Παγωτό Cheetos: Εσύ θα το δοκίμαζες;

1.1K

Τα περισσότερα Food Trends, όπως έχουμε πει ξεκινάνε από την Αμερική. Τον Φεβρουάριο που μας πέρασε λοιπόν, ένα από τα πιο γνωστά παγωτατζίδικα στη Νέα Υόρκη, το Big Gay Ice Cream – το οποίο φημίζεται για τις ασυνήθιστες γεύσεις παγωτού- κυκλοφόρησε δοκιμάστικά μία νέα γεύση, το Παγωτό Cheetos, που αρχικά δεν περίμενε να αρέσει, αλλά τελικά ενθουσίασε αρκετό κοινό και παραμένει μέχρι και σημέρα στα ομώνυμα παγωτατζίδικα!

Η γεύση που κυκλοφόρησε λέγεται Cheat-Oh: πρόκειται για ένα χωνάκι με παγωτό μηχανής γεύσης βανίλιας, στο οποίο εγχύονται τα Cheetos σε μορφή σκόνης  και έπειτα το παγωτό επικαλύπτεται εξωτερικά πάλι με σκόνη Cheetos, αλλά σε μεγαλύτερους κόκκους! Ο συνιδρυτής του Big Gay Ice Cream Doug Quint, είπε τη στιγμή που σκέφτηκε τη νέα γεύση: “Ήμουν τρομοκρατημένος να το δοκιμάσω. Δοκίμασα -και τελικά- είναι πολύ καλό!”

Όσοι το έχουν δοκιμάσει και τους άρεσε, λένε ότι το παγωτό βανίλιας δεν είναι υπερβολικά γλυκό και ότι συνδυάζεται ωραία με την εξωτερική αλμυρή και τραγανιστή επιφάνεια Cheetos!

Παγωτό Cheetos
Πηγή φωτογραφίας: Big Gay Ice Cream FB

Εσύ θα το δοκίμαζες;

 

 

 

Πηγή Άρθρου: insiderfood.com

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close