4 must ψητοπωλεία για κρεατοφάγους στη Θεσσαλονίκη

1.5K

Αν σου αρέσει να απολαμβάνεις μία λαχταριστή ποικιλία κρεατικών με την παρέα σου, τότε αξίζει να κλείσεις τραπέζι σε 4 φοβερά ψητοπωλεία στη Θεσσαλονίκη που ξέρουν από καλούς και νόστιμους κρεατομεζέδες.

Λαδόκολλα Αστροφεγγιά, Θεσσαλονίκη – Κέντρο

Η Λαδόκολλα Αστροφεγγιά λειτουργεί από το 1980 στη Ναυαρίνου, προσφέροντας ελληνική κουζίνα. Πρόκειται για ένα καλό ψητοπωλείο στη Θεσσαλονίκη, με περιβάλλον παραδοσιακό, ιδιαίτερη διακόσμηση και κρεμασμένα παραδοσιακά προϊόντα ατμόσφαιρα, μια ατμόσφαιρα που σε προδιαθέτει για καλό φαγητό. Το μενού περιλαμβάνει παραδοσιακές συνταγές, μαγειρευτά και πιάτα της ώρας, καθώς και σπεσιαλιτέ που ετοιμάζονται καθημερινά. Δοκίμασε σουβλάκια, σουτζουκάκια,  ζουμερά φιλέτα και μπιφτέκια.

Η Λαδόκολλα Αστροφεγγιά προσφέρει ειδικά μενού από 6€ το άτομο μέχρι 25€ τα 4 άτομα. Ειδικό μενού για φοιτητές με 20% έκπτωση. *Εξαιρείται η γενική έκπτωση από τα ειδικά μενού.

 

Κλείσε στο Λαδόκολλα Αστροφεγγιά

 


 

Μπες στο ψητό, Σταυρούπολη

Μία επιλογή για εσένα που νιώθεις πάντα νέος είναι το Μπες στο ψητό στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης. Εάν είσαι από τους απαιτητικούς πελάτες, σίγουρα βρήκες τον δάσκαλό σου, καθώς η εξυπηρέτηση ξεπερνά κάθε σου προσδοκία και ανάγκη! Απόλαυσε χορταστικές μερίδες, δροσερές σαλάτες και πεντανόστιμα burgers από τα πιο αγνά υλικά! Βέβαια αν είσαι καλοφαγάς δοκίμασε τις αντοχές σου στο τεράστιο Monster burger, το οποίο βρίσκεται πρώτο στις προτιμήσεις των πελατών.

 

Κλείσε στο Μπες στο ψητό

 


 

Τo Tέκελι, Σίνδος

Το Τέκελι στη Σίνδο είναι ένα γνήσιο ελληνικό ψητοπωλείο στη Θεσσαλονίκη που θα δοκιμάσεις εκλεκτά ψητά από τα καλύτερα ντόπια κρέατα. Μαγειρεμένα την ώρα της παραγγελίας σου, τα πιάτα που σερβίρονται διατηρούν πάντα την άριστη ποιότητα και την φρεσκάδα τους. Το μενού περιλαμβάνει πολλά ορεκτικά, φρέσκες σαλάτες και τοπικές σπεσιαλιτέ και φυσικά τα αγαπημένα σου ψητά.

 

Κλείσε στο Tέκελι

 


 

Tastefood, Αγία Τριάδα

Τελευταία πρόταση για φοβερά ψητοπωλεία στη Θεσσαλονίκη είναι το Tastefood στην Αγία Τριάδα. Εκεί εκτός από ζουμερά ψητά σχάρας, θα βρεις στον κατάλογο και πεντανόστιμα burgers, pizza και κρέπες. Αξίζει να δοκιμάσεις πίτσα με λεπτή ζύμη, κάποιο από τα λαχταριστά burger και φυσικά τη χορταστική ποικιλία ψητών κρεατικών. 

 

Κλείσε στο Tastefood

 


 

Κλείσε σε ψητοπωλεία στη Θεσσαλονίκη

 

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close