώρο, με το χρώμα του πάθους, το κόκκινο, να κυριαρχεί στη διακόσμηση. Στο εστιατόριο Mulan θα δοκιμασεις υψηλής ποιότητας κινέζικη κουζίνα, με γεύσεις που βασίζονται σε αυθεντικές συνταγές και θα σε ταξιδέψουν σε νέες γευστικές περιπέτειες.

 

Κλείσε στο Mulan Chinese Restaurant

 


 

French Rendez-Vous, Φοινικούδες

ρομαντικά εστιατόρια στην Κύπρο

Επόμενη μας πρόταση για ρομαντική έξοδο στη Λάρνακα είναι το γαλλικό εστιατόριο French Rendez-Vous, στις ΦοινικούδεςΈνας ξεχωριστός χώρος με κομψή διακόσμηση, όμορφα έπιπλα, vintage ταπετσαρίες θα σε μυήσει εσένα και το ταίρι σου στην κουλτούρα και τα μυστικά της γαλλικής γαστρονομίας. Το μενού του French Rendez-Vous περιλαμβάνει gourmet γεύσεις και γαλλικά παραδοσιακά πιάτα, που βασίζονται σε αυθεντικές γαλλικές συνταγές.

 

Κλείσε στο French Rendez-Vous

 


 

Campanario Steak House, Κέντρο Λάρνακας

 εστιατόρια στο κέντρο της Λάρνακας

Το εστιατόριο Campanario Steak House είναι ιδανική επιλογή για όσους θέλουν  να κλείσουν τραπέζι σε ρομαντικά εστιατόρια στη Λάρνακα για διεθνή κουζίνα και καλό κρέας. Ρετρό ατμόσφαιρα, αέρας διακριτικής πολυτέλειας, μια γραφική αυλή σε συνδυασμό με τις εκλεκτές γεύσεις αποτελούν τα απαραίτητα συστατικά για ένα ρομαντικό δείπνο. Πρέπει να δοκιμάσεις T-bone, μπριζόλα με τσένταρ και κρούστα ντομάτας, μοσχαράκι στρογκανόφ, γαρίδες με κάρυ, σουβλάκι με θαλασσινά, ξιφία στα κάρβουνα, που θα συνοδεύσεις με μία πλήρως ενημερωμένη λίστα από κρασιά.

Κλείσε στο Campanario Steak House

 


 

 Enigma Restaurant, Μακένζυ 

ρομαντικά εστιατόρια στην Κύπρο

Τελευταία αγαπημένη πρόταση για ρομαντικά εστιατόρια στη Λάρνακα είναι το Enigma Restaurant στην περιοχή Μακένζυ Beach της Λάρνακας. Εκεί θα ζήσεις μια ολοκληρωμένη γαστρονομική εμπειρία, απολαμβάνοντας εξαιρετική διεθνή κουζίνα.  Η αριστοκρατική ατμόσφαιρα του εστιατορίου, το καθιστά ιδανικό μέρος για ένα ρομαντικό ραντεβού. Στο Enigma Restaurant θα απολαύσεις εκλεκτά πιάτα με θαλασσινά και κρέατα, αλλά και φοβέρα επιδόρπια για το τέλος του ραντεβού σου!

 

Κλείσε στο Enigma Restaurant

 


 

Κλείσε σε ρομαντικά εστιατόρια στη Λάρνακα

 

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close