Φύγαμε για μεζεδοπωλεία με την παρέα!

1.1K

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να βγεις με φίλους και να μοιραστείτε τα νέα σας, παρέα με καλό φαγητό. Επειδή είμαστε και εμείς καλοφαγάδες, βρήκαμε και σου προτείνουμε να επισκεφτείς 10 φοβερά μεζεδοπωλεία με την παρέα σου!

 

Έτσι…Απλά Μουσικό Μεζεδοπωλείο, Αργυρούπολη

μεζεδοπωλεία με την παρέα

Το Έτσι…Απλά στην Αργυρούπολη είναι ένα μουσικό μεζεδοπωλείο με ελληνική κουζίνα και νόστιμους μεζέδες. Δοκίμασε λαδοτύρι Μυτιλήνης με φρούτα του δάσους, ντοματοκεφτέδες Σαντορίνης με σως γιαουρτιού, λουκάνικο χωριάτικο με πράσο και σάλτσα πορτοκάλι, κολοκυθοκεφτέδες Αρκαδίας και πολλές ακόμα λαχταριστές σπεσιαλιτέ που συνοδεύονται με καλό κρασί, μπύρα και ελληνικά αποστάγματα. Επίσης υπάρχουν νόστιμοι μεζέδες θαλασσινών και πολλά νηστίσιμα πιάτα! Κάθε Τετάρτη, Παρασκευή, και Σάββατο από τις 9.30 το βράδυ και Κυριακή απο τις 2.30 – 6.30 το απόγευμα, μπορείς να απολάυσεις ζωντανή έντεχνη και λαϊκή μουσική.

 

Απλίκα, Μοσχάτο

μεζεδοπωλεία με την παρέα

Εάν ψάχνεις να πας σε μεζεδοπωλεία με την παρέα σου, πρέπει να κάνεις μία βόλτα από το Μοσχάτο. Εκεί σε περιμένει η Απλίκα, ένας φιλόξενος χώρος με μία πολύ ωραία αυλή. Δοκίμασε τη σαλάτα με παντζάρι και πορτοκάλι, φωλιά κοτόπουλου μαγειρεμένη σε πήλινο, ποικιλία καλοψημένων κρεατικών, παραδοσιακά μαγειρευτά και χειροποίητα επιδόρπια, όλα φτιαγμένα με αγνά υλικά και σπιτικές συνταγές. Η Απλίκα θα γίνει σίγουρα το στέκι σου αν σου αρέσει το τσιμπολόγημα με νόστιμα μεζεδάκια!

 

Ιορδάνης, Χαλάνδρι

μεζεδοπωλεία με την παρέα

Ο Ιορδάνης στο Χαλάνδρι είναι ένα από τα ιστορικά μαγαζιά της περιοχής. Στο μεζεδοπωλείο αυτό θα βρεις πεντανόστιμους μεζέδες με αγνά υλικά της εποχής και ελληνική παραδοσιακή κουζίνα. Πρέπει να δοκιμάσεις τη δροσερή σαλάτα με ρόκα, κουκουνάρι και σταφίδες, σαγανάκι από Κεφαλοτύρι, χοιρινό στη λαδόκολλα ψημένο στο φούρνο, μπεκρή μεζέ και ζουμερά ψητά κρέατα, με πιο γνωστή την καπνιστή μπριζόλα. Άφησε λίγο χώρο και για σπιτικό γλυκό!

 

 

Τρίστοιχο, Πλατεία Αμερικής

μεζεδοπωλεία με την παρέα

Το μουσικό μεζεδοπωλείο Τρίστοιχο βρίσκεται σε ένα ανακαινισμένο νεοκλασικό κτίριο στην πλατεία Αμερικής. Εάν ψάχνεις μεζεδοπωλεία με την παρέα σου για να απολαύσετε φαγητό σε κήπο, πρέπει οπωσδήποτε να το επισκεφτείτε! Το Τρίστοιχο είναι μία όαση δροσιάς στο κέντρο της Αθήνας και προσφέρει νόστιμη ελληνική κουζίνα. Για νόστιμες ποικιλίες κρεατικών και θαλασσινών, πάντα τη συνοδεία μουσικής ετοιμάσου να πας οδό Αγαθουπόλεως στο όμορφο Τρίστοιχο!

 

 Εμαγιέ, Άλιμος

μεζεδοπωλεία με την παρέα

Αν ψάχνεις μια καλή επιλογή για ελληνική κουζίνα στα νότια προάστια, πρέπει να πας στο  Εμαγιέ στον Άλιμο. Άισθηση παλιάς ταβέρνας και ρετρό διακόσμηση, φωτεινός χώρος και άνεση δημιουργούν μια cozy ατμόσφαιρα για να απολαύσεις  σπιτικό φαγητό με την παρέα σου. Το μενού στο Εμαγιέ περιλαμβάνει μαγειρευτά και θαλασσινά, κρεατικά, ορεκτικά και σαλάτες που ετοιμάζονται αποκλειστικά με ελληνικά προϊόντα. Δοκίμασε εκπληκτικό χοιρινό κότσι, λουκάνικό Καρδίτσας με λεμόνι στο τηγάνι, μπιφτέκι γαλοπούλας με αρωματικό ρύζι και εκπληκτικό μαστέλο Χίου με ψητή ντομάτα και πέστο ρόκας!

 

 

Bar Παστουρμά, Γλυφάδα

μεζεδοπωλεία με την παρέα

Στo Bar Παστουρμά  μπορείς να δημιουργήσεις τα δικά του πιάτα επιλέγοντας εκείνη την στιγμή τα υλικά που επιθυμείς! Επιλέγοντας ανάμεσα σε χειροποίητα αλλαντικά και τυριά από Ελληνες παραγωγούς, μπορείς να δημιουργήσεις τις προσωπικές σου συνταγές, που θα συνδυαστούν είτε με κάποιο κρασί, είτε με τσίπουρο ή ουζάκι. Τα αλλαντικά και τα τυριά που προσφέρονται στο Bar Παστουρμά μπορείς επίσης να τα αγοράσεις για να κάνεις τους προσωπικούς  δημιουργικούς σου πειραματισμούς στο σπίτι!

 

 

 Χορός των γεύσεων , Αργυρούπολη

μεζεδοπωλεία με την παρέα

Πάρε την παρέα σου και ετοιμαστείτε για χορό!  Χορός των Γεύσεων στην Αργυρούπολη είναι ένα μουσικό μεζεδοπωλείο με παραδοσιακή κουζίνα και νόστιμους μεζέδες. Μοντέρνος και φωτεινός χώρος, με κομψή διακόσμηση, ο Χορός των Γεύσεων συνδυάζει υπέροχα το παραδοσιακό στοιχείο με το σύγχρονο design. Δοκίμασε εκπληκτικό τυλιχτάρι βολιώτικο, κεφτεδάκια κοζανίτικα, τυρόπιτα κανταϊφιού πολίτικη, παστουρμαδοκεφτέδες και ψαρονέφρι γεμιστό με χαλούμι, λιαστή ντομάτα και πιπεριά Φλωρίνης! Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο από τις 10.00 το βράδυ και την Κυριακή μετά τις 2.30 το μεσημέρι, ετοιμάσου για ρεμπέτικη και παλιά ελληνική μουσική!

 

 

Η Αυλή του Πέτρου, Κεραμεικός

μεζεδοπωλεία με την παρέα

Η Αυλή του Πέτρου στον Κεραμεικό είναι ένα γραφικό μεζεδοπωλείο με ελληνική κουζίνα. Με το που φτάσεις εκεί, θα νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε ένα σπίτι σε κάποιο χωριό της Ελλάδας! Σπιτική ζεστασιά, χρώματα και παρεΐστικη διάθεση δημιουργούν έναν όμορφο χώρο για να απολαύσεις καθημερινά εκλεκτούς μεζέδες και καλό κρασί, κρητική ρακή και μπύρες. Στην Αυλή του Πέτρου θα δοκιμάσεις ψητά στα κάρβουνα, ρουμάνικες σπεσιαλιτέ, θαλασσινά, ζεστές σούπες, μανιτάρια γεμιστά με διάφορα τυριά, κότσι χοιρινό βρασμένο σε μπύρα και θυμάρι καθώς και πολλά ακόμα νόστιμα εδέσματα!

 

 

Ρακογωνιά, Μικρολίμανο

μεζεδοπωλεία με την παρέα

Είσαι στην περιοχή του Πειραιά και θες να βγεις σε μεζεδοπωλεία με την παρέα σου; Στη γωνία σε περιμένει η Ρακογωνιά ! Στο γραφικό Μικρολίμανο, η Ρακογωνιά βρίσκεται σε έναν χώρο με ευχάριστη ατμόσφαιρα και ιδιαίτερη διακόσμηση, συνδυάζοντας το παραδοσιακό με το μοντέρνο στοιχείο. Πρόκειται για ένα αυθεντικό μεζεδοπωλείο με νόστιμους μεζέδες και φρέσκα κρεατικά που συνοδεύονται με κρητική ρακή και ρακόμελο. Στο Να παραγγείλεις μπεκρή μεζέ και σπετζοφάι, πανσετάκια σχάρας , συκωτάκι με δεντρολίβανο, γαύρο μαρινάτο και χταπόδι ξυδάτο! Θα μας θυμηθείς!

 

 

Κυβέλη, Κυψέλη

μεζεδοπωλεία με την παρέα

Η Κυβέλη στην Κυψέλη θα γίνει το στέκι σου για μεσογειακή κουζίνα και μεζέδες. Σε μία από τις ιστορικότερες συνοικίες της Αθήνας βρίσκεται ένα μοντέρνο μεζεδοπωλείο για όλες τις ηλικίες. Φωτεινά χρώματα, παρεΐστικη ατμόσφαιρα, και ένα πλούσιο μερακλήδικο μενού, σε περιμένουν! Δοκίμασε τη  σαλάτα Κυβέλη ή Popeye, μανιτάρια με σως ροκφόρ, παραδοσιακή φρουτάλια, τηγανιές της Κυβέλης με χοιρινό, συκώτι ή κοτόπουλο, φρέσκα πιάτα θαλασσινών και πολλές ακόμα ελληνικές νοστιμιές με τη συνοδεία κρασιού και των καλύτερων ελληνικών αποσταγμάτων.

 

Καλή Όρεξη!

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close