Τα αγαπημένα μας στέκια για φαγητό στον Άγιο Τύχωνα

1.2K

Αν ο δρόμος σε βγάλει στη Λεμεσό και ψάχνεις για φοβερά στέκια, αξίζει μία βόλτα από τον Άγιο Τύχωνα! Σου προτείνουμε τα αγαπημένα μας εστιατόρια στον Άγιο Τυχώνα!

Venezia Restaurant

εστιατόρια στον Άγιο Τύχωνα

Ένα από τα αγαπημένα μας εστιατόρια στον Άγιο Τύχωνα είναι το εστιατόριο Venezia Restaurant. Με πάνω από 33 χρόνια λειτουργίας, θα απολαύσεις σε έναν ατμοσφαιρικό καταπράσινο χώρο, κυπριακά φαγητά, κρεατομεζέδες, ψαρομεζέδες, σε χορταστικές μερίδες. Αξίζει να δοκιμάσεις σεφταλιές, κλέφτικο και αφέλια! Αν κανονίσεις μία οικογενειακή έξοδο, έχε στο νου σου ότι το Venezia Restaurant διαθέτει κλειστό παιδότοπο.

 

Franx Bar And Restaurant

εστιατόρια στον Άγιο Τύχωνα

Επόμενη πρόταση για εστιατόρια στον Άγιο Τύχωνα, είναι το Franx Bar And Restaurant. Σε ένα χώρο με ωραίο φωτισμό και φιλική ατμόσφαιρα, μπορείς να ξεκινήσεις την μέρα σου και απολαμβάνοντας μέχρι τις 4 το απόγευμα,  λαχταριστό πρωινό και brunch. Έπειτα μπορείς να κανονίσεις ένα γεύμα ή δείπνο και να απολαύσεις νόστιμες ποικιλίες σε ορεκτικά και κυρίως πιάτα. Αξίζει να δοκιμάσεις πατάτες οφτές μουσακά, γαρίδες και μύδια σε σάλτσα σκόρδου, μπριζόλες, τορτίγιες, burger, πίτσα και ποικιλίες finger food, μαζί με κάποιο ωραίο cocktail! Για τους ποδοσφαιρόφιλους ή για όσους θέλουν να δουν κάποιο αθλητικό αγώνα, το Franx Bar And Restaurant, είναι μία πολύ καλή επιλογή, καθώς διαθέτει μόλις 11 οθόνες!

 

Πασαλιμάνι

εστιατόρια στον Άγιο Τύχωνα

Μιά ακόμα πρόταση για εστιατόρια στον Άγιο Τύχωνα είναι η ψαροταβέρνα Το Πασαλιμάνι στον Άγιο Τύχωνα. Σε ένα ειδυλλιακό τοπίο με θέα τη θάλασσα, θα δοκιμάσεις φρέσκα ψάρια όπως μπαρμπούνια, γαρίδες αλλά και αστακό. Υπάρχει επίσης ειδικά διαμορφωμένος χώρος για τα παιδιά!

 

Ταβέρνα Κισσός

εστιατόρια στον Άγιο Τύχωνα

Τελευταία πρόταση, είναι μία από τις αγαπημένες μας ταβέρνες στην Κύπρο, η ταβέρνα Κισσός. Το φαγητό στον Κισσό φτιαχνεται από αγνές πρώτες ύλες που επιλέγονται προσεκτικά σε καθημερινή βάση και σύμφωνα με τις παραδοσιακές συνταγές της Κύπρου. Στον Κισσό μπορείς να δοκιμάσεις παραδοσιακές λιχουδιές κρεατικών και ψαρικών, όπως νόστιμα κουπέπια και ζουμερό κλέφτικο!

 


 

Ανακάλυψε εστιατόρια στη Λεμεσό

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close