Για κρασομεζέδες σε 4 στέκια στο κέντρο της Λάρνακας

1K

Αν βρίσκεσαι στη Λάρνακα και ψάχνεις τα καλύτερα στέκια για να κανονίσεις μία έξοδο για κρασάκι και μεζεδάκια, σου προτείνουμε 4 φοβερά στέκια. Ρίξε μια ματιά σε 4 ταβέρνες στο κέντρο της Λάρνακας που ξέρουν από καλό μεζέ και κρασάκι.

 

Το Στέκι της Παρέας

Το Στέκι της Παρέας είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να απολαύσεις παραδοσιακό φαγητό και ζωντανή μουσική. Οι μεγάλες τοιχογραφίες προσδίδουν στον χώρο τον ιδιαίτερο χαρακτήρα και σε ταξιδεύουν πίσω στα παλιά. Στο Στέκι θα δοκιμάσεις νόστιμα εποχιακά κρέατα και λαχανικά, όπως μεγάλες ποικιλίες σε ορεκτικά αλλά και νηστίσιμα πιάτα. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο το βράδυ μπορείς να απολαύσεις το φαγητό σου με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής.

 

Κλείσε στο Στέκι της Παρέας

 


 

Ταβέρνα Ζήνων

Η ταβέρνα Ζήνων είναι μία υπέροχη, ποιοτική ταβέρνα με κυπριακούς και εποχικούς μεζέδες και με πινελιές από ελληνική κουζίνα που σέβεται την πελατεία του, με ανοικτή κουζίνα μέσα από την οποία μπορείς να δεις τι μαγειρεύεται. Ξεκινάει από το μεσημέρι με όσπρια, μαγειρευτά πιάτα ημέρας, καθώς και φαγητά σχάρας από το πλούσιο μενού και το βράδυ συνεχίζει προσφέροντας μοναδικά πιάτα όπως συκώτι κοτόπουλου τσιγαρισμένο με κουμανταρίακουνέλι λεμονάτο, σουφλέ κοτόπουλουχαλούμι ψημένο στο νορό και φρέσκο ψωμί κατασκευή του μαγαζιού που έρχεται ζεστό στο τραπέζι.

 

Κλείσε στην ταβέρνα Ζήνων

 


 

Τα Καλυφούθκια

Σε ένα ευχάριστο περιβάλλον μπορείς να απολαύσετε αγαπημένες κυπριακές γεύσεις φτιαγμένες με πολύ μεράκι στο πιάτο σου. Η ταβέρνα τα Καλυφούθκια ξεχωρίζει για την ποιότητα, την άψογη εξυπηρέτηση και το όμορφο περιβάλλον. Η Ταβέρνα Καλυφούθκια ξέρει να προσφέρει τα καλύτερα σε κρέαςεποχιακούς μεζέδες με τα καλύτερα υλικά. Εκεί μπορείς να φας νόστιμο φαγητό και πάνω από όλα να χαλαρώσεις!

 

Κλείσε στην ταβέρνα τα Καλυφούθκια

 


 

Takis Kebab House

Το ταβερνάκι Τάκης Kebab House βρίσκεται στο κέντρο της Λάρνακας και προσφέρει παραδοσιακές κυπριακές νοστιμιές και ψητά κρεατικά.  Είναι μία από τις ιστορικότερες ταβέρνες  στην επαρχία της Λάρνακας και προσφέρει από κυπριακό παραδοσιακό πρωινό, αλλά και εξαιρετικό μεσημεριανό αλλά και βραδινό φαγάκι. Οι μεζέδες πολλοί, η ατμόσφαιρα του μαγαζιού σε ταξιδεύει χρόνια πίσω, καθώς η επίπλωση, η διακόσμηση, οι καθρέπτες, τα κάδρα είναι όλα εποχής και εξαιρετικού πραγματικά γούστου.

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close