Food Stories: Εύκολα Σνακ για να πάρεις μαζί σου στη παραλία

385

Η θάλασσα ανοίγει την όρεξη! Μαζί με την πετσέτα, το καπέλο και το αντηλιακό πριν πας στη παραλία, αφιέρωσε  μερικά λεπτά να φτιάξεις μικρά σνακ για να έχεις μαζί σου. Εμείς ρωτήσαμε 5 άτομα της ομάδας του e-table για σνακο-ιδέες και σου προτείνουμε αυτά τα σνακ για παραλία:

  • Σαλάτα σε ποτήρι

Προμηθεύσου πλαστικά ποτήρια με καπάκια, και αντί να χρησιμοποιήσεις το κλασικό ταπεράκι, βάλε τη σαλάτα σου εκεί! Ιδανική επιλογή για το καλοκαίρι αποτελεί η δροσερή χωριάτικη σαλάτα.

  • Φρουτοσουβλάκια

Τα φρούτα αποτελούν το πιο υγιεινό σνακ για παραλία. Διάλεξε μία ποικιλία χρωμάτων όπως πεπόνι, ροδάκινα, κεράσια τα οποία είναι πλούσια βιταμίνες και μέταλλα, πέρασε τα σε ένα ξύλινο καλαμάκι και είσαι έτοιμος!

  • Τορτίγια με γαλοπούλα

Χρησιμοποίησε όσες πίτες τορτίγιας θες και τύλιξε μέσα, 2 φέτες γαλοπούλα, με το αγαπημένο σου τυρί. Βάλε επίσης μία ντομάτα κομμένη σε φέτες και 2-3 φύλλα μαρουλιού. 

  • Στικς Λαχανικών

Είναι μια εξαιρετική εναλλακτική επιλογή αν δεν θέλεις να πάρεις μαζί σου φρούτα. Διάλεξε τα λαχανικά που σου αρέσουν, αλλά για να διευκολυνθείς, φρόντισε να κόβονται εύκολα, όπως καρότο, αγγούρι και πιπεριά. Τα κόβεις σε λωρίδες και αν θες τα βάζεις μέσα στο πλαστικό ποτήρι που σου αναφέραμε παραπάνω!

  • Ξηροί καρποί με αποξηραμένα φρούτα

Σε πλαστικά σακουλάκια ανακάτεψε διάφορους ξηρούς καρπούς με σταφίδες και αποξηραμένα φρούτα, όπως cranberries, παπάγια και μήλο. Έχε στο μυαλό σου ότι οι ξηροί καρποί πρέπει είναι ανάλατοι διότι το αλάτι θα εντείνει τη δίψα που προκαλείται ούτως ή άλλως από τη ζέστη. 

 

Καλές Βουτιές!

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close