Υψηλή Γαστρονομία… με υπολογισμένες θερμίδες!

2K

Υγιεινό φαγητό, μετρημένες θερμίδες, υψηλή γαστρονομία. Το τρίπτυχο της επιτυχίας για τα εστιατόρια έφτασε στην Ελλάδα και εφαρμόζεται ήδη, δημιουργώντας συγκλονιστικές γεύσεις για τους καταναλωτές. 

Είναι βέβαιο, ότι υπήρξαν πολλές από εκείνες τις στιγμές που ένιωσες ότι δε μπορείς ν’ αντισταθείς στον κατάλογο του αγαπημένου εστιατορίου και θέλεις να δοκιμάσεις τα πάντα!  Πώς θα σου φαίνονταν, λοιπόν, η ιδέα του να μπορείς να ελέγξεις τις θερμίδες του φαγητού που θα παραγγείλεις; 

Οι ειδικοί λένε ότι η αναγραφή των θερμίδων στα μενού θα είχε ως αποτέλεσμα οι άνθρωποι να προσλαμβάνουν κατά μέσο όρο 7% λιγότερες θερμίδες από ένα γεύμα εστιατορίου. Ενδιαφέρον; Άκου και το άλλο: 

Η έρευνα που έγινε στο πανεπιστήμιο του Cornell επιβεβαιώνει ότι τίποτα δε μπορεί να μας στερήσει το γλυκό! Οι καταναλωτές σύμφωνα με την έρευνα, μείωσαν την πρόσληψη θερμίδων από τα ορεκτικά και τα πρώτα πιάτα τους. 

Η εξήγηση για τον κύριο συγγραφέα της μελέτης, John Cowley, είναι απλή: Όταν παραγγέλνουμε επιδόρπιο ή ποτό στο εστιατόριο, γνωρίζουμε ήδη ότι ενδέχεται να έχει υψηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες. Ο αριθμός των θερμίδων όμως στα ορεκτικά και τα κύρια πιάτα, μπορεί να μας προκαλέσει έκπληξη και να επηρεάσει τη λήψη αποφάσεων μας προς το καλύτερο!

Οπότε, καμία ανησυχία ότι ο θερμιδομετρημένος κατάλογος θα μας στερήσει το γλυκό! 

Στις Ηνωμένες Πολιτείες ο νόμος για την αναγραφή των θερμίδων στο μενού των εστιατορίων, έχει τεθεί σε ισχύ από την 8η Μαΐου 2018, σύμφωνα με την αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA). Η αναγραφή του αριθμού των θερμίδων στους καταλόγους, υποστηρίζεται από τους ερευνητές ότι αναμένεται να σώσει δεκάδες χιλιάδες ζωές, αλλά και πάνω από 10 δισεκατομμύρια δολάρια σε κόστος υγειονομικής περίθαλψης. Σύντομα, ο θερμιδομετρημένος κατάλογος θα εφαρμοστεί και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οι νέοι κυβερνητικοί κανονισμοί απαιτούν από τις μεγάλες επιχειρήσεις εστίασης να εμφανίζουν θερμιδομετρημενο κατάλογο στους καταναλωτές τους, μέχρι τον Απρίλιο του 2022.

Η υγιεινή διατροφή, μόλις έγινε ευκολότερη!

Στο Nice n’ Easy στην Κηφισιά ή στο Κολωνάκι, θα βρεις ευφάνταστες και δημιουργικές γεύσεις που δίνουν έμφαση στην υγιεινή διατροφή και πληροφορίες στον κατάλογο για τις θερμίδες και τη θρεπτική αξία κάθε πιάτου. 

Όπως κάθε χρόνο, το νέο χειμερινό μενού του Nice n’ Easy δίνει έμφαση στην υψηλή διατροφική αξία, συνδυάζοντας την παραδοσιακή κουζίνα με τις σύγχρονες τεχνικές. Χρησιμοποιώντας βιολογικές πρώτες ύλες, σχεδόν αποκλειστικά από Έλληνες παραγωγούς, η ομάδα του Nice n’ Easy ετοίμασε απόλυτη αρμονία για όλα τα γούστα.

Ελαφριά πιάτα, ειδικά χορτοφαγικά γεύματα για vegan και vegetarian, έθνικ πινελιές αλλά και πιάτα για τους λάτρεις του κρέατος εγγυώνται πλούσιες γευστικές εκπλήξεις! Και φυσικά… με υπολογισμένες θερμίδες που κάνουν ακόμη πιο εύκολη την υγιεινή σου διατροφή!

Κάνε online κράτηση και κέρδισε έκπτωση έως και 25% στις τιμές καταλόγου!

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close