4 Εστιατόρια στη Γλυφάδα που ξεχωρίζουν

978

Ένα από τα σημαντικότερα Νότια προάστια, με τεράστιο εμπορικό κέντρο, όπως είναι φυσικό, η Γλυφάδα προσφέρει αμέτρητες προτάσεις τόσο για διασκέδαση όσο και για φαγητό. Κοντά στη θάλασσα ή μη, τα έχει όλα από all day café restaurants μέχρι και εστιατόρια με ιδιαίτερη έθνικ κουζίνα. Και επειδή στο e-table, για μας η διασκέδαση είναι συνώνυμη με το καλό φαγητό, σας παρουσιάζουμε μερικά από τα αγαπημένα μας στέκια στη Γλυφάδα.

 

Ρακοπαίγνιο

Ξεκινώντας, πρώτο στη λίστα μας είναι το Ρακοπαίγνιο. Μία εξαιρετική επιλογή για παραδοσιακή κρητική κουζίνα, με διακόσμηση λιτή αλλά καλαίσθητη, που δε σας αποσπά από το βασικό λόγο που βρίσκεστε εκεί -το υπέροχο φαγητό. Εδώ θα δοκιμάσετε κλασικές κρητικές σπεσιαλιτέ όπως ντάκο, χοχλιούς, σφακιανή πίτα και γαμοπίλαφο, ενώ θα συνοδεύσετε το γεύμα σας με πρώτης ποιότητας τσικουδιά. Ατού του μαγαζιού η ζεστή ατμόσφαιρα, ιδίως τα βράδια με τη ζωντανή μουσική, που το μαγαζί ολόκληρο γίνεται μία παρέα. Είτε είστε ήδη λάτρεις της κρητικής κουζίνας είτε δεν έχετε περάσει ακόμα το στάδιο της μύησης, το Ρακοπαίγνιο είναι ιδανικό για εσάς!

 

Sea View

Αν και ωραία τα τρικούβερτα κρητικά γλέντια, δεν είναι για όλα τα γούστα και ούτε ενδείκνυνται απαραίτητα για όλες τις ώρες. Αν έχετε μία πιο κοσμοπολίτικη διάθεση, το  Sea View θα σας ικανοποιήσει απόλυτα. Σε ένα προσεγμένο, διακριτικά πολυτελές περιβάλλον, μπορείτε να χαλαρώσετε και να γευτείτε πλούσιες μεσογειακές γεύσεις που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό. Μπόνους, η όμορφη πισίνα με τις σεζλόνγκ, όπου μπορείτε να απολαύσετε δροσερές σαλάτες και γευστικές μακαρονάδες ή απλώς το ποτό σας και να αφεθείτε στις περιποιήσεις του προσωπικού.

 

Indi Go

Αν προτιμάτε την έθνικ κουζίνα, η Γλυφάδα προσφέρει και πάλι πολλές και κυρίως αξιόλογες επιλογές. Στο χώρο της ινδικής κουζίνας βασιλεύει το Indi Go. Ξεχωρίζει για την έντονη πολύχρωμη διακόσμησή του, που όμως κρατά τις ισορροπίες, δημιουργώντας ένα άριστο αισθητικά αποτέλεσμα που δίνει τον τόνο, χωρίς να υπερβάλλει. Μεστές πλούσιες γεύσεις από τας Ινδίας, μαριναρισμένα κρέατα, καρυκεύματα, μοναδικές πίτες και παραδοσιακά ποτά. Να σημειώσουμε πως αν σας ενδιαφέρει να δοκιμάσετε μία μεγαλύτερη ποικιλία πιάτων, το εστιατόριο προσφέρει επίσης και μπουφέ.

 

Razguliay

Μιλώντας για ιδιαίτερες έθνικ γεύσεις, το Razguliay είναι μία πολύ καλή επιλογή για τους λιγότερο mainstream καλοφαγάδες. Προσφέροντας Ρώσικη – Ουκρανική κουζίνα, αποτελεί σίγουρα μία διαφορετική επιλογή από την πεπατημένη τόσο από γευστικής άποψης όσο και ατμόσφαιρας. Με το ξύλο να κυριαρχεί στη διακόσμηση, δίνοντας ένα ρουστίκ χαρακτήρα στο χώρο και κάνοντας το εστιατόριο σχεδόν θεματικό, που αποτελεί τέλειο setting για γευστικούς πειραματισμούς ρώσικης προέλευσης. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε μοσχαράκι Στρογκανόφ και Ορλώφ, καθώς και απαραιτήτως κάποιο πιάτο με χαβιάρι!

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close