5+1 προτάσεις για νόστιμο φαγητό στην Αγία Νάπα

1.2K

Που θα πάτε για φαγητό στην Αγία Νάπα; Γνωρίζοντας ότι η καλύτερη λύση για τις ζεστές καλοκαιρινές ημέρες  είναι οι γευστικές αποδράσεις σε νόστιμους προορισμούς, βρήκαμε και σας προτείνουμε 5+1 εστιατόρια και ταβέρνες στην Αγία Νάπα.

Sage

φαγητό στην Αγία Νάπα

Τοποθετημένο στην καρδιά του πολυσύχναστου κέντρου της Αγίας Νάπας, το Sage είναι ένα γαστρονομικό κόσμημα για το καλό φαγητό. Η κομψότητα, η πολυτέλεια και η θαυμάσια κουζίνα  δημιουργούν μια απόλυτη γευστική εμπειρία. Απολαύστε ένα μενού από δελεαστικές γαστρονομικές απολαύσεις στο πλήρως ανακαινισμένο και εκπληκτικά μοναδικό εσωτερικό, ή κάτω από τα αστέρια στην κομψή βεράντα.

 

Al Ritrovo

φαγητό στην Αγία Νάπα

Αν ψάχνετε για αυθεντικό ιταλικό φαγητό στην Αγία Νάπα, τότε η απάντηση είναι Al Ritrovo. Το ιταλικό εστιατόριο Al Ritrovo πιστεύει ότι  ζωή είναι ένας  μαγικός συνδυασμός πίτσας και μακαρονάδας. Σε ένα ζεστό περιβάλλον με όμορφη ιταλική μουσική, μπορείτε να απολάυσετε φρέσκες σαλάτες, λαχταριστές μακαρόναδες, πίτσες και ζουμερά κρεάτα, σε συνδυασμό με μια εξαιρετική ποικιλία κρασιών.

 

Vassos Psarolimano

φαγητό στην Αγία Νάπα`

Λίγο κράσι, λίγο θάλασσα και πολύ φαγητό στην Αγία Νάπα! Η ταβέρνα Vassos Psarolimano αποτελεί κορυφαίο προορισμό για τους ψαροφαγάδες. Σε ένα πανέμορφο περιβάλλον μπροστά από το γραφικό λιμανάκι τη Αγίας Νάπας, μπορείτε να απολαύσετε φρέσκα κυπριακά ψάρια, λαχταριστούς θαλασσινούς μεζέδες, νόστιμο σούσι και ποικιλίες τοπικού και διεθνούς κρασιού.

 

Little Panda

φαγητό στην Αγία Νάπα

Σοφιστικέ, πικάντικα και αυθεντικά είναι λέξεις που συνδέονται με το εστιατόριο Little Panda. Σε μια υπέροχη ατμόσφαιρα μπορείτε να απολαύσετε κινέζικο φαγητό και sushi, όχι μονο σε γεμάτες μερίδες, αλλά και σε λογικές τιμές. Ετοιμαστέιτε για λαχταριστές θαλασσινές δημιουργίες, τραγανά γλυκόξινα κρέατα, πιπεράτα φιλέτα και πολλά ακόμα νόστιμα πιάτα που θα σας μείνουν αξέχαστα!

 

Blueberries Restaurant

φαγητό στην Αγία Νάπα

Με αγγλικές ρίζες, το Blueberries Restaurant υπόσχεται νόστιμο και ποιοτικό φαγητό. Ετοιμαστέιτε να δοκιμάσετε εξαιρετικές ποικιλίες θαλασσινών, κρεατικών και τοπικών κυπριακών πιάτων, όπως και πεντανόστιμες δημιουργίες  με το “personal touch” της οικογένειας του Blueberries Restaurant.

 

Napiana Restaurant

Για ποιοτικό και νόστιμο φαγητό στην Αγία Νάπα, το Napiana Restaurant αποτελεί ιδανική επιλογή για κάθε στιγμή της ημέρας. Σήμα κατετεθέν του Napiana είναι ένα μεγάλο δέντρο που βρίσκεται στην αυλή του εστιατορίου, κάτω από το οπίο αξίζει να απολαύσετε νόστιμους κυπριακούς μεζέδες, ζουμερά κρέατα και φρέσκα θαλασσινά, τις ζεστές καλοκαιρινές ημέρες.

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close