Αγία Νάπα | 5 +1 στέκια που θα βγούμε φέτος το καλοκαίρι

1.3K

Πού θα πας για φαγητό στην Αγία Νάπα; Γνωρίζοντας ότι η καλύτερη λύση για τις ζεστές καλοκαιρινές ημέρες  είναι οι γευστικές αποδράσεις σε νόστιμους προορισμούς με την παρέα, σου προτείνουμε 5+1 στέκια στην Αγία Νάπα.

 

Stamna Taverna

φαγητό στην Αγία Νάπα

Η ταβέρνα Στάμνα βρίσκεται στο κέντρο της Αγίας Νάπας και προσφέρει παραδοσιακές κυπριακές νοστιμιές. Πρόκειται για μία οικογενειακή ταβέρνα, πιστή στις παραδόσεις, που ετοιμάζει καθημερινά μεζέδες και πιάτα που βασίζονται σε κυπριακές συνταγές. Αξίζει να δοκιμάσεις τη σπιτική μελιτζανοσαλάτα, το κλέφτικο και το χοιρινό “Αφέλια” μαριναρισμένο με κρασί και κόλιανδρο. Μην ξεχάσεις και την ποικιλία μεζέδων για 2 άτομα!

 

Κλείσε στην ταβέρνα Στάμνα

 


 

Mangas Meze House

φαγητό στην Αγία Νάπα

Το Mangas Meze House στην Αγία Νάπα είναι το ιδανικό μέρος για μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο και η σωστή επιλογή για νόστιμο φαγητό. Το μενού ποικίλλει ανάλογα με τα γούστα, ξεκινώντας με τις φρέσκες δροσιστικές σαλάτες, Κύπριακο μεζέ, ζυμαρικάζουμερά κρεατικά και φρέσκα ψάρια. Το μενού του εστιατορίου αποτελείται κυρίως από πιάτα της ελληνικής και κυπριακής κουζίνας.

 

Κλείσε στo Mangas Meze House

 


 

Sage

φαγητό στην Αγία Νάπα

Τοποθετημένο στην καρδιά του πολυσύχναστου κέντρου της Αγίας Νάπας, το Sage είναι ένα γαστρονομικό κόσμημα για το καλό φαγητό. Η κομψότητα, η πολυτέλεια και η θαυμάσια κουζίνα δημιουργούν μια απόλυτη γευστική εμπειρία. Απολαύστε ένα μενού από δελεαστικές γαστρονομικές απολαύσεις στο πλήρως ανακαινισμένο και εκπληκτικά μοναδικό εσωτερικό, ή κάτω από τα αστέρια στην κομψή βεράντα, μαζί με εκλεκτά κρασιά. Δοκίμασε αστακό, χτένια και γαρίδα μαζί με αβοκάντο, κοκκινογούλια, σαλάτα γουακάμε, χορταρικά, χαβιάρι σολομού και σάλτσα από μουστάρδα, νιόκι με φιλέτο μοσχάρι, σπανάκι, κουκουνάρια, φρέσκια κρέμα και λιωμένο τυρί και το εξαιρετικό φιλέτο βοδινό με σάλτσα από μήλο, ανανά, πιπερόριζα, γλυκό κρασί και φρέσκια κρέμα.

 

Κλείσε στo Sage

 


 

Βάσος Ψαρολίμανο

φαγητό στην Αγία Νάπα

Λίγο κράσι, λίγο θάλασσα και πολύ φαγητό στην Αγία Νάπα! Η ταβέρνα Vassos Psarolimano αποτελεί κορυφαίο προορισμό για τους ψαροφαγάδες. Σε ένα πανέμορφο περιβάλλον μπροστά από το γραφικό λιμανάκι τη Αγίας Νάπας, μπορείς να απολαύσεις φρέσκα κυπριακά ψάρια, λαχταριστούς θαλασσινούς μεζέδες, νόστιμο σούσι και ποικιλίες τοπικού και διεθνούς κρασιού.

 

Κλείσε στo Vassos Psarolimano

 


 

Al Ritrovo Italian Restaurant

φαγητό στην Αγία Νάπα

Αν ψάχνεις για αυθεντικό ιταλικό φαγητό στην Αγία Νάπα, τότε η απάντηση είναι Al Ritrovo. Το ιταλικό εστιατόριο Al Ritrovo πιστεύει ότι η ζωή είναι ένας  μαγικός συνδυασμός πίτσας και μακαρονάδας. Σε ένα ζεστό περιβάλλον με όμορφη ιταλική μουσική, μπορείτε να απολάυσετε φρέσκες σαλάτες, λαχταριστές μακαρόναδες, πίτσες και ζουμερά κρεάτα, σε συνδυασμό με μια εξαιρετική ποικιλία κρασιών.

 

Κλείσε στo Αl Ritrovo

 


 

Little Panda

φαγητό στην Αγία Νάπα

Σοφιστικέ, πικάντικα και αυθεντικά είναι λέξεις που συνδέονται με το εστιατόριο Little PandaΣε μια υπέροχη ατμόσφαιρα μπορείς  να απολαύσεις κινέζικο φαγητό και sushi, όχι μονο σε γεμάτες μερίδες, αλλά και σε λογικές τιμές. Ετοιμάσου για λαχταριστές θαλασσινές δημιουργίεςτραγανά γλυκόξινα κρέαταπιπεράτα φιλέτα και πολλά ακόμα νόστιμα πιάτα που θα σου μείνουν αξέχαστα!

 

Κλείσε στο Little Panda

 


 

Κλείσε εστιατόρια στην Αγία Νάπα

 

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close