Ταβέρνες στη Λάρνακα που αξίζουν να πας με την παρέα σου

3.4K

Με φιλική ατμόσφαιρα και ζεστό περιβάλλον, βρήκαμε αγαπημένες ταβέρνες στη Λάρνακα που προσφέρουν νόστιμους μεζέδες και πολλές σπεσιαλιτέ!

Κυρά Γιώργαινα

Η φιλική ατμόσφαιρα και το παραδοσιακό περιβάλλον της ταβέρνας Κυρά Γιώργαινα, θα σε ταξιδέψει σε μια άλλη εποχή. Η αίσθηση της οικειότητας και της φιλοξενίας που θα αισθανθείς από την πρώτη κιόλας στιγμή, η άψογη εξυπηρέτηση και κυρίως οι γευστικές δημιουργίες, ασύγκριτης ποιότητας και ποικιλίας είναι τα  στοιχεία εκείνα που έκαναν την να ξεχωρίσει μέσα από το πέρασμα δεκατριών χρόνων. Η κυρά Γιώργαινα αποτελεί μια από τις καλύτερες επιλογές για παραδοσιακή κυπριακή κουζίνα. Με τρία διαφορετικά μενού μεζέδων, θα απογειωθείς με τις απίθανες γεύσεις και τις μυρωδιές τους.

Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς το εστιατόριο θα σερβίρει κυπριακούς μεζέδες και κυπριακά ποτά με 35 ευρώ/άτομο και απεριόριστη  κατανάλωση. 

 

Το Στέκι της Παρέας

Το Στέκι της Παρέας είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να απολαύσεις παραδοσιακό φαγητό και ζωντανή μουσική. Οι μεγάλες τοιχογραφίες προσδίδουν στον χώρο τον ιδιαίτερο χαρακτήρα και σε ταξιδεύουν πίσω στα παλιά. Στο Στέκι θα δοκιμάσεις νόστιμα εποχιακά κρέατα και λαχανικά, όπως μεγάλες ποικιλίες σε ορεκτικά αλλά και νηστίσιμα πιάτα. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο το βράδυ μπορείς να απολαύσεις το φαγητό σου με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής.

 

Ταβέρνα Ζήνων

Η ταβέρνα Ζήνων είναι μία υπέροχη, ποιοτική ταβέρνα με κυπριακούς και εποχικούς μεζέδες και με πινελιές από ελληνική κουζίνα που σέβεται την πελατεία του, με ανοικτή κουζίνα μέσα από την οποία μπορείς να δεις τι μαγειρεύεται. Ξεκινάει από το μεσημέρι με όσπρια, μαγειρευτά πιάτα ημέρας, καθώς και φαγητά σχάρας από το πλούσιο μενού και το βράδυ συνεχίζει προσφέροντας μοναδικά πιάτα όπως συκώτι κοτόπουλου τσιγαρισμένο με κουμανταρία, κουνέλι λεμονάτο, σουφλέ κοτόπουλου, χαλούμι ψημένο στο νορό και φρέσκο ψωμί κατασκευή του μαγαζιού που έρχεται ζεστό στο τραπέζι.

Για τις γιορτινές μέρες 24-25/12 και 31/12 , 01/01 θα σερβίρεται menu μεζέδων στα 17 ευρώ/άτομο και 20 ευρώ αντίστοιχα, χωρίς ποτό. 

 

Τα Καλυφούθκια 

Σε ένα ευχάριστο περιβάλλον μπορείς να απολαύσετε αγαπημένες κυπριακές γεύσεις φτιαγμένες με πολύ μεράκι στο πιάτο σου. Η ταβέρνα τα Καλυφούθκια ξεχωρίζει για την ποιότητα, την άψογη εξυπηρέτηση και το όμορφο περιβάλλον. Η Ταβέρνα Καλυφούθκια ξέρει να προσφέρει τα καλύτερα σε κρέας, εποχιακούς μεζέδες με τα καλύτερα υλικά. Εκεί μπορείς να φας νόστιμο φαγητό και πάνω από όλα να χαλαρώσεις!

 

Έδεσμα του Παραδείσου

Από το 2012 στο κέντρο της Λάρνακας λειτουργεί μία από τις πολύ καλές ταβέρνες στην Κύπρο, το Έδεσμα του Παραδείσου. Εκεί θα βρεις το καλύτερο παραδοσιακό σουβλάκι της περιοχής. Σε ένα ζεστό και πολύχρωμο χώρο, θα δοκιμάσεις και αυθεντικές κυπριακές γεύσεις, όπως σπιτικές σεφταλιές και χειροποίητο μπιφτέκι, αλλά και οβελία. Θα δοκιμάσεις και φρέσκα θαλασσινά, όπως καλαμάρι τηγανιτό και τσιπούρα στα κάρβουνα!

Kellari Fish And Grill Tavern

 
Το Kellari Fish And Grill Tavern στη Λάρνακα είναι μία από τις καλύτερες επιλογές για κυπριακή κουζίνα. Ο χώρος είναι άνετος, με λιτή, παραδοσιακή διακόσμηση και άψογη φιλοξενία για παρέες, οικογένειες και καλοφαγάδες. Το μενού περιλαμβάνει παραδοσιακές συνταγές και πιάτα που ετοιμάζονται με τα πιο αγνά υλικά, κρεατομεζέδες και ψαρομεζέδες. Δοκίμασε γαρίδες σαγανάκι, αχνιστά μύδια, καλαμαράκια τηγανητά, ολόφρεσκο ψάρι στα κάρβουνα, πεντανόστιμα μαγειρευτά και πολλές σπεσιαλιτέ ημέρας που θα συνοδεύσεις με καλό κρασί και ελληνικά αποστάγματα.

Στις 24/12 και στις 31/12 το εστιατόριο θα σερβίρει εορταστικό μπουφέ με απεριόριστη κατανάλωση ποτού στην τιμή των 20 ευρώ/άτομο και 25 ευρώ/άτομο αντίστοιχα. Για τις παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς θα υπάρχει live μουσική.
Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close