Επόμενη έξοδος με την παρέα: για φαγητό στο Νέο Ηράκλειο!

1.8K

Σου αρέσουν τα Βόρεια προάστια; Είσαι κάτοικος Νέου Ηρακλείου; Είτε ναι, είτε όχι, το Νέο Ηράκλειο αποτελεί ένα γευστικό προορισμό με πολλές επιλογές! Σίγουρα στο μυαλό σου είναι η εικόνα από καφετέριες και μπαράκια στην πλατεία του στον σταθμό. Εμείς είμαστε εδώ να σου ανοίξουμε την όρεξη και να σου συστήσουμε την εναλλακτική σου έξοδο για φαγητό σε εστιατόρια μας στο Νέο Ηράκλειο.
 

Amandi 

φαγητό στο νέο ηράκλειο

Το εστιατόριο Amandi σου προσφέρει και το cocktail που επιθυμείς να απολαύσεις και ένα πλούσιο μενού δημιουργικής μεσογειακής κουζίνας βασισμένο σε ιταλικά εδέσματα από τα πιο γνήσια υλικά. Ένα μοντέρνο περιβάλλον, προσεγμένο με vintage πινελιές, εντυπωσιακή μπάρα και ατμόσφαιρα μοντέρνας αυλής. Και αν οι απαιτήσεις σου στην pizza είναι μεγάλες, δοκίμασέ την σερβιρισμένη πάνω σε ξύλο!
 

Ηφαιστία 

φαγητό στο νέο ηράκλειο

Το εστιατόριο Ηφαιστία διαθέτει ελληνική κουζίνα και το καλύτερο ελληνικό κρασί για να συνοδεύσεις τα μεζεδάκια σου! Ένας χώρος που ανεπιφύλακτα εγγυάται άψογη φιλοξενία καθώς έχει δημιουργηθεί με μεράκι από ανθρώπους που ξέρουν και αγαπούν το καλό φαγητό! Λιτή ατμόσφαιρα, άνετος και οικείος χώρος και άφθονοι σπιτικοί μεζέδες!
 

Club Souvlaki 

φαγητό στο νέο ηράκλειο

Και επειδή είσαι Έλληνας και το σουβλάκι είναι σίγουρα η αγαπημένη σου επιλογή, δοκίμασέ το στο εστιατόριο Club Souvlaki μέσα από ένα πλούσιο μενού με μεσογειακές γεύσεις, χειροποίητα ορεκτικά, πλούσιες δροσερές σαλάτες, μαγειρευτά αλλά και ψητά της ώρας! Παρεΐστικη ατμόσφαιρα, φωτεινά χρώματα και ποπ διάθεση!
 

Χοχλιός Κρητική Κουζίνα

φαγητό στο νέο ηράκλειο

Ταξίδεψε στην Μεγαλόνησο μέσα από άφθονες κρητικές γεύσεις στο εστιατόριο Χοχλιός κρητική κουζίνα! Σε περιμένουν παραδοσιακές κρητικές συνταγές όπως το χοιρινό απάκι και φυσικά οι χοχλιοί μπουρμπουριστοί, εάν είσαι τολμηρός και σου αρέσει να δοκιμάζεις νέες γεύσεις. Και όταν σκέφτεσαι την Κρήτη σίγουρα το μυαλό σου πάει στην τσικουδιά, το ρακόμελο και το κρασί της! Μην ξεχάσεις να τα συνοδεύσεις με τα πλούσια εδέσματα που θα επιλέξεις!
 

Πινελιά

φαγητό στο νέο ηράκλειο

Βάζεις την παρέα και την διάθεση, η Πινελιά βάζει τα υπέροχα χρώματα, την απολαυστική μουσική και το αγνό σπιτικό φαγητό της γιαγιάς που πλημμυρίζει με το άρωμά του την γειτονιά! Παραδοσιακές πεντανόστιμες συνταγές για το κρασί σου κι εμείς σου συστήνουμε ανεπιφύλακτα τα χοιρινά μπριζολάκια με σως μπαλσάμικο και το γιαουρτλού που σίγουρα θα απογειώσουν τις αισθήσεις σου!
 

Το Χάνι του Σταύρου 

φαγητό στο νέο ηράκλειο

Ένας προορισμός κοντά στον σταθμό του ηλεκτρικού και στην κεντρική πλατεία της περιοχής που σίγουρα είναι και το σημείο συνάντησής σου, είναι και το Χάνι του Σταύρου. Ένας παραδοσιακός χώρος και προσεγμένος, σου δίνει τη δυνατότητα να απολαύσεις το γεύμα σου και στην πλατεία τηςπεριοχής ειδικά τις ηλιόλουστες ημέρες! Φρέσκα κρεατικά, ψητά σούβλας και εκλεκτά ορεκτικά ιδανικό για εσένα που είσαι λάτρης του παραδοσιακού ψητοπωλείου!
 

Μέθεξη 

φαγητό στο νέο ηράκλειο

Το εστιατόριο Μέθεξη στο Νέο Ηράκλειο είναι φτιαγμένο για εσένα που είσαι λάτρης της μπύρας και της διεθνούς κουζίνας! Για εσένα που τολμάς να δοκιμάσεις κάθε γεύση σε περιμένει ένα πλούσιο μενού από ψαρονέφρι με μαύρη μπύρα μέχρι βιντέλ pasta bavette με φιλετάκια μοσχάρι γάλακτος και άλλες πλούσιες συνταγές που θα γεμίσουν το πιάτο σου με γευστικά αρώματα! Ένας όμορφος χώρος με πέτρα, ξύλο, ατμοσφαιρικό φωτισμό και ξεχωριστή διακόσμηση!
 

Δισάκι 

φαγητό στο νέο ηράκλειο

Το μεζεδοπωλείο Δισάκι ήρθε για να γίνει το στέκι εκείνο που νοσταλγείς και σου έχει λείψει! Τι κι αν σε έχει στήσει η παρέα σου; Ένα φιλικό περιβάλλον, οικείο και άνετο θα σε κάνει να νιώσεις κάθε άλλο παρά μόνος σου και θα γίνεις με όλους εκεί μία παρέα! Ξύπνησε τις παλιές σου αναμνήσεις μέσα από παραδοσιακές μεσογειακές γεύσεις και άριστη εξυπηρέτηση!
 

Χειροποίητα του Μιχάλη 

φαγητό στο νέο ηράκλειο

Τα Χειροποίητα του Μιχάλη είναι ένα παραδοσιακό ψητοπωλείο που ανταποκρίνεται άριστα στο όνομά του! Καθημερινά χειροποίητα φαγητά, νόστιμα και μέσα από ένα πλούσιο μενού με μαγειρευτά τόσο υγιεινά και με αγνά υλικά, όπως έχεις συνηθίσει από τα χέρια της μαμάς! Ένας μοντέρνος και λιτός χώρος που θα σε κάνει να νιώσεις πως βρίσκεσαι στην ψησταριά του χωριού! Γιατί είναι όμορφο να γευματίζειςστην πρωτεύουσα και να νιώθεις την παράδοση!


 

Ανακάλυψε εστιατόρια στο Νέο Ηράκλειο

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close