Για καλό φαγητό στην Λευκωσία: Μία μίνι λίστα για όλα τα γούστα

2.5K

Αν αποφάσισες πως θέλεις να βγεις για φαγητό με την παρέα σου, σου έχουμε 10 φοβερές προτάσεις στη Λευκωσία. Θέλεις να βγεις σε ιταλικό εστιατόριο στη Λευκωσία, μήπως πεθύμησες μεσογειακές γεύσεις, ή θες κινέζικο, ή μήπως προτιμάς να βγεις κάπου για κυπριακούς μεζέδες; Είμαστε εδώ και σου προτείνουμε ανά είδος κουζίνας, έναν αγαπημένο μας γευστικό προορισμό στη Λευκωσία!

 

Για Διεθνή Κουζίνα

The Winery Bar & Cellar, Παλιά Λευκωσία

φαγητό στην Λευκωσία

Το εστιατόριο The Winery Bar & Cellar στην Παλιά Λευκωσία στην Παλιά Λευκωσία είναι μία από τις καλύτερες επιλογές για κρασί και διεθνή κουζίνα. Ένας όμορφος, κομψός και στιλάτος χώρος, με ξύλινα τραπέζια, αμέτρητα μπουκάλια κρασιά στους τοίχους και ατμόσφαιρα industrial με στοιχεία rustic θα φιλοξενήσει με τον καλύτερο τρόπο, εσένα και την παρέα σου! Συνδύασε το κρασί σου με φανταστικά tapas, λεμονάτες γαρίδες με αβοκάντο και μάνγκο και αρνίσια παїδάκια στη σχάρα με γλασαρισμένες πατάτες!


 

Για Κυπριακή Κουζίνα

Plaka Tavern, Έγκωμη

φαγητό στην Λευκωσία

 Η ταβέρνα Πλάκα είναι μια από τις αγαπημένες και από τις πιο παλιές ταβέρνες της Λευκωσίας. Με παράδοση στην γεύση, η γνώση και το μεράκι για την παραδοσιακή κυπριακή κουζίνα που περνούν από γενιά σε γενιά, η ταβέρνα αυτή θα σε ενθουσιάσει. Στο στενό δρομάκι κοντά στην πλατεία, η ταβέρνα Πλάκα έχει το δικό της τρόπο να σε κερδίζει με τις μοναδικές γεύσεις της, την άψογη εξυπηρέτηση και το ζεστό περιβάλλον.


 

Για Μεσογειακή Κουζίνα

Πολυχώρος 77, Παλιά Λευκωσία

φαγητό στην Λευκωσία

Ο Πολυχώρος 77 είναι ένα ταβερνείο που προσφέρει ελληνικά και μεσογειακά μεζεδάκια, σε ένα ζεστό εσωτερικό χώρο και σε τραπεζάκια στον πεζόδρομο της Φανερωμένης. Φτιάχνει ιδιαίτερη ατμόσφαιρα μιας άλλης εποχής, με λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια. Κατά διαστήματα φιλοξενεί μουσικά συγκροτήματα από Κύπρο και Ελλάδα.


 

Για Γαλλική Κουζίνα

Brasserie Au Bon Plaisir, Αγλαντζιά

φαγητό στην Λευκωσία

To Brasserie Au Bon Plaisir είναι ένα γνήσιο γαλλικό εστιατόριο που εξειδικεύεται στα θαλασσινά. Μπορείς να απολαύσεις το κρασί σου με φρέσκα μύδια και τα στρείδια που παραδίδονται κάθε εβδομάδα από τη Γαλλία, αλλά και με λαχταριστές μπριζόλες και νόστιμα πιάτα με κρέατα. Μην παραλείψεις επίσης να δοκιμάσεις κάποιο γαλλικό εισαγόμενο κρασί!


 

Για Ελληνική Κουζίνα

Μεζεδοπωλείο Χρονοπερπατήματα, Παλιά Λευκωσία

φαγητό στην Λευκωσία

Το μεζεδοπωλείο Χρονοπερπατήματα είναι ένα σύγχρονο ουζερί με ελληνική κατεύθυνση, που σου προσφέρει καλό φαγητό και ωραία ατμόσφαιρα. Πρέπει να δοκιμάσεις κολοκυθοκεφτέδες, φέτα τυλιγμένη σε φύλλο κρούστας με μέλι και σουσάμι, γεμιστό μανιτάρι, κοτόπουλο λεμονάτο, συκώτι χοιρινό με καραμελωμένα κρεμμύδια και μαριναρισμένα φιλετάκια! Τα Χρονοπερπατήματα προσφέρουν την αυθεντική απόλαυση του παλαιού, έχοντας όμως κι ένα σύγχρονο twist.


 

Για Ιταλική Κουζίνα

Bar Italia, Λευκωσίας

φαγητό στην Λευκωσία

Το εστιατόριο Bar Italia θα το βρεις στην αρχή της Ζήνωνος Ζώζου, σε έναν υπέροχα διακοσμημένο χώρο. Μπορείς εκεί να απολαύσεις λαχταριστά ιταλικά πιάτα, παρέα με κάποιο κρασί από την εκτενή λίστα του εστιατορίου. Δροσερές σαλάτες, φρέσκα ζυμαρικά, πίτσες με φοβερή ζύμη και αυθεντικές ιταλικές γεύσεις που θα σε ταξιδέψουν μέσα σε λίγα λεπτά στα ιταλικά σοκάκια, σε περιμένουν στο Bar Italia, ένα από τα αγαπημένα μας ιταλικά εστιατόρια στη Λευκωσία!


 

Για Λιβανέζικη-Συριακή Κουζίνα

Sawa Syrian Restaurant, Λευκωσία

φαγητό στην Λευκωσία

Στο εστιατόριο Sawa Syrian Restaurantτόσο το εσωτερικό όσο και το εξωτερικό του εστιατορίου προσφέρει ένα ανατολίτικο και εξωτικό σκηνικό.  Είτε θελήσεις να δοκιμάσεις το διάσημο meze, το οποίο προσφέρει μια επιλογή από κάθε τμήμα του μενού ή ένα συγκεκριμένο πιάτο,σίγουρα θα έχεις μια ευχάριστη γευστική εμπειρία που δεν θα ξεχάσεις.  Πεντανόστιμα κεμπάπ, φοβερά μαριναρισμένα κοτόπουλα και αρνίσια σουβλάκια σε παραδοσιάκες αραβικές πίτες είναι μόλις μερικά από τα πιάτα που σε περιμένουν!


 

Για Κινέζικη Κουζίνα

Yummy Mandarino, Στρόβολος

φαγητό στην Λευκωσία

Έχεις όρεξη για κινέζικο; Έφυγες για το Yummy Mandarino. Η κινεζική κουζίνα με την πολυπλοκότητα της, την ποικιλία και τον πλούτο των γεύσεων, είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο δημοφιλείς κουζίνες στον κόσμο. Το Yummy Mandarino εισάγει στους επισκέπτες του την παραδοσιακή κινεζική κουζίνα και νέα λαχταριστά πιάτα. Μια αξέχαστη εμπειρία, με τα καλύτερα πιάτα της ανατολικής ασιατικής κουζίνας, τα οποία γίνονται σύμφωνα με τις αυθεντικές συνταγές, σε περιμένουν!


 

Για Ινδική Κουζίνα

India India, Λευκωσία

φαγητό στην Λευκωσία

Το εστιατόριο India India, προσφέρει αυθεντική ινδική κουζίνα, χρησιμοποιώντας τα πιο φρέσκα υλικά και τους καλύτερους συνδυασμούς μπαχαρικών. Οι γεύσεις κυμαίνονται από γλυκό και ξινό, ήπιο ως φλογερό και από αρωματικό έως πικάντικο – ό, τι κι αν θέλεις, σίγουρα το India India μπορεί να το μαγειρέψει για εσένα!


 

Για American Style- Burgers

Kozeri Bar & Restaurant, Παλιά Λευκωσία

φαγητό στην Λευκωσία

Έχεις όρεξη να συνδυάσεις το φαγητό σου με ένα δροσερό cocktail; Τότε πρέπει σίγουρα να έρθεις εδώ! Το εστιατόριο Kozeri Bar & Restaurant στην Παλιά Λευκωσία  βρίσκεται ανάμεσα στα καλύτερα bar restaurant για american style κουζίνα και burgers.  Σε ένα από τα πιο ωραία διακοσμημένα bar, πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις κάποιο από τα λαχτατιστά burger, club sandwich, ζουμερό κοτόπουλο σουβλάκι, χειροποίητα χοιρινά μπιφτεκάκια, μαζί με ένα από τα avant-garde cocktail!


 

 

Βγες στα καλύτερα εστιατόρια στην Kύπρο

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close