Για φοβερά μεζεδάκια σε 10 τοπ τσιπουράδικα στην Αθήνα

12.2K

Και ναι, έρχονται κάποτε οι μέρες εκείνες που αναζητάμε καλά τσιπουράδικα στην Αθήναωραία μέρη για να απολαύσουμε ένα καλό τσίπουρο παρέα με καλούς μεζέδες. Ρίξε μια ματιά σε 10 τσιπουράδικα στην Αθήνα, που αξίζει να κλείσεις τραπέζι και να πας με την παρέα σου.

1. Άνοιξη Παρά Τέταρτο, Άνοιξη

τσιπουράδικα στην Αθήνα 

Το τσιπουράδικο Άνοιξη Παρά Τέταρτο προσφέρει ελληνική κουζίνα και εκπληκτικούς μεζέδες σαν τα καλά τσιπουράδικα στον Βόλο, που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς καλοφαγάδες. Το τσιπουράδικο αυτό είναι η χαρά του λάτρη των ψαρομεζέδων!  Και αν σου αρέσουν οι εκπλήξεις, να σου πούμε ότι κάθε νέα γύρα ποτών συνοδέυεται κάθε φορά από διαφορετικά μεζεδάκια!

📍Αθηνών – Χαλκίδος 17 Άνοιξη

e-table tip: Δοκίμασε φρέσκα θαλασσινά, μπακαλιαράκι, θράψαλο, γαρίδες, όστρακα και τη ψαριά της ημέρας, φάβα και νόστιμες ψητές πατάτες. Ζωντανή μουσική κάθε Παρασκευή από τις 22:00 και Κυριακή μεσημέρι από τις 15:00.

 

Κλείσε στην Άνοιξη παρά Τέταρτο 

 


 

2. Τσιπουρίτο, Χολαργός

τσιπουράδικα στην Αθήνα 

Αν τώρα ψάχνεις για τσιπουράδικα στην Αθήνα και συγκεκριμένα προς τα βόρεια προάστια, πρέπει να πας στο Τσιπουρίτο στον Χολαργό. Μόλις 5 λεπτά από το μετρό του Χολαργού θα βρεις ένα φοβερό τσιπουράδικο που προσφέρει ελληνική κουζίνα, παντρεύοντας παραδοσιακές με μοντέρνες συνταγές. Σε μία ζεστή ατμόσφαιρα  θα δοκιμάσεις παραδοσιακές ελληνικές συνταγές και πιάτα που ετοιμάζονται με φαντασία και τα πιο φρέσκα υλικά!

📍Αγαμέμνονος 23 Χολαργός

e-table tip: Δοκίμασε ποικιλίες ορεκτικών, κεφτεδάκια, ρολλάκια με κατσικίσιο τυρί και ρακόμελο, σύγκλινο Μάνης με τρίχρωμες πιπεριές και λαδοτύρι, τηγανιά λουκάνικο με μπούκοβο και φέτα. Live μουσική κάθε Παρασκευή και Σάββατο από τις 21:30.

 

Κλείσε στο Τσιπουρίτο 

 


 

3. Ρίζες, Μελίσσια

τσιπουράδικα στην Αθήνα 

Οι “Ρίζες” σου σε περιμένουν στα Μελίσσια! Ένα παραδοσιακό βολιώτικο τσιπουράδικο που συνδιάζει τη βολιώτικη, την πολίτικη και την κρητική κουζίνα, σε περιμένει για ψαγμένες γευστικές εμπειρίες. Το μενού στις Ρίζες περιέχει φαγητά και μεζέδες φτιαγμένα με πρώτες ύλες από παραγωγούς από την περιοχή του Βόλου και από την Βόρεια Ελλάδα. Ο χώρος είναι λιτός με περιποιημένα τραπεζάκια  όπου θα κάτσεις να απολαύσεις τα παραδοσιακά 25αράκια με βολιώτικο τσίπουρο με νόστιμα πιατάκια μεζέδων.

📍Λεωφόρος Πεντέλης 7 Μελίσσια

e-table tip: Θα δοκιμάσεις κρητικό απάκι και σύγκλινο, παστουρμά και σουτζούκι Αβακιάν, διαλεκτά τυριά από Βόλο και Νάξο, καπνιστά μύδια του Πασχαλίδη και πολλές ακόμα πεντανόστιμες λιχουδιές. Και μην ξεχάσεις φεύγοντας να πάρεις για το σπίτι κάποιο εκλεκτό έδεσμα από το παντοπωλείο του μαγαζιού! Live μουσική κάθε Πέμπτη και Σάββατο από τις 22:00 και Κυριακή από τις 14:00!

 

Κλείσε στις Ρίζες  

 


 

4. Τσιπουροκατάσταση, Κέντρο Πειραιά

τσιπουράδικα στην Αθήνα 

Στην Τσιπουροκατάσταση στον πεζόδρομο της οδού Καραΐσκου στον Πειραιά, πάντα σε καλοσωρίζουν με τσίπουρο και έναν κατάλογο λαχταριστών παραδοσιακών μεζέδων. Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα τσιπουράδικα στην Αθήνα, που δε θα εκπλαγείς μόνο με τα καλοσερβιρισμένα πιάτα, άλλα και με το φιλόξενο περιβάλλον.

📍Καραΐσκου 131 Πειραιάς

e-table tip: Αξίζει να δοκιμάσεις την ρεβυθοσαλάτα με τις γαρίδες, τις Καρπάθικες μακαρούνες με κρεμμύδι τσιγαριστό, τις πατάτες Τσιπουροκατάσταση, όπως και θαλασσινούς μεζέδες από γαρίδες σαγανάκι, μέχρι σκουμπρί ψητό στα κάρβουνα.

 

Κλείσε στην Τσιπουροκατάσταση

 


 

5. Σεμέλη Τσιπουράδικο, Κορυδαλλόςτσιπουράδικα στην Αθήνα 

Επόμενη πρόταση για τσίπουρο στην Αθήνα είναι το τσιπουράδικο Σεμέλη βρίσκεται στον Κορυδαλλό. Εκεί θα απολαύσεις ελληνική κουζίνα και παραδοσιακούς μεζέδες από αγνά υλικά. Ο χώρος είναι παραδοσιακός και φιλόξενος. Διαθέτει ζεστό και εσωτερικό χώρο και μια όμορφη, δροσερή αυλή για να απολαύσεις καλό και φθηνό φαγητό με την οικογένεια και τους φίλους σου. Live μουσική κάθε Παρασκευή και Σάββατο απο τις 22:30.

📍Σερρών 67 Κορυδαλλός

e-table tip: Δοκίμασε παραδοσιακό μπουγιουρντί, αφράτους ντοματοκεφτέδες, πατάτες οφτές, χοιρινό σασλίκ, μελιτζάνα λαχματζούν και φρεσκότατα θαλασσινά.

 

Κλείσε στo τσιπουράδικο Σεμέλη

 


6. Βολιώτικη Τσιπουρομανία, Μεταμόρφωση

τσιπουράδικα στην Αθήνα 

Η επόμενη πρόταση για αυθεντικά τσιπουράδικα στην Αθήνα θα σε πάει στη Μεταμόρφωση. Η Βολιώτικη Τσιπουρομανία είναι ένα αυθεντικό βολιώτικο τσιπουράδικο με καλή ελληνική κουζίνα. Διαθέτει πάνω από 8 είδη χύμα κρασιού, 38 εκλεκτές ετικέτες σε τσίπουρο και 69 σε ούζο, και 62 είδη μπύρας με 40 Ελληνικές και 22 ξένες ετικέτες σε πολύ οικονομικές τιμές και κάποιες από αυτές είναι σπανιότατες. Δε λείπει το ρακόμελο, ηψημένη και η βιολογική ρακή. Όλα αυτά δε σερβίρονται μόνα τους στο τραπέζι… αλλά παρέα με χειροποίητα παραδοσιακά πιάτα και λαχταριστούς μεζέδες, ειδικά φτιαγμένους για την “τσιπουρομανία”.

📍Λεωφ. Τατοΐου 129 Μεταμόρφωση

e-table tip: Ξεχωρίζουν το χταπόδι σαγανάκι, μύδια λεμονάτα, τα μεθυσμένα καλαμαράκια αλλά και οι χορταστικές ποικιλίες κρεατικών. Live μουσική κάθε Παρασκευή και Σάββατο από τις 21:45 με παλιό λαϊκό, ρεμπέτικο, έντεχνο και παραδοσιακή μουσική.

 

Κλείσε στη Bολιώτικη Τσιπουρομανία

 


7. Ρακούν, Εξάρχεια

τσιπουράδικα στην Αθήνα 

Σίγουρα θα αναρωτιέσαι τι κάνει ένα ρακούν στο κέντρο της Αθήνας! Τo Ρακούν στα Εξάρχεια είναι ένα τσιπουράδικο που συνδυάζει το βολιώτικο know-how με το καλό φαγητό. Πρόκειται για ένα στέκι για μεζέδες με μεγάλη ποικιλία στο κατάλογό του.

📍Ασκληπιού 158 Αθήνα

e-table tip: Εκτός από τις παραδοσιακές ποικιλίες στο Ρακούν πρέπει να δοκιμάσεις κοτομπουκιές  μαριναρισμένες σε μουστάρδα, μανιτάρια γεμιστά με τυρί και μπέικον, μπουκιές φέτας παναρισμένες σε σουσάμι, δροσερές πανδαισίες σαλάτας και πολλά άλλα νόστιμα πιάτα που ταιρίαζουν τέλεια με το τσιπουράκι!

 

Κλείσε στο Ρακούν

 


 

8. Βολιώτικο Τσιπουράδικο, Ψυρρή

τσιπουράδικα στην Αθήνα 

To Βολιώτικο Τσιπουράδικο στου Ψυρρή είναι ένα από τα πιο γνωστά τσιπουράδικα στην Αθήνα και στεγάζεται σε ένα από τα παλαιότερα κτίρια της Αθήνας. Σε ένα άνετο και φιλόξενο περιβάλλον θα δοκιμάσεις φοβερούς μεζέδες και νόστιμα πιάτα της ελληνικής κουζίνας μετά ζωντανής μουσικής, κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ, αλλά και Κυριακή μεσημέρι.

📍Λεπενιώτου 1 & Ναυάρχου Αποστόλη Ψυρρή

e-table tip: Το μενού περιλαμβάνει εκλεκτούς μεζέδες από το Βόλο που συνοδεύονται ιδανικά με τσίπουρο, κρασί και άλλα ελληνικά αποστάγματα. Δοκίμασε μπεκρή μεζέ, τηγανιά, σαρδέλα ψητή, χταποδάκι κρασάτο και ποικιλίες θαλασσινών και κρεατικών.

 

Κλείσε στο Βολιώτικο Τσιπουράδικο

 


9. Τσιπού & ρακί, Αιγάλεω

τσιπουράδικα στην Αθήνα 

Η επόμενή μας πρόταση για τσιπουράδικα στην Αθήνα θα σε πάει σε μία από τις πιο δημοφιλείς περιοχές για καλό φαγητό και διασκέδαση σε προσιτές τιμές. Το Τσιπού & ρακί είναι ένα από τα αγαπημένα μεζεδοπωλεία-τσιπουράδικα στο Αιγάλεω όπου θα απολαύσεις παραδοσιακούς ελληνικούς μεζέδες σε ένα μεγάλο και μοντέρνο χώρο με πολύχρωμα χρώματα.

📍 Αγίας Λαύρας & Αγίου Κωνσταντίνου 5 Αιγάλεω

e-table tip: Δοκίμασε τα μανιτάρια Σαμπινιόν με κρητική στάκα, σαγανάκι με con flakes  και θυμαρίσιο μέλι, τον καβουρμά Σερρών με σπαστή πατάτα, μπουρεκάκια με λιαστή ντομάτα, μελιτζάνα, κρέμα τυριού, τριλογία κρεατικών (κοτόπουλο, χοιρινό, μοσχάρι), μοσχαράκι κοκκινιστό με ζυμαρικά, χταπόδι μαρινάτο και την εξαιρετική παέγια θαλασσινών.

 

Κλείσε στο Τσιπού & ρακί

 


10. Παραμύθι, Πειραιάς

τσιπουράδικα στην Αθήνα 

Το μεζεδοπωλείο Παραμύθι στον Πειραιά βρίσκεται στη Ζέα και προσφέρει νόστιμους μεζέδες. Σε έναν από τους πιο όμορφους πεζόδρομους της πόλης, το Παραμύθι σερβίρει ούζο αλλά και υπέροχο κρασί, παρέα με νόστιμους μεζέδες. Ο φωτεινός χώρος, με τα ζωντανά χρώματα και τα ιδιαίτερα διακοσμητικά στοιχεία, το ποδήλατο που κρέμεται από ψηλά είναι το σήμα κατατεθέν του εστιατορίου, δημιουργούν το πιο φιλόξενο περιβάλλον για εσάς και την παρέα σου.

📍Ζέας 147 Πειραιάς

e-table tip: Δοκιμάστε τις πεντανόστιμες σπιτικές σπεσιαλιτέ κρεατικών που ετοιμάζονται καθημερινά και προσφέρονται σε καλές τιμές.

 

Κλείσε στο Παραμύθι 

 


Καραφάκι, καραφάκι περνάει καλά το παρεάκι!

 

Κλείσε σε τσιπουράδικα στην Αθήνα

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close