Κορυδαλλός | 10 γευστικά στέκια που πρέπει να πας

13.8K

Ψήνεσαι για φαγητό, μεζεδάκια και παρέα στον Κορυδαλλό; Σου παρουσιάζουμε 10 εστιατόρια στον Κορυδαλλό που αγαπήσαμε!

BROTH3RS

εστιατόρια στον Κορυδαλλό

Η πιο μοντέρνα ταβέρνα του Κορυδαλλού, ακούει στο όνομα Brothers! Μόλις πέντε λεπτά απόσταση από την κεντρική πλατεία Ελευθερίας, σε περιμένει να απολαύσεις τις μοναδικές ελληνικές του επιλογές και τον φωτεινό και μοντέρνο χώρο του, είτε με την οικογένεια, είτε με τους φίλους σου. Αν δεν είναι ήδη το αγαπημένο σου στέκι για ελληνική κουζίνα, μία επίσκεψη μόνο, αρκεί για να σε πείσει. Διαθέτει έναν μεγάλο και φωτεινό χώρο που περικλείεται γύρω γύρω από τζαμαρία και σε αφήνει να χαζεύεις τους περαστικούς που κάνουν περατζάδα. Το προσωπικό του είναι ευγενικό και γρήγορο, το φαγητό του νόστιμο, φρέσκο και μοναδικό, με επιλογές όπως μαγειρευτά, ζυμαρικά, πλούσιες ποικιλίες και ψητά, ενώ παράλληλα οι τιμές του είναι πάρα πολύ καλές. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

e-table tip: Αγαπημένες μας επιλογές, το black angus μοσχάρι, το ψαρονέφρι σχάρας, το φιλέτο κοτόπουλο με ματζουράνα και φέτα, αλλά και η ποικιλία κρεατικών, με μπριζολάκια λαιμού, φιλέτο κοτόπουλο, λουκάνικο, συκώτι και κεμπάπ.

 

Κλείσε στο Brothers

 


 

Mirror Cafe Restaurant

εστιατόρια στον Κορυδαλλό

Ψάχνεις ένα all day café restaurant για να χαλαρώνεις με την παρέα σου όλες τις ώρες της ημέρας; Σου βρήκαμε τον ιδανικό προορισμό στην περιοχή του Κορυδαλλού, που σίγουρα θα γίνει το νέο σου στέκι… Το Mirror Cafe Restaurant! Εκλεπτυσμένη αισθητική, προσεγμένη διακόσμηση, γήινα χρώματα, ζεστό περιβάλλον, απαλή μουσική, χαλάρωση και συζήτηση σε μία όμορφη αυλή με ανοιχτή οροφή, σε περιμένουν να τα επισκεφθείς. Μεσογειακές λαχταριστές γεύσεις ετοιμάζονται καθημερινά στην κουζίνα του εστιατορίου και σε κάνουν να μην ξέρεις ποια να πρωτοδιαλέξεις, από έναν πλούσιο και πεντανόστιμο κατάλογο.

e-table tip: Δοκίμασε λαχταριστές και ζουμερές φτερούγες κοτόπουλου, μιλφέιγ ψητών λαχανικών, ζουμερό Mexican burger, μυρωδάτο ριζότο λαχανικών, σκαλοπίνια μοσχαρίσια και τη σαλάτα που μας ξετρέλανε, φωλιά από τραγανή παρμεζάνα, ανάμεικτα λαχανικά, ντομάτα καρέ, λιαστή ντομάτα και καραμελωμένο μπαλσάμικο.

 

Κλείσε στο Mirror

 


 

Ταμπακιέρα

εστιατόρια στον Κορυδαλλό

Φιλικό και ζεστό περιβάλλον, μοντέρνα-παραδοσιακή διακόσμηση με το χρώμα του πράσινου να κυριαρχεί στο χώρο, γρήγορο σέρβις και υπέροχες μεσογειακές γεύσεις. Φυσικά, μιλάμε για το μεζεδοπωλείο Ταμπακιέρα στον Κορυδαλλό, που έχει γίνει σημείο αναφοράς για τα χαλαρά και ξέγνοιαστα βράδια με την παρέα, την οικογένεια ή το ταίρι σου, αν θέλεις να απολαύσεις νόστιμες μεσογειακές συνταγές, που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς. Άριστο μέσα στην απλότητά του, προσφέρει πιάτα όπως φάβα με καραμελωμένα γλυκόξινα κρεμμύδια, παντζαροσαλάτα με καρύδι και το πλέον αγαπημένο σε όλους, το ξεχωριστό γλυκόξινο κοτόπουλο με λαχανικά.

e-table tip: Μη φύγεις από το μεζεδοπωλείο χωρίς να δοκιμάσεις τους αφράτους και λαχταριστούς λουκουμάδες φέτας με μαρμελάδα πιπεριάς Φλωρίνης.

 

Κλείσε στη Ταμπακιέρα

 


 

Τ’ ανείπωτα

εστιατόρια στον Κορυδαλλό

Παραδοσιακό, μικρό, λιτό, κλασσικό, ζεστό, όμορφο και νέο. Φυσικά, δε μιλάμε για άλλο από το μουσικό μεζεδοπωλείο Τ’ανείπωτα στην περιοχή του Κορυδαλλού. Το μοναδικό του περιβάλλον έρχεται να συμπληρώσει το ευγενικό και εξυπηρετικό προσωπικό του, σε συνδυασμό με τις λαχταριστές ελληνικές του γεύσεις και τα πλούσια και νόστιμα μεζεδάκια του που εμείς τόσο αγαπήσαμε. Εκεί μπορείς να απολαύσεις ανάμεσα σε άλλα, λαχταριστό λουκάνικο σπετζοφάι, χειροποίητο ζουμερό μπιφτέκι συνοδεία από τραγανές τηγανητές πατάτες, γευστική τηγανιά κοτόπουλο με μουστάρδα και μέλι, ψαρονέφρι με σάλτσα μανιταριών, μυρωδάτο ριζότο με νόστιμο κοτόπουλο και μικρά λαχανικά. Το καλύτερο… Όλα αυτά, συνοδεύονται από live μουσική, για περισσότερο κέφι, χωρό και τραγούδι!

e-table tip: Για περισσότερη απόλαυση στη γεύση, συνδύασε τα πιάτα σου με τις πλούσιες σαλάτες που διαθέτει, όπως τη σαλάτα Τ’ ανείπωτα με ρόκα, μαρούλι, καπνιστό χοιρινό, φύλλα παρμεζάνας και γλυκό ντρέσινγκ και τη σαλάτα φωλιά παρμεζάνας με πράσινα σαλατικά, κρουτόν και ψητό κοτόπουλο.

 

Κλείσε στα Τ’ανείπωτα

 


 

Steak Alive

εστιατόρια στον Κορυδαλλό

Θέλεις έναν top προορισμό για κρέας στην περιοχή του Κορυδαλλού; Είμαστε σίγουροι πως το Steak Alive, θα γίνει το αγαπημένο σου στέκι. Στεγάζεται σε μία νεοκλασική μονοκατοικία του 1936, διαθέτοντας στοιχεία σύγχρονης urban αισθητικής, λευκά σκαλιστά ταβάνια και ανθρακί τοίχους. Το άψογο σέρβις του και οι πολλές και νόστιμες ελληνικές grill επιλογές του θα σε κάνουν να το αγαπήσεις. Δοκίμασε ζουμερό rib eye, picanha, δίκιλη μπριζόλα τόμαχοκ, φιλέτο διάφραγμα από τη σχάρα και σαλάτα κοτόπουλο με σπανάκι, τραγανό προσούτο, μανιτάρια, ραπανάκι, βινεγκρέτ καπνιστού μπέικον, γεμιστά μανιτάρια πορτομπέλο με σπανάκι, τυρί ταλαγάνι και αγκινάρα, μπουράτα με φρυγανισμένο ψωμί και χειροποίητο λουκάνικο μοσχάρι Ευβοίας από ορεκτικά.

e-table tip: Αφού επισκεφθείς το Steak Alive, δεν πρέπει να φύγεις χωρίς να έχεις δοκιμάσει το σπάνιο ταρτάρ του από Rib-eye με πικάντικη μαγιονέζα, μυρωδικά, λάδι τρούφας, συνοδευόμενο από μικρά τραγανά ψωμάκια.

 

Κλείσε στο Steak Alive

 


 

Τσαρδάκι

εστιατόρια στον Κορυδαλλό

Έχεις όρεξη για καλούς και νόστιμους ελληνικούς μεζέδες σε μοναδικές τιμές, αλλά και για κους κους με την παρέα; Σου προτείνουμε το μεζεδοπωλείο Τσαρδάκι στον Κορυδαλλό. Ο χώρος του μικρός, λιτός, παραδοσιακός και ζεστός, θυμίζει παλιό ταβερνάκι, προσφέροντας μοναδικές στιγμές γέλιου και κεφιού. Η εξυπηρέτηση πάντα ευγενική και γρήγορη και οι μεζέδες του απλά μοναδικοί και πάντα γευστικοί. Μέσα σε πολλά άλλα, θα βρεις τα αγαπημένα μας νόστιμα κεφτεδάκια, τα γευστικά τους χόρτα, τραγανές και νόστιμες τηγανιτές πατάτες, τηγανιτά κολοκυθάκια, ψητά λαχανικά με σως μπαλσάμικο, μπρουσκέτες με προσούτο μαρμελάδα ντομάτας και ανθότυρο και φυσικά πολλές πλούσιες και δροσερές σαλάτες, όπως σαλάτα Τσαρδάκι και κρητικό ντάκο.

e-table tip: Στα top πιάτα του εστιατορίου, βρίσκεται η πεντανόστιμη και λαχταριστή τηγανιά κοτόπουλο και η φάβα με καραμελωμένα κρεμμύδια.

 

Κλείσε στο Τσαρδάκι

 


 

Σούζυ Τρως

εστιατόρια στον Κορυδαλλό

Αγαπημένο εστιατόριο για έξοδο με την οικογένεια ή την παρέα στην περιοχή του Κορυδαλλού, το κλασικό εστιατόριο Σούζυ Τρως. Νεανικός χώρος, σύγχρονο και χαλαρό περιβάλλον, δροσερή ανοιξιάτικη αυλή και μοντέρνο design, δημιουργούν το ιδανικό σκηνικό για στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς για σένα και την οικογένειά σου ή την παρέα σου. Δοκίμασε μία από τις μοναδικές ελληνικές δημιουργικές του γεύσεις και πιάτα όπως χειροποίητα τριγωνάκια (chorizo, κατσικίσιο τυρί, σπανάκι , μαρμελάδα πιπεριάς), ριζότο μανιταριών (cranberries, λάδι τρούφας), χοιρινά μπριζολάκια (μαριναρισμένο σε γιαούρτι, πουρές μελιτζάνας, πατάτες country), αλλά και γαρίδες κανταΐφι, φτιαγμένα όλα με τα πιο φρέσκα υλικά.

e-table tip: Πριν φύγεις, μη ξεχάσεις να δοκιμάσεις ένα από τα λαχταριστά χειροποίητα γλυκά του, εναλλακτικά, μπορείς να δοκιμάσεις με την παρέα σου, ένα από τα εκπληκτικά και ευφάνταστα δροσερά κοκτέιλ που προσφέρει.

 

Κλείσε στο Σούζυ Τρως

 


 

Perfetta

εστιατόρια στον Κορυδαλλό

Μετρώντας πάνω από είκοσι χρόνια λειτουργίας στο χώρο εστίασης, τo Perfetta pizza restaurant στην περιοχή του Κορυδαλλού, διαθέτει γευστική ελληνική και ιταλική κουζίνα, με τα πιό φρέσκα υλικά υψηλών προδιαγραφών που μπορείς να βρεις. Διαθέτει έναν άνετο, φιλόξενο και όμορφο χώρο, ιδανικό για χαλαρές, όμορφες και αξέχαστες οικογενειακές στιγμές. Διαθέτει το πιό πλούσιο και ευέλικτο μενού που μπορεί να συναντήσει κάποιος σε εστιατόριο, αφού διευρύνει συνεχώς τον κατάλογό του, με την προσθήκη περισσότερων γεύσεων, ποικιλιών και συνδυασμών, ικανοποιώντας όλα τα γούστα. Εκεί θα βρεις ξεχωριστές και λαχταριστές αλμυρές και γλυκές πίτσες, burgers, ψητά, ζυμαρικά, ριζότο, χωρίς να λείπουν και οι gourmet επιλογές, όπως φιλετάκια με σάλτσα πεβεράντα.

e-table tip: Δοκίμασε μακαρονάδα al pesto razzo pollo με μπουκίτσες κοτόπουλο και πέστο ρόκας, pizza extra perfetta με γκούντα, μοτσαρέλα, σάλτσα, μανιτάρια, φέτα, μπέικον, πεπερόνι, πιπεριά, ζαμπόν, λουκάνικο, κρεμμύδι και σουτζούκι, μία γλυκιά πίτσα σοκολάτα ή ένα γλυκό καλτσόνε με σοκολάτα, για κάτι το διαφορετικό.

 

Κλείσε στο Perfetta

 


 

Η Δεκάρα Φαγοποτείον 

εστιατόρια στον Κορυδαλλό

Αγαπημένο στέκι στον Κορυδαλλό για όλους τους καλοφαγάδες που θέλουν μενού με απεριόριστη κατανάλωση, η Δεκάρα Φαγοποτείον. Ευγενική εξυπηρέτηση, παραδοσιακός και λιτός χώρος, πλούσιες ελληνικές γεύσεις και καλές τιμές είναι αυτά που το χαρακτηρίζουν. Το μενού του περιλαμβάνει λαχταριστές ποικιλίες, γευστικά ορεκτικά, δροσερές σαλάτες και νόστιμα πιάτα που σίγουρα δε θα σε απογοητεύσουν. Μπορείς μάλιστα, να απολαύσεις τα απεριόριστα πιάτα του, συνοδεία με live μουσική, κέφι και χορό.

e-table tip: Αγαπημένα μας πιάτα η ψητή φέτα, τα τηγανιτά κολοκυθάκια, το ζουμερό και γευστικό του μπιφτέκι, το κοτόπουλο με κρέμα γάλακτος και διάφορα τυριά και τα πεντανόστιμα ψητά πανσετάκια.

 

Κλείσε στη Δεκάρα

 


 

Σμυρνέικο

εστιατόρια στον Κορυδαλλό

Ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον, μοντέρνος χώρος με φωτογραφίες από την Σμύρνη από άκρη σε άκρη και νόστιμοι ελληνικοί χειροποίητοι μεζέδες σε περιμένουν στο εστιατόριο Σμυρνέικο στον Κορυδαλλό. Τόσο το περιβάλλον του, όσο και οι μυρωδιές από τα πεντανόστιμα πιάτα του που περνάνε από δίπλα σου, θα σου ανοίξουν την όρεξη. Από το πλούσιο μενού του, σου προτείνουμε για αρχή φέτα μελένια, κολοκυθοκεφτέδες, παστουρμαδοπιτάκια, σαλάτα Σμυρναίικο με ντομάτα, μαρούλι, κάσιους, cranberries, αμύγδαλα, ψιλοκομμένο κοτόπουλο και σως βαλσάμικο και για κυρίως, οπωσδήποτε τα λαχταριστά του παϊδάκια κοτόπουλο στη σχάρα.

e-table tip: Αν πας με την παρέα σου, μπορείς να παραγγείλει μία από τις πλούσιες ποικιλίες του για 4 άτομα, η οποία περιλαμβάνει χοιρινά καλαμάκια, καλαμάκια κοτόπουλο, πανσετάκια, κεμπάπ, σουτζούκι, μπριζολάκια και λαχταριστό και μυρωδάτο χωριάτικο λουκάνικο.

 

Κλείσε στο Σμυρναίικο

 


Εσύ ακόμα να κάνεις κράτηση;

 

Κλείσε σε εστιατόρια στον Κορυδαλλό

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close