Σε 4 εστιατόρια για εξαιρετικά steaks στην Κύπρο

820

Είσαι κρεατοφάγος; Σου βρήκαμε 4 φοβερούς κρεατοφαγικούς ναούς στην Κύπρο που θα δοκιμάσεις τα πιο εκλεκτά κρεατικά. Κλείσε τραπέζι και βγες σε 4 εστιατόρια για steaks στην Κύπρο.

 

Prime Grill, Γερμασόγεια

εστιατόρια για steaks στην Κύπρο

Το Prime Grill είναι ένα κορυφαίο εστιατόριο της Λεμεσού, που προσφέρει νόστιμες σπεσιαλιτέ μεσογειακής και αμερικάνικης κουζίνας. Με χρόνια εμπειρίας και εμπειρίας, το Prime Grill είναι περήφανο για τα εύγευστα του πιάτα και το ευχάριστό του περιβάλλον. Να δοκιμάσεις , χαλούμι στη σχάρα, λαχταριστές ποικιλίες κρεατικών, ζουμερά rib eyes, βοδινό φιλέτο με σάλτσα μπερνές, γεμιστό φιλέτο κοτόπουλο με χαλούμι, δυόσμο και λιαστές ντομάτες.

 

 

Κλείσε στo Prime Grill

 


 

The Butchery & Co, Πρωταράς

εστιατόρια για steaks στην Κύπρο

Το Butchery & Co. είναι ένα εστιατόριο στο Παραλίμνι με εξειδίξευση στο κρέας, μιας και ο ιδιοκτήτης έχει καταγωγή από οικογένεια που ασχολείται από πάππου προς πάππου με την κτηνοτροφία.  Στον κατάλογο του εστιατορίου θα βρείτε πολλά παραδοσιακά κυπριακά πιάτα κρεατικών και σπεσιαλιτέ όπως κυπριακά λουκάνικα, σεφταλιές και ποικιλία ψητών κρεατικών που συνδυάζει χοιρινό σουβλάκι, κοτόπουλο, λουκάνικο και σεφτιαλιές και χαλούμι ψητό με πατάτες και σαλάτα και προορίζεται συνήθως για δύο άτομα.

 

 

Κλείσε στo Butchery & Co

 


 

The Corner Flambe, Πρωταράς

εστιατόρια για steaks στην Κύπρο

Το εστιατόριο The Corner Flambéείναι ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια στον Πρωταρά της Κύπρου για εξαιρετικά steaks. Το νόστιμο μενού μεσογειακής κουζίνας είναι ένα αποτέλεσμα της δημιουργικής συνεργασίας του executive σεφ Αντώνη Καβάζη και του διάσημου σεφ Στέφανου Χρυσάνθου. Στο κατάλογο θα βρεις πολλά δημιουργικά πιάτα που συνδυάζουν αγνά υλικά και σύγχρονες γαστρονομικές τεχνικές. Από τα πιάτα που ξεχωρίζουν είναι το φιλέτο αρνάκι με μανιτάρια μαγειρεμένο σε Κουμανταρία και πετιμέζι ροδιού και το μοσχαρίσιο φιλέτο με μους από μανιτάρια  και λάδι τρούφας.

 

 

Το Stallion Inn στην Λεμεσό είναι η τελευταία μας πρόταση για εστιατόρια για steaks στην Κύπρο, με μεγάλη ποικιλία στο μενού του που περιλαμβάνει ψητά κρεατικά, σαλάτες, πιάτα ζυμαρικών και όχι μόνο. Εκτός από το νόστιμο φαγητό μπορείς να δοκιμάσετε και καλοφτιαγμένα cocktails και να ολοκληρώσεις το γεύμα σου με κάποιο από τα προσφερόμενα γλυκά, όπως για παράδειγμα την εξαιρετική του μηλόπιτα.  Αυτό που κάνει το εστιατόριο να ξεχωρίζει είναι οι λογικές του τιμές και οι μεγάλες μερίδες, καθώς επίσης και το φιλόξενο περιβάλλον του.

 

Κλείσε στo Stallion Inn

 


 

Κλείσε σε εστιατόρια για steaks στην Κύπρο!

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close